içmek daha faydalı olabilir ama benm bi soru işaretim oluştu sonuçta içince vucuttaki tüyleride besleme oranı olabilir
o da başımıza dert açmasın kızlar saçı besliyorsa tüylerede etki etti mi acaba sizin ?
eweeett bugun sinamekinin 2. kürünü yaptım sarımsaklı sampuanımla yıkadım üstüne lavanta suyu sonucc: bir avuc sacım dokulduuu!!!!!!!! bana yardım edin kızlarr yaaa acaba sinamekiyle lavantayı aynı gun yaptım die mi dokulmeye etkisi olmadı ayrı gunlerde deneyeyim bari bide sizin lavanta suyu kaçıncıda kesti dökülmeyi????
3 haftadır lavanta çayı içiyorum, haftada bir suyunu saçıma döküp yarım saat bekletip yıkıyorum. çok faydasını gördüm saçlarım yumuşak, birazda olsa uzadı, cildime de iyi geldi tavsiye ederim....
kızlar saçlarım zaten uzun uzatır mı bilemem
bugün denedim banyodan çıkarken döktüm ve tekrar durulamadım havluyla öyle yarım saat oturdum
tararken saçlarımda çok fazla bi dökülme olurdu
bugün gözle görülür bi azalma yaşadım
demekki uzatmanın yanı sıra dökülmeye de etkisi varmış
hergün düzenli olarak kullanıcam
gelişmeleri yazarım
Bu forumdaki bütün mesajları üşenmedim tek tek okudum veee saçını uzatma meraklısı olarak bunu da deneyeme karar verdim.8 defa sinameki kürünü yaptım,1 haftadır yapmıyorum 2 hafta beklicem.Ayrıca 3 haftadır da turplu su yapıyorum ve gerçekten saçlarım uzadı :) Bi de lavantayı eklicem içine kürlerimin.Sonuçta hepsini farklı günlerde yapacağım için zarar vermez diye düşünüyorum :)
kızlar burda bi arkadaş konu açmıştı lavanta içtikten sonra adet dönemi ağrılı geçmiş bide beklediğinden erken olmuş filan diye, ben de tereddüt ettim içme konusunda o nedenle, acaba bi sorun yaşayan oldu mu bu konuda?
Bugün suyun azizliğine uğradım ve tam 30 dk bekledikten sonra yıkayacakken bi baktım sular kesik.haliyle yıkayamadım ve öyle kurudu.ama iyi ki de kurumuş.benim saçım normalde kururken abartı kabarır.bi de ince telli olduğu için tel tel ayrılır ve iğrenç görünür.saçım lavantayı durulamadan yapınca kabarmadan kurudu ve hala öyle duruyor :)))
nerdeyse bi hafta oluyor kullanalı
işe yaradığını görüyorum saç dökülmem azaldı yavaş yavaş
ben banyodan çıkarken durulama suyu olarak kullanıyorum ve öyle yarım saat bekleyip saçımı kurutuyorum
saçlarım kabarmıyor ve bi ışıltı oluyor hoşuma gitti ekstra verdiği yumuşaklıktan bahsetmeme gerek yok sanırım
kızlar ibrahim saraçoğlu ömer çelakıl'ın programında saç dökülmesi için bu kürü anlattı. 8 dk kaynatın 2 saat kadar saçınızda bekletin dedi.çelakıl durulanmasa da olur mu diye sordu.saraçoğlu olur dedi...içilmesiyle ilgili birşey söylemedi.saçımıza döksek yeterli oluyor.durulamaya da gerek yokmuş....
üşengeçlik başa bela okul da bitti evdeyim ama nerde, çay yapmıyorum hala tekrar başlamam lazım, inşallah bu akşam başlayıp iki hafta sonra da yorum yaparım.
saçlarıma haftada 1 gün sinamekiliyi,haftada 1 gün barcelino yağı sürüyorum.Şimdi bunu da sürsem saçımda ters tepki olur mu acaba canım:26:? Yoksa sadece çayını mı içeyim ben