- 8 Aralık 2009
- 296
- 3
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
bende biraz uzama var ama lavanta kurundenmi bilemicem, kullandigim sampuan in ve vitaminlerin etkisi herhalde o uzama:) neyse enazindan denemis oldum kotu etkisi olmadi. cayini icmeye devam ederim lavantalar bitene kadar :)
sampuan in adi FAST nisim ( google da aratinca sitesi falan cikiyor) saglikli saclar icin vitamin kullaniyorum, bu tabletler bildigim kadariyla tr de satilmiyor ama icindekiler bunlar:
Bèta-caroteen 6mg Vitamine C 1000mg (1667% ADH) Vitamine B1 (Thiamine) 100mg (7143% ADH) Vitamine B2 (Riboflavine) 100mg (6250% ADH) Niacine 100mg NE (556% ADH) Vitamine B6 100mg (5000% ADH) Foliumzuur 399μg (200% ADH) Vitamine B12 100μg (10000% ADH) Biotine 2000μg (1333% ADH) Zink 5mg (33% ADH) Choline 500mg Koper 2mg Inositol 500mg L-Cysteine 333.9mg PABA 100mg
evet senin dedigin sampuanlardan, sacuzamasini 45%e kadar hizlandiriyormus, icerigi de dogalmis. ben kullanali iki hafta olmadi ama uzadi gibime geldi. kuafor kendi kendine ensemi kazimistiiki parmak arasi tutamiyordum sacimi, oyle kisaydi, simdi rahat rahat tutuyorum. etkisi 3-4 hafta sonra belli oluyormus ama ben simdilik memnunum:) ilacta dedigin gibi vitamin b complexi( uzerinde hollandaca 'super sac formulu yaziyor':) ) buarada bu sampuani ve sackremini hergun kullanilmasi gerekiyormus
canim bu fast sampuani sac kremiyle berabermi kullaniyorsun ? baktimda sac kremiyle beraber 50 euro civari ya ne kadar pahali böyle tanesi 350ml. sen nereden ve kaca aliyorsun ?
ins. canim ya valla saclarimi röfle yanikalrindan kurtarmak icin pixie modeli kestirdim 3 hafta önce yakisti sevdimde ama uzun istiyorum 3 yildir kisir döngü icerisindeyim omuzlarimi geciremedim ama neden ß kendi sucum, akilsiz basin cezasini ayaklar ceker derler ama bende saclar cekiyordönem dönem sari sevdam tutuyor sonra koyulastirmak istiyorum ee haliyle saclar agliyor.
simdi birde dogum kontrol hapi atilan sampuan aklima yatti Aliyecim sende denemissin faydasinida görmüssün, aklimada yatti. sarmisakli sampuan saclarimi döktü ins bunda da öyle olmaz
yazılanları ve kürden memnun kalanları görünce bugün bende denedim.. daha önce sinamekili karışımı denemiştim ama benim saçlarımı kurutmuştu bunda kuruma olmadı ama ilerleyen zamanda görücez artık...ben bişey sorucam da fısfıslı kutuya boşalttım lavanta suyunu ama bende bayaa bi arttı. herseferinde yeni mi yapıcaz yoksa 2. seferede kullanılabilir mi artan lavantalı su? ??
sampuanima kattim bile 1 saat önce :26: ama denemezsemde catlardimAliyecim birakinca hemen kesildimi dökülmen ve ne kadar süre kullanmistin tam olarak. ama bak bide su var bundan aylar önce sarmisakli sampuani kaynatmadan yapmistim sanki hatirladigim kadariyla dökülme olmamisti aksine durmustu ama kisa sürede sampuan bozulmustu.