Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Kızlar 1 aydır kullanıyorum içmiyorum ama ben mucizeyi gördüm eskiden o kdar çok dökülüyordu ki şimdi eser yok inşallah belimize kadar uzatacak bu kür saçlarımızı şimdi de çatlaklar için çözüm Araştıralım

Merhaba hanımlar çok uzun zamandır saçlarımın uzaması durdu. Aşırı kıvırcık olduğundan diye düşünmüştüm ama kuzenlerimin saçları uzuyor denemediğim şampuan yağ kalmadı. Şu sıralar dökülme de başladı. Şimdi son olarak lavanta kürü uygulayacağım bugün başlayacağım

Sac islakken surmek sartmi.ibrahim saracoglunu dinledim saca surdukten sonra yikamasaniz bile olur dedi

bende dün başaldım 11 yaşında kızım var saçları çok uzundu kestirmek istedi kestirdik ve çok pişman oldu.çok üzülüyor saçı zorda uzuyor.bende dün okudum bakım yaptım.sonra lavanta kaynattım fakat içemedi tadı kötü geldi anne içilcek gibi değil dedi.bende saç suyu yaptım lavanta ile 3 brd suya 1 ymk kaşıgı lavanta kaynatıp demledim.fısfıslı bir şişeye koydum banyodan sonra iyice ıslattım saçını o suyla hergün o suyla ıslatıcam.bu arada bişey sormak istiyorum.ıslattıktan sonra fönle kurutsam bişey olurmu malum havalar soğuk hasta olmasın yavrum.test tepmez değil mİ?

Hiçbir zararı olmaz içiniz rahat olsun, benimde sinüzitim var uçları olmasada diplerimi fön makinasıyla kurutmadan bırakmam, hiçbir zararını görmedim :)

Aktarlardan alınan lavanta yağı da aynı etkiyi gösterir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…