Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

eweeeet saçıma uyguladım başım sarılı şuan şu saç için yapmadığımız şey kalmadı walla komşular dalga geçiolar gene başı sarılı bu kızın die kızlar bişi danışıcam ben saçıma röfle yaptrcm 1 hafta sonra sizce saçım yaza kadar kendine gelsinde ölemi boyatim yoksa haftaya boyatimmi aynı etkiyi gösterirmi acaba boyalıykende ?

bende turp havuç ve zeytiğn yağını suya koydum kaynatıorum birazdan yapıcam ama kafama nasıl süerecem hala anlamadım bence cnm saçını yaza boyat saçın kendını bi topaarlasın

saolun arkadaşlar bende ekleyeceğim şampuanıma çamterebentin. hatta turplu suyada bakım yağları ekleyeceğim. en kısa zamanda gidip alıp çamterebentinde ekleyeceğim birkaç damla. hadi bakalım ne olacak sonuçları yazarım. ama görülen o ki düzenli kullanımda 1-2 aydan önce bişey belli olmaz. umarım düzenli kullanabilirim. cucuxx bencede dinlendir. ben anlamam üşendiğimden boyatmıyorum bile :)) ama ablam sürekli üst üste işlem yaptırmaktan güzelim saçlarından oldu. ne eski dalgası ne parlaklığı var. arada dinlendirmeli bence.

saolun arkadaşlar.buarada gülmetre ılıyınca kafanı eğ lawaboya bigüzel saçının heryerini dipten başlayıp masaj yapa yapa yedir tüm saçına sora fazla suyunu sık bi tokayla topuz yap tepeden sora poşet geçir üstüne hawlu çünkü akıtio şıp şıp onun üstünede tülbentle bağla hawlu düşmesin die ben öle yapiom 2 saat falan beklet sora yıka

benim saçlarım çok çabuk uzuyor fakat bu aralar biraz seyrekleşti....gürleştirmek için neler yapıyorsunuz arkadaşlar?

aslında arkadaşlar bizde saçlarımızın fotolarını mı koysak acaba?? kimlerde nasıl ne kadar sürede etki ediyor diye bi baksak iyi olmazmı..baksanıza mrv nin bi fotosuyla nasıl gaza geldik hepimizz:dance: bence fotoları koyarsak üşenen ve yarıda bırakanlar için de iyi bi gaz olur..:içelim:

benim saçlarım çok çabuk uzuyor fakat bu aralar biraz seyrekleşti....gürleştirmek için neler yapıyorsunuz arkadaşlar?

ayşecik ben gürleştirme için sarımsak ve ısırgan suyuna başladımm.ayrıca şampuanımda çam terebentini kullanıyorum..tavsiye ederim..yerimseniben

ben gürleştirmeye bi çözüm bulamadım denemediğim şey kalmadı kafamda aksine döktü bu turplu su enazından dökülmeyi önlüo.ayşecik kıs sen blk neresindensin bende balıkesirliyimde:d

hyr canım sen hali biliosun dimi oraya git girişteki diilde biraz ilerde aktarcı irfan abi war onda war hem uygun werio fiyatta benim selamımı söle arap kızı dersen o anlar edirnede kalio dersin oo bana baksana blk buldumya hemen sırnaşıwedimya :

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sağol canım...biliyorum dediğin yeri...en kısa zamanda alacağım...şimdilik iyi akşamlar...benim çıkmam gerekiyor...öpüyorum....

mrb yaklasik 3 hafta once kesfettim bu forumu,ama ancak katilabildim araniza ama bu arada turplu su tarifini uygulamayi da ihmal etmedim :) Normalde sacimla ilgili uzamasiyla ilgili bir problemim yok ama daha cabuk uzamasi fikri cezbetti beniyerimseniben .Subat 26 da ilk denememi yaptim 2 -3 gunde bir yapmaya devam ediyorum!Saclarim gayet parlak ve canli ,kepek sorunum kalmadi hihoyyyt ve yaklasik 2 hafta olmasina ragmen hatta sacimda boya olmamasina ragmen uzadigi gozle gorulur bicimde farkediliyor kaydirigubbakcemile5 .Ben 1 ay sonundaki saclarimi cok merak ediyorum :) Sizlerle de paylasacagim bunu bakalim nasil olacak !Bu formulu veren arkadasima cok coookk tesekkurler !

Bende şuan saçlarıma 3 bardak suyla 1 tane siyah turpu rendeledim kaynattım ılıyınca içinede bir tane yumurta sarısı koydum sürdüm...1 saattir bekletiyorum bakalım yıkıcam..Yalnız iğrenç kokuyor ya inşallah işe yarar ne kadar zamanda etkisini göstercekki??

inek iliği olsa olmazmı acaba en azından kasaplarda bulunur ama oda iğrenç olur beee hadi yağalar neysede onlarda kötü offfyawwbuarada turplu suyu yapan arkadaşlar yıkarken saçınız kaçıniomu benim çok kaşınioda neden acaba bilen warmı

walla geçen yaptım yumşacık oldu bugün yaptım aynı etkiyi wermedi alla alla bi garip yaw ben bide hergün yaptım 1 hafta artık gün aşırı yapıcam zor oluo bide etkisini çabuk göremeyince sinir oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…