Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Ben her duş sonrası yapıcam yani öyle bi Aralık belirlemedim açıkcası. 2 oldu dün yaptığım bir de ben yıkamıyorum 30 dk sonra falan öyle bırakıyorum :)
değil mi ama
ben de yaparsam bir daha durulamayla uğraşmak istemem açıkçası en son durulama suyu olarak bu suyu dökerim öylece çıkarım banyodan sen de öyle yaptın değil mi yanlış anlamadım??

kızlar en son durulama suyu yerine bununla durulayalım ve en az beş dk da masaj yapıp yedirelim.en az yarım saat bekleyip arzuya göre durulayın ...içersekde içtende etki eder en azından cilt için :KK66:

Şimdi kritik bir soru soruyorum :) 1 bucuk su bardagına demleyın denılmıs,her gun bır cay bardagı ıcın denılmıs ve taze olsun denilmiş...ee bır cay bardagı ıcıyorsak neden bır bucuk su bardagına yapıyoruz,atıcak mıyız gerısını... :)
hayır tabikji atılmıyor..benimbilgim ise yarım vbardakdan biraz fazla su bardagına demliyorsun lavantayı ve biliyorsun kaynadıkça buharlasır su..ılıdıkca da içersin ..baktın içemiyorsun sacına sür :)

Ben aktarın önerisiyle lavanta kullanıyorum. Hem kırıkları azaltıyor, hem uzamasına yardımcı oluyor, hemde saçın yağlanmasını geciktiriyor. Ölçüm filan yok valla. Göz kararı koyup kaynatıyorum. Durulama da yapmıyorum. Arada papatya suyu da kullanıyorum. Hangisi daha etkili bilemedim ancak dökülme filan azaldı sanki.. Papatya kötü kokuyor yalnız lavanta daha iyi o yönden :))

öyle her psikoloğa da götürmeyin lütfen. eşcinsel bir arkadaşıma bir psikolog 'ne kadar büyük günah,cehennemde yanacağını biliyor musun' vs gibi garip şeyler söylemiş. cahillik meslek tanımıyor malesef

kızlar size bişey anlatıcam, bunu anlatmayı paylaşmayı borç biliyorum çünkü ben bu sitede sizden çok şey öğrendim gerçekten..
Lavanta kürü! İbrahm Saraçoğlu'nun lavanta kürünü hem içileni hem sürüleni KESİNLİKLE tavsiye ediyorum kızlar.. Size yemin ederim daha bir hafta oldu içmeye ve saçıma sürmeye başlayalı, resmen bir parmak kalınlığında uzadı ya yemin ediyorum size.. ben şampuanıma e vitamini katmıştım en başta o yüzden uzadı sandım, şimdi internette okudum, meğer saçlarını uzatmak isteyenler de kullanıyolarmış.. o zaman çaktım dedim demek ki ondan.. inanın arkadaşlarım bile farketti ne çabuk uzuyo kız senin saçların dediler..
Mutlaka yapın kızlar inanın hiç bi zararı yok hatta içilen lavanta çayının karaciğere inanılmaz faydaları varmış, karaciğeri temizlermiş yani bi kaç gün içinde cildiniz de düzelmeye başlıcak emin olun.. sivilceler için kullananlar da o kadar çok ki..
Kızlar deneyin, bana dua ediceksiniz...

Yapılışını da anlatıyım:
1)İçilen Lavanta: 1,5 su bardağı suya 1 tutam (yani parmaklarınızla cimcikler gibi alın işte o bir tutam oluyo) koyun bunu ocağa, tam kaynama seviyesindeyken, yani kaynatmadan! alın ocaktan 4-5 dk kadar demlenmeye bırakın sakın karıştırmayın.. dinlenir gibi demlensin.. sonra hemen süzün, sakın içinde bırakmayın tadı çok acı oluyo.. ılıdıktan sonra 15 gün boyunca aralıksız, her akşam bir çay bardağı için.. 15 günden sonra haftada 3-4 kereye inebilirsiniz.. ve kesinlikle yemekten EN AZ 2 saat sonra için.. İçtiğiniz çayın her gün taze olarak hazırlanması şart..
2)Saça Sürülen Lavanta:3 bardak suyu kaynatın, kaynamaya başladıktan sonra! 1 tatlı kaşığı lavantayı cuk diye atın içine.. 5 dk daha kaynatın altını kısıp.. sonra 10 dk demlenmeye bırakıp süzün.. her banyodan sonra saçınıza sürüp 30 dk bekletin ve sadece suyla yıkayın.. hem dökülmeniz durucak, hem saçlarınız daha geç yıpranıcak, hem de mükemmel uzuycak..
Bunları yapın kızlar hiç pişman olmazsınız.. kulaklarımı da çok çınlatırsınız :))
Sorularınız olursa elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Sevgiyle kalın :KK61:
Canım adetliyken içilir mi acaba?

arkadaşlar bir haftadır kullanıyorum lavanta çayını ben sadece içiyorum saçıma sürmüyorum zor geliyor durulaması :) saçımdan çok cildimde değişiklik oldu dünden beri 7-8 kişi cildine ne kullanıyorsun çok berrak ve pürüzsüz görünmeye başladı dediler gerçekten çok şaşırdım cildim daha canlı ve parlak görünüyor

denendi onaylandı!takip eden yok ama yinede sözümü tutmak adına yazıyorum.ablamla birlikte yaptık sadece saçımıza sürdük banyodan sonra durulamadan kuruttuk. 2 cm uzadı fark edilir seviyede yani.:KK71:
ben bide spreyli bi şişeye koydum hem çok kolay kullanılıo hemde uzun süre yetiyo.
konu sahibine çok teşekkür edriznickin çok zor ya yazamadım :oops:
kaç kez kullandınız

arkadaşlar benim saçım uzamıyo aslında önceden baya uzardı bu yıl fazla uzamadı yani şöyle diim ben yazları saçımı küt kestiririm ve diğer yaza saçım belimde olurdu. Bu yaz ise öyleo olmadı ve bende kür uyguluyorum buradan lavanta kürünü buldum uyguladım .İlk olduğu için sonuç yok ve saçıma kürden sonra badem yağı sürdüm saçım ıslaktı sabaha saçım yağlıydı ve halbuki az miktarda yağ kullanmıştım sizce ne oldu önerilerinizi bekliyorum başka bildiğiniz ızatan kür varsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Kızlar ben''soğan kürüyle saç uzatıyorum'' konusunu açtım iki gündür uyguluyorum. bu lavantayı da uygulamak istiyorum. banyodan çıkarken saçlarıma sürebilirim ve bitki çaylarına bayılırım zaten suyunu da içebilirim. en kısa zamanda lavanta alcam ama denemiş birileri kesin sonuçlarını paylaşabilir mi acaba ?

X