Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

Merhaba. Ben çayımı ve duş Sonrasını belli bi süre denedim. Şahsen öyle çok büyük bi değişim olmadı kaldı ki büyük beklentiler bana göre zaten yanlış. Ama Uzama ve iyileşme makul derecede oldu. Kendi deneyimimi paylaşmak istedim :)

Canım benim çok sağol. Peki ne kadar sürede ne kadar uzadığını biliyor musun ?

Ben 15 günlük lavanta kürünü çay olarak geçtiğimiz çarşamba bitirdim son 5-6 banyodur da durulama suyu olarak kullanıyorum. Uzama olarak tam bir şey söylemem mümkün değil yağ bakımıda yaptığım için.. Ancak lavanta suyunu kullandıktan sonra farkettiğim değişikliklere gelirsek, dökülmesi 90% azaldı, 20-25 tel arası dökülen saçım direk 2 tele düştü. Beklediğimin aksine yağlanma yapmadı saçım daha dolgun ve hacimli duruyor, ağırlaşma vb oluşmadı. Bir ay kadar daha kullanıp ender saraçın kitabında okuduğum karışık bitkili durulama suyuna geçeceğim ama şimdilik oldukça memnunum.

Ben dee 4 5 gündür çayını içiorm iki kere de saçıma sürdüm dökülmem daha şimdiden %50 azaldııı uzatması açısından bişey söylemek için daha çok erkenn

Vallahi saç dan saç a değişiyor canım ben biraz kullandım ama öyle bir etki göremdm yaa saçlarım uzamsti ama kesim i v tipi olduğu için altını düz kestirdim v den eser kalmadi yani ama yine de iyi uzatmsm saçimi hala gögsümdn aşağıda düz daha iyi oldu ama ne yalan şöyleym içimdn sanki yapmas'xdm diyorum çünkü Ben de uzun saç a taktım kafayı ama şöyle bir şey öneriyorum saçlara yağlar ile bakım yapn faydasını görürsünüz içine bir takım boru ler kırıyorz mesala behanthen ampul gibi ben yaz ayine bemks kırmıştım faydasını grdm

hiç inanmıyordum şu lavanta şapşiğine yalnız 10 gündür içiyorum saçımdan bir tel koparayım dedim ölçmek için inanın canım yandı... eskiden olsa kendi kendine düşüyordu.

Merhabalar bende bugün duydum ve deneyeceğim sadece bir şeyi merak ediyorum ıslak saçamı bunu uygulayacağız ve ben sivilce ilaçı kullanıyorum zoretenni diye bunu kullanırken kürü içmemde sakınça olur mu ki şimdiden hepinize teşekkür ederim kızlar yorumlarınızı merak ediyorum. Up uzun saçlarından eser kalmayan mutsuz kız (

şuan saçımda lavanta suyu var bakalım nasıl etki edecek
haftada 1 avokado hindistan cevizi yağı, shea yağı, zeytinyağı, badem yağı, yumurta sarısı ve 2 bıldırcın yumurtası bulunan karışımla maske yapıyorum

restorex şampuan kullanıyorum içine 1 kapak çam yağı katıyorum

lavanta içmeye dün akşam başladım

İçmek için nerden alabilirim tadı kötü mü bir de içince bir zararı olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…