-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.541
kızlar ben turplu suyuma bir tane havuçta rendeliyordum ve en son yaptığımda unuttum rendelemeyi neyse suyu sürdüm yıkadım ama saçlarımın daha sert olduğunu farkettim acaba havuçtan mı yoksa arada böyle daha sert sonuç aldığını hissedenler oluyormu benneyaptımki
güzelim ben de madurlardanım
1. yapışta turp yumurta sarısı zeytin yağı
2.yapışta turp zeytin yağı hint yağı
3. de muskat karanfil zeytinyağı hint yağı
sonuçç semsert saç ve saç diplerimde sivilce oldu şimdi de elseve şampuan aldım hiç bişi denemicem saçlarım sağlığına kavuşsun yeter uzamasada olur başta ii gibiydi memnundu ama sivilceler olunca saç köklerimde yaralar oldu ve şimdi düzeldi allahtan turbu sade denicem ama biraz zamn geçsin benneyaptımki
arkadaşlar ben birkaç sayfa önce yazmıştım hatta lady063 sormuştu hatırladığım kadarıyla, üst üste sık sık bakım yaparasanız başınızda sivilce çıkar, (nerden mi biliyorum, çünkü bende de olmuştu) biraz ara verirseniz geçer korkmayın yani, tamamen bakımları bırakmanıza gerek yok. Sadece sivilcelerin geçmesini bekleyin. Belki muskattan olmuştur zeytin yağı uzun süre saçta kalıyor ya ondandır. Saçlarınız yağlıysa yağ karışımlarının saçta bekleme süresini kısaltın.
Ben haftada bir yapmayı planlıyorum 2 günde 1 çok az bir aralık sanki..
3 - 4 güne birde olabilir. Aslında daha önceden 2 günde bir deneyen çok kişi var ben saç derisi kaldırmayanlar için aralık verin dedim, yani eğer sende öyle problemler olmuyorsa iki güne bir de yapabilirsin , yanlış yönlendirmiş olmak istemem a.s.
rica ederim ayşecikk..denersen sonuçları paylaşırmısın...yerimseniben