Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

teşekkür ederim kızlar yarın yapmaya çalışıcam herkesin bi fikri war saolsunlarda herkesin saç yapısı aynı deil :çok üzgünüm: bu arada bende enteleyi sorudm 3 aktara bulamadım maalesef yasakmış satılması çok üzüldüm herkes böyle bi hevesle anlatırken bende denemek istiodum olmadı senağlama
turpla idare edicem artık inş etkiis olur:emir_bebek:

turpluya başlamadım ama zencefilli suya başladım gerçekten etkisi çok büyük saçlarımı parlatıyo yumuşacık yapıyo ve 2 haftadr kullanıyorum 2.5 cm uzadı :-) hadi bakaLım trpLu suyuda yapıcam inş. ii oLur :p

orealle saçlarım bakır rengne açıldı ben sonra beğenmeyi üstüne kumral boyadım tabi zamanla açılıoo renk ama, turplu suyla daha bi fazla açıldı. herkes tekrarmı boyattın dio,yani boyayı akıtıo diyebilirs buna:nazar:

benim de saçımı orealle saçma sapan bi sarı yaptılar,üstüne bende kumral boyattım.yine garip bi sarı şu an.istediğim şey buydu. çok sevindimm:sm_cool:

bende bugün yaptım 2kere kırmızı 2kere siyah turp kullandım şimdiye kadar bu akşam da dahil uzadığını hissediyorum ama öyle aman aman bi uzama değil.bide bjkgolig arkadaşım sen zencefilli suyu hergünmü yapıyorsun çok uzadığını belirtmişsinfisfisfis

orealle saçlarım bakır rengne açıldı ben sonra beğenmeyi üstüne kumral boyadım tabi zamanla açılıoo renk ama, turplu suyla daha bi fazla açıldı. herkes tekrarmı boyattın dio,yani boyayı akıtıo diyebilirs buna:nazar:

eveett turplu su boyayı akıtıo.ve sanıorum kı bu 2-3hfta turplu su kullanıp 3-5cm sacının uzadıgını dıp boyalarının gelmesı ıle anlayan arkadaslara bı cvp olur cunku turplu su sac rengını acıo uzaması hemen bellı olmuo,bende yapıorum1hftadr bı nane yok yumurta yumurta kokuorum ortalıkta:1shok:delikafadulden

arkadaşlar bugün tvde izledim. bir doktor adaçayını kaynatmayın, kaynamış suyun içinde bekletin dedi. kaynayınca bütün yararı yok oluyomuş. acaba turpu da kaynatmayıp kaynamış suda mı bekletsek? nasıl olur ki?fisfisfis

arkadaşlar bugün tvde izledim. bir doktor adaçayını kaynatmayın, kaynamış suyun içinde bekletin dedi. kaynayınca bütün yararı yok oluyomuş. acaba turpu da kaynatmayıp kaynamış suda mı bekletsek? nasıl olur ki?fisfisfis

aynen bunu bende bılıordum botanık hocam söylemıstı ama turp ve adacayı alakasız.sonucta adacayının cıcegını ıhlamurun yapraklarını kullanıorz yanı demlemek gerek ,kaynatınca özellıgını kaybedıo ama turp farklı bunlardan...

aynen bunu bende bılıordum botanık hocam söylemıstı ama turp ve adacayı alakasız.sonucta adacayının cıcegını ıhlamurun yapraklarını kullanıorz yanı demlemek gerek ,kaynatınca özellıgını kaybedıo ama turp farklı bunlardan...

bence de alakasızkaydirigubbakcemile3 ama yine de bi sorayım dedim kaydirigubbakcemile2

miraycım bugun aktara gittim defne garli sampuan istedim bana defne gardef diye bi şampuan verdi bahsettiginle aynısımı acaba:uhm:
aktar bide cam terebentinin sacları kuruttugunu söyledi.

Son düzenleme:
miraycım bugun aktara gittim defne garli sampuan istedim bana defne gardef diye bi şampuan verdi bahsettiginle aynısımı acaba:uhm:

canım bende mirayın tavsiyesi üzerine defne garlı şampuan aldım ve süper bişey ilk kullanmada bile kendini belli ediyo hihoyyyt şampuanın üzerinde garlımı yoksa gardefmi yazıyo hatırlamıyorum ama markası habipoğluysa doğru şampuan.a.s

selam arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bu turplu su gerçekten uzatıyomu saçları ben bi kere denedim yumuşacık oldu ve kabarıklığı gitti ama üstüne bakım kremi filan sürmüştüm acaba turbun etkisimidir bu ve ne renk turp daha etkili oluyo şimdiden teşekkürler

turplu su gerçekten uzatıyo canım ama düzenli kullanman gerekiyo bide kısa zamanda hemen uzadığını fark etmiyosun tabiki en az 1 ay kullanman gerekiyo a.s en iyisi siyah turp eğer bulamazsan kırmızı turp kullanabilirsin kaydirigubbakcemile5

canım bende mirayın tavsiyesi üzerine defne garlı şampuan aldım ve süper bişey ilk kullanmada bile kendini belli ediyo hihoyyyt şampuanın üzerinde garlımı yoksa gardefmi yazıyo hatırlamıyorum ama markası habipoğluysa doğru şampuan.a.s

canım üstünde arapca yazılar var.gardef kozmetik diyor kesin yanlış aldım içine yag karısımıda yaptı keske yaptırmasaydım ozaman geri verebilirdim :KK43:
bende yeni şampuan aldıydım elsevin arı sütlüsünü son 2yıkayısımda kasıntı ve yaralar oluşmaya başladı gidim defne sampuanını alayım dedim.aktara söyledim oda sampuanın içine ardıç yagı koydu sactaki sivilcelere kaşıntıya yaralara ii geliyomuş

Son düzenleme:
canım üstünde arapca yazılar var.gardef kozmetik diyor kesin yanlış aldım içine yag karısımıda yaptı keske yaptırmasaydım ozaman geri verebilirdim:çok üzgünüm:
bende yeni şampuan aldıydım elsevin arı sütlüsünü son 2yıkayısımda kasıntı ve yaralar oluşmaya başladı gidim defne sampuanını alayım dedim.aktara söyledim oda sampuanın içine ardıç yagı koydu sactaki sivilcelere kaşıntıya yaralara ii geliyomuş

canım ya olsun artık onuda sonuçta aktarcıdan aldın zararı olmaz kullan o bittikten sonra ikinciyi doğru alırsın a.s
bende ankarada aktarcıda bulamadım şampuanı, habipoğlu kozmetik sitesinden adresini aldım şampuanı öle bulabildim hemde piyasa fiyatının yarısına veriyolar :1rolleyes:

teşekkür ederim canım bide aklıma takıldı saçımızı turplu suyla istediğimiz boya ulaştırdığımızda turplu suyu bıraksak saçta herhangi bir değişma oluyomu sonuçta istediğimiz boya getirmiş oluyoruz ondan sonra kullanmaya gerek varmı yani

eskisi kadar çok sık yapmazsında arada sırada yapabilirsin çünkü turplu su sadece saçı uzatmıyo saçlara bakımda yapıyo yerimseniben

evet öyle canım. inşallah iyi sonuç alırım almazsam aktarcıyı yolarım valla kaydirigubbakcemile sen bana o adresi özelden verirsen sevinirim:1rolleyes:

X