Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

denendi onaylandı!takip eden yok ama yinede sözümü tutmak adına yazıyorum.ablamla birlikte yaptık sadece saçımıza sürdük banyodan sonra durulamadan kuruttuk. 2 cm uzadı fark edilir seviyede yani.
ben bide spreyli bi şişeye koydum hem çok kolay kullanılıo hemde uzun süre yetiyo.
konu sahibine çok teşekkür edriznickin çok zor ya yazamadım

ben 7 gündür Lavanta cayi iciyorum bence tadi fena deil günde en az bi bardak 2-3 de olabiliyor :) zarari olmaz umarim simdilik sacima sürmüyorum ama denemeyi düsünüyorum :)

suan bu küre devam eden varmi? :)

Lavantaya devam bayanlar gercekden tavsiye ediyorum mucize gibi uzuyor saclarim :)
bugüne kadar cok deneyler yapmistim ama olmuyor bu sever oluyor :)

mutlu gibiyimmmm......6.gecem lavanta kürünü yapmaya başlıyalı yanaklarım özellikle kalan sivilce izleri var görünümü çok abartı değil bana göre (çok çektim halada çekiyorum sivilce konusunda) ama gören soruyor demem o ki hafif bi sönme var çokk okudum!!! uyguluyorum tamamen geçeciğine inanmıyorum ama kırmzı görünüm bayaa azaldı...

Reactions: gve
ve perşembe günü doluyor 15 gün nasılll mı :) tamm iyi gidiyor derken 2 tane bomba harbi bomba ama(sivilce) çıktı diğer alanlar soluk lekeler soldu ama istediğim gibi olmadı umarım sizlere etkisi iyi olur... ne diyelim sağlık olsun

Kızlar bu çay benim yüzümü, derimi kızarttı böyle pütür pütür kabardı. Sizdede oldu mu ?

Ama saça olan etkisi güzel :) ben hiç durulamıyorum bile döküyorum çıkıyorum. Güzel kokuyor.

saci uzatti tamam ama gurlestirdi mi? bi de icileni taze hazirlaniyormus her gun.. saca surulen de her gun mu hazirlaniyor, yoksa bitene kadar kullanilabiliyo mu?
tesekkurler :)

saci uzatti tamam ama gurlestirdi mi? bi de icileni taze hazirlaniyormus her gun.. saca surulen de her gun mu hazirlaniyor, yoksa bitene kadar kullanilabiliyo mu?
tesekkurler

ben içecek olanını denemedim o yüzden bişi diyemem.nedense bitki çayı içemiyorum ama saç için olanı bi kere yaptım daha bitmedi ki ben ablamla beraber kullandım.spreyli şişede çok uzun gidiyo.gürleşme olmadı ama dökülmeyi azalttı

yo cayi degil saca suruleni soruyordum zaten.. tesekkurler insaAllah faydali olur

Bende icmeye başladım 5 gündür. Uzatması icin bir yorum yapamayacağım ama ağız kokusunu ve ter kokusunu engelliyor. Mide rahatsızlığından dolayı ağız kokusu yaşayanlara tavsiye ederim.

kızlar merhaba ben bu siteye yeni üye oldum ama yazılarınızı sürekli takıp ederdim ve çok şey ögrendim lavanta kürünü denedim gercekten çok işe yarıyor
Ama kokusundan dolayı içemeyenler varsa keçi boynuzu kürünün daha etkili oldugunu söylemişti saracoglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…