- Konu Sahibi RoJ€k-t€
-
Ben de bugün yaptığım maskenin içine bir kaşık lavanta yağı koymuştum, güzel koksun saç diplerini güçlendirsin diye, iyi etmişim demek ki
RoJ€k-t€;19431063 .!.:ya kızlar dayanamadım kirpiklerime de sürdümuzarsa söylicem walla bekleyin
bugün hemen lavanta aldım
şimdi konuya tekrar girdim nasıl yapmışsın diye bakayım die:)
yemeği az önce yedim 2 saat sonra çayını içicem o arada saçıma da suyunu süreyim diyorum yeter artk kel kalıcam yakında inşallah iyi gelir dokulmesine, bir de uzasın çılgınlar gibi o zaman kulakların çınlayacak işte:)
ya bişey sorucam 15 günlük küre başlamak istiyorum da, bi sakıncası olmasın tereddüt ettim nedense
Kızlar ben de hemen yarın almak istiyorum.
Çünkü saçlarım upuzun olsun istiyorum artık.
Bildiğimiz kuru lavantadan bahsediyoruz değil mi? Ayrıca marka ya da farklı birşey yok?
Sevgiler.
RoJ€k-t€;19431310 .!.:canım önce şunu söyliyim saç dökülmen çok hızlı bi şekilde azalıcak bak emin ol.. her banyodan sonra sür aksatma.. yarım saat bekle durula.. inanamıycaksın..
o 15 günlük kür için de tereddütünü yenmen adına istersen ibrahim saraçoğlunun sitesinden oku, veya direk arama motoruna lavanta kürü yaz her şeyi oku, bak nasıl faydaları var, için rahatlar.. ben önce sadece kendime yapıyodum, şimdi evdeki herkese yapıyorum sağlık versin şifa olsun diye.. hem cildin düzelicek, hem karaciğerin temizlenicek, hem de saçlarının nasıl hızlı uzadığını hayretle görüceksin güven bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?