Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Dün gece denk geldim, bayağı yattı aklıma, zahmetsizde hem. Bugün uygulandım ilk kürü. Çıkışta saç kırıklarımı da temizledim, bakalım bir de böyle deneyelim.. İnce telli saçın kaderi kısa kalmak ama hadi bakalım bir umut. :))

Benimde o zaman midemi ağrıtmıştı işte bir haftada fazla içememiştim, demek ki tek kötü etkilenen ben değilim. Ben şu anda hazırlıyorum içmeye çalışacağımama bakalım... Teşekkürler cevabın için

Ben 15gün içtim tadı güzel değil bide biraz çarpıntı huzursuzluk falan yaptı ara verdim 1hafta dün gece yine içtim ama banyodan sonra saçıma sürmedim uzatması çok mükemmel değil ama yinede daha hızlı uzattığını söyleyebilirim bikeç gün arayla içmeye devam edeceğim

Saç cikarma özelliğe sahip mi yani saçı olmayanin saçini cikariyor mu

Sadece lavanta cayı içsek de faydası olur mu acaba? 2 gün önce içmeye başladım ama sacıma sürmek zor geliyor.
Bir de lavanta çayından sonra birşey yemeyin denmiş ama ben yedim.
Yemekten 2 saat sonra için demiş konu sahibi ama ben ona da pek dikkat edemedim :) inşallah bunlara rağmen faydasını görebilirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 1 yıldır flan lavantayı cildimde tonik olarak kullanıyorum. Cilteki etkileri mükemmel toniğimi kendim yaparım bundan sonrada :) Saçlarıma arada banyo sonrası sıkıyordum ama çok güzenli değilaşırı yağlanıyodu saçlarım yağlanmasını bile geçiktirmeye başladı. Ama uzama olayına hiç dikkat etmemiştim. Düzenli saç toniği olarak da kullanılabilir. Ben saçıma sıktıgım amanlarda durulamıyordum bile öylece kuruyordu. Hiç bir yanetkiinide görmemiştim. Ben tekrar fısfıslı şişemi lavanta suyumla doldurup buzdolabına koyuyum. Saç toniği olarak kullanmaya devam edebilirim böylelikle

lavanta bende vir ara kullandim.saclara volum veriyor. Cogalmis gibi duruyor.:) ve guclendirip dokulmesini azaltiyor.bunu yaparkende biraz kurutarak yapiyor.ben bamyo dan cikmadan once sacimi kremliyor yikiyordum, ve sonra lavanta suyunu dokup kendihaline birakiyordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kürü yapmak istiyorum ama içme konusunda tereddütlerim var emziren bir anneyim sakıncası olur mu acaba

Kızlar ben sivilcelerim için kullanmaya başladım daha yeni 1 hfta oluyodur belki biraz daha fazla olmuştur. aynaya baktım saçlarda birden uzama Allah Allah dedim ne çabuk uzadı annemde fark etti. sonra sizin yazdıklarınızı okudum. lavantadanmış demek

Bende bugun basladim bu küre saçıma olani hazirladim ama ben icine isirgan otuda ekliycem oda cok hizli uzatiyor saçı. Yemekten 2 saat sonra da cayimi icip pamukla yüzüme sürerim birazda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…