- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
İçmek için nerden alabilirim tadı kötü mü bir de içince bir zararı olmaz dimi
tadı çok kötü değil fazla bekletirseniz iyi
aktarlardan alabilirsiniz
bir zararı olacağını sanmıyorum, karaciğeri temizliyor zaten
belki göbeğiniz bile erir :) varsa tabi
tadı çok kötü değil fazla bekletirseniz kötü oluyor
aktarlardan alabilirsiniz
bir zararı olacağını sanmıyorum, karaciğeri temizliyor zaten
belki göbeğiniz bile erir :) varsa tabi
Ay çok teşekkürler
Sac islakken surmek sartmi.ibrahim saracoglunu dinledim saca surdukten sonra yikamasaniz bile olur dedikızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...
Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Sevgiyle kalın
Saçını duruladıktan sonra son olarak lavanta suyunu masaj yaparak dökersin sonra çıkarsın, durulama gerek kalmıyor bir zararı yok ben defalarca kullandım merak etme :)Sac islakken surmek sartmi.ibrahim saracoglunu dinledim saca surdukten sonra yikamasaniz bile olur dedi
Yani lavanta suyu ilik olmasada olur soguk olsada fayda eder dimi :)Saçını duruladıktan sonra son olarak lavanta suyunu masaj yaparak dökersin sonra çıkarsın, durulama gerek kalmıyor bir zararı yok ben defalarca kullandım merak etme :)
Soğuk daha iyi saç diplerini uyarıyor, ben hep hazırladığım bitki sularını soğuk döküyorum saçımaYani lavanta suyu ilik olmasada olur soguk olsada fayda eder dimi :)
Hmm cok tesekkur ederim bundan sonra oyle yapacam :)Soğuk daha iyi saç diplerini uyarıyor, ben hep hazırladığım bitki sularını soğuk döküyorum saçıma
Hiçbir zararı olmaz içiniz rahat olsun, benimde sinüzitim var uçları olmasada diplerimi fön makinasıyla kurutmadan bırakmam, hiçbir zararını görmedim :)bende dün başaldım 11 yaşında kızım var saçları çok uzundu kestirmek istedi kestirdik ve çok pişman oldu.çok üzülüyor saçı zorda uzuyor.bende dün okudum bakım yaptım.sonra lavanta kaynattım fakat içemedi tadı kötü geldi anne içilcek gibi değil dedi.bende saç suyu yaptım lavanta ile 3 brd suya 1 ymk kaşıgı lavanta kaynatıp demledim.fısfıslı bir şişeye koydum banyodan sonra iyice ıslattım saçını o suyla hergün o suyla ıslatıcam.bu arada bişey sormak istiyorum.ıslattıktan sonra fönle kurutsam bişey olurmu malum havalar soğuk hasta olmasın yavrum.test tepmez değil mİ?
teşekkür ederim arkadaşımHiçbir zararı olmaz içiniz rahat olsun, benimde sinüzitim var uçları olmasada diplerimi fön makinasıyla kurutmadan bırakmam, hiçbir zararını görmedim :)
Aktarlardan alınan lavanta yağı da aynı etkiyi gösterir mikızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sevgiyle kalın
Hiç denemedim ama bildiğim kadarıyla lavanta uçucu yağlardan yani taşıyıcı olan, badem, zeytinyağı gibi bir yağla karıştırmak gerekiyor. Onun dışında denenebilir, yağ bakımı olarak.Aktarlardan alınan lavanta yağı da aynı etkiyi gösterir mi
kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Yapılışını da anlatıyım:
Sevgiyle kalın
Icmenin yan etkileri olarak kabizlik asiri terleme yaziyor sizde bunlar oldu mu?ben içtim canım hala da içiyorum 15 günüm dolmadı daha zaten bence içileni daha çok uzatıyo çünkü sürülene başlayalı çok olmadı..
aktarlardan bulabilirsiniz ucuz bişey zaten, kuru lavanta diyin yeterli..