Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Ben her duş sonrası yapıcam yani öyle bi Aralık belirlemedim açıkcası. 2 oldu dün yaptığım bir de ben yıkamıyorum 30 dk sonra falan öyle bırakıyorum :)
değil mi ama
ben de yaparsam bir daha durulamayla uğraşmak istemem açıkçası en son durulama suyu olarak bu suyu dökerim öylece çıkarım banyodan sen de öyle yaptın değil mi yanlış anlamadım??

kızlar en son durulama suyu yerine bununla durulayalım ve en az beş dk da masaj yapıp yedirelim.en az yarım saat bekleyip arzuya göre durulayın ...içersekde içtende etki eder en azından cilt için

hayır tabikji atılmıyor..benimbilgim ise yarım vbardakdan biraz fazla su bardagına demliyorsun lavantayı ve biliyorsun kaynadıkça buharlasır su..ılıdıkca da içersin ..baktın içemiyorsun sacına sür :)

Ben aktarın önerisiyle lavanta kullanıyorum. Hem kırıkları azaltıyor, hem uzamasına yardımcı oluyor, hemde saçın yağlanmasını geciktiriyor. Ölçüm filan yok valla. Göz kararı koyup kaynatıyorum. Durulama da yapmıyorum. Arada papatya suyu da kullanıyorum. Hangisi daha etkili bilemedim ancak dökülme filan azaldı sanki.. Papatya kötü kokuyor yalnız lavanta daha iyi o yönden :))

öyle her psikoloğa da götürmeyin lütfen. eşcinsel bir arkadaşıma bir psikolog 'ne kadar büyük günah,cehennemde yanacağını biliyor musun' vs gibi garip şeyler söylemiş. cahillik meslek tanımıyor malesef

Canım adetliyken içilir mi acaba?

arkadaşlar bir haftadır kullanıyorum lavanta çayını ben sadece içiyorum saçıma sürmüyorum zor geliyor durulaması :) saçımdan çok cildimde değişiklik oldu dünden beri 7-8 kişi cildine ne kullanıyorsun çok berrak ve pürüzsüz görünmeye başladı dediler gerçekten çok şaşırdım cildim daha canlı ve parlak görünüyor

kaç kez kullandınız

arkadaşlar benim saçım uzamıyo aslında önceden baya uzardı bu yıl fazla uzamadı yani şöyle diim ben yazları saçımı küt kestiririm ve diğer yaza saçım belimde olurdu. Bu yaz ise öyleo olmadı ve bende kür uyguluyorum buradan lavanta kürünü buldum uyguladım .İlk olduğu için sonuç yok ve saçıma kürden sonra badem yağı sürdüm saçım ıslaktı sabaha saçım yağlıydı ve halbuki az miktarda yağ kullanmıştım sizce ne oldu önerilerinizi bekliyorum başka bildiğiniz ızatan kür varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Kızlar ben''soğan kürüyle saç uzatıyorum'' konusunu açtım iki gündür uyguluyorum. bu lavantayı da uygulamak istiyorum. banyodan çıkarken saçlarıma sürebilirim ve bitki çaylarına bayılırım zaten suyunu da içebilirim. en kısa zamanda lavanta alcam ama denemiş birileri kesin sonuçlarını paylaşabilir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…