K
karamsar_tarz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.581
canım bu turplu suyla mı oldu? önce nasıldı rengi?
orealle saçlarım bakır rengne açıldı ben sonra beğenmeyi üstüne kumral boyadım tabi zamanla açılıoo renk ama, turplu suyla daha bi fazla açıldı. herkes tekrarmı boyattın dio,yani boyayı akıtıo diyebilirs buna
turpluya başlamadım ama zencefilli suya başladım gerçekten etkisi çok büyük saçlarımı parlatıyo yumuşacık yapıyo ve 2 haftadr kullanıyorum 2.5 cm uzadıhadi bakaLım trpLu suyuda yapıcam inş. ii oLur
orealle saçlarım bakır rengne açıldı ben sonra beğenmeyi üstüne kumral boyadım tabi zamanla açılıoo renk ama, turplu suyla daha bi fazla açıldı. herkes tekrarmı boyattın dio,yani boyayı akıtıo diyebilirs buna
arkadaşlar bugün tvde izledim. bir doktor adaçayını kaynatmayın, kaynamış suyun içinde bekletin dedi. kaynayınca bütün yararı yok oluyomuş. acaba turpu da kaynatmayıp kaynamış suda mı bekletsek? nasıl olur ki?fisfisfis
yumurtaya kokmak sarımsaga kokmaktan iyidir valla
sen beni gör mis gibi sarmısak kokuyom vallaaa
aynen bunu bende bılıordum botanık hocam söylemıstı ama turp ve adacayı alakasız.sonucta adacayının cıcegını ıhlamurun yapraklarını kullanıorz yanı demlemek gerek ,kaynatınca özellıgını kaybedıo ama turp farklı bunlardan...
miraycım bugun aktara gittim defne garli sampuan istedim bana defne gardef diye bi şampuan verdi bahsettiginle aynısımı acaba:uhm:
selam arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bu turplu su gerçekten uzatıyomu saçları ben bi kere denedim yumuşacık oldu ve kabarıklığı gitti ama üstüne bakım kremi filan sürmüştüm acaba turbun etkisimidir bu ve ne renk turp daha etkili oluyo şimdiden teşekkürler
canım bende mirayın tavsiyesi üzerine defne garlı şampuan aldım ve süper bişey ilk kullanmada bile kendini belli ediyo hihoyyyt şampuanın üzerinde garlımı yoksa gardefmi yazıyo hatırlamıyorum ama markası habipoğluysa doğru şampuan.a.s
canım üstünde arapca yazılar var.gardef kozmetik diyor kesin yanlış aldım içine yag karısımıda yaptı keske yaptırmasaydım ozaman geri verebilirdim:çok üzgünüm:
bende yeni şampuan aldıydım elsevin arı sütlüsünü son 2yıkayısımda kasıntı ve yaralar oluşmaya başladı gidim defne sampuanını alayım dedim.aktara söyledim oda sampuanın içine ardıç yagı koydu sactaki sivilcelere kaşıntıya yaralara ii geliyomuş
teşekkür ederim canım bide aklıma takıldı saçımızı turplu suyla istediğimiz boya ulaştırdığımızda turplu suyu bıraksak saçta herhangi bir değişma oluyomu sonuçta istediğimiz boya getirmiş oluyoruz ondan sonra kullanmaya gerek varmı yani