Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Lavanta saç rengini acıyor mu? Boyalı saçta renk değişikliğine neden oluyor mu? Saçlar yıkandıktan sonra durularken lavanta suyunu döküp 30 dakika sonra tekrar durulamak mi gerekli yoksa öyle kalabilir mi?

Lavanta saç rengini acıyor mu? Boyalı saçta renk değişikliğine neden oluyor mu? Saçlar yıkandıktan sonra durularken lavanta suyunu döküp 30 dakika sonra tekrar durulamak mi gerekli yoksa öyle kalabilir mi?
Benim saçım boyali ama renk açma gibi bi etki yapmadi ben lavantayi temiz sacima sürüp kurutuyorum duralamiyorum

Keciboynuzu kürü nasil yapiliyor? Saclari mi gürlestiriyor?

Şimdi kritik bir soru soruyorum :) 1 bucuk su bardagına demleyın denılmıs,her gun bır cay bardagı ıcın denılmıs ve taze olsun denilmiş...ee bır cay bardagı ıcıyorsak neden bır bucuk su bardagına yapıyoruz,atıcak mıyız gerısını... :)

Şimdi lavanta alıcam bende ama bi yorum gördüm sivilceleri geçirsin diye şu kadar dakika hepatit b karaciğer için şu kadar dakika var mıdır böyle bir şey? Dakika kısmını anlamadım aydınlatsın biri

merhaba saçlarım çokk uzun ve çok güzeldi fakat bugün kuaföre gittim kat attırmak için mahvetti saçlarımı suan saçlarım omuzlarıma kadar kısa tabi buda beni çok üzüyor. bende hemen araştırma yapamaya abaşladım çoğu yerde lavanta kürünü gördüm fakat ben normalde de saç uzatıcı şampuan kullanıyorum ikisi bir arada nasıl olur dha çok etki gösterir mi sizce lütfen yardımcı olunn

SLMMM bend e başlamak istiyorum ama uygulama sıklığı konusunda hala net bir bilgi elde edemedim kafamda deli sorular
şimdi siz c.tesi başladınız bir dahakini ne zman yapacaksınız??

Ben her duş sonrası yapıcam yani öyle bi Aralık belirlemedim açıkcası. 2 oldu dün yaptığım bir de ben yıkamıyorum 30 dk sonra falan öyle bırakıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…