- 17 Nisan 2007
- 1.211
- 15
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
evet en kolayı, en miss kokulu olanı, en etkili hemen uzatan kür bence
denemediğim şey kalmadı ama 3 şeyden garantilisi de yok bence.. saç çıkması gürleşmesi için sarmısaklı zeytinyağı. saç dökülmesi uzatması için karanfil suyu ve sadece saç uzatması için lavanta kürü.. aralıkta omzumda olan saçlarım şuan totoma yaklaşıyor.. saç takıntım olduğu için her zamn bu kürleri yapıp saçıma uyguluyorum şuan ihtiyacım olmasa bile
@pln397,
rica ederim :) bende bugun baslayacagim, hatta sacimin resmini cektim bir ay sonra kiyaslarim diye ;P
ben 4 dakikada uzun tuttum ocagin ustunde, ama fokur fokur kaynamiyordu, bide ilidiktan sonra suzdum:) gerci fazlada fark edecegini sanmiyorum ama aklimda bulunsun yarin 4 dakika yapiyim:)
simdi lavantayi sacima surecegim, acaba yarin sabah yikasam ne olurki, banyoya iki kere girmeye useniyorum..veya direk sacima sursem yarim saat sonra yikasam:) cok haylazim cok:)
bencede durulamasak zarari olmaz herhalde:)
Ben yaklasik 15 gündür lavanta iciyorum arada bir unuttugum günde oldu toplam 15 gün icmedim. Kokusunu normalde pek sevmem ama icerken zorlanmiyorum ilitip cabucak iciyorum, saca sürmeyi henüz yapamadim. Bikacgün önce saclarimi kisacik kestirdim bakalim uzama hizi nasil olacak. Arada sinamekide uyguluyorum ayrica Aycagülün kesim ve bakim tarihlerinede uyuyuyorum. Yalniz birseyi farkettim daha dogrusu arkadasim söyleyince dikkatimi cekti gözaltlarim dolgunlasmisben bunu lavanta cayina bagladim emin degilim ama yaptigim son zamanlardaki degisiklik bu ve birde A B C ve cilt ve sac güzelligi icin olusan bir konbin besin takviyesi ikisinden biri ama hangisi ikisinede asagi yukari ayni zamanda basladim.
canım benimde gözaltlarım çökük nekadar doldu acaba gözaltların
bende inşallah unutmazsam hemen yarın lavanta alıp başlıyorum uygulamaya
canım şimdi sen lavanta suyuna bide kekikle ısırgan otumu koyuyosun ne kadar koyuyosun kendindenmi uydurdun bunu iyiymiş he aferin kız aklmıma gelmemişti beni hiç saçların kuru cansızmı benim gibi
Canim söyle söyleyeyim uzun zamandir görmedigim arkadasim farketti ilk önce suan bende baktigimda gözalti cökülügünden sikayet edemeyecek kadar iyi duruyor cok sükür. 6 ay önce ameliyat olmustum ondan sonra baya mor ve cökük olmustu ama ondan öncede biraz cöküklük vardi. Dne canim sende bu acidan fayda etmese bile saclarina eder sonucta sagliga zararli birsey degil.
eveeeet lavantamı aldım bu akşam itibarı ile başlıyorum :)
işe yarıomu kı acaba bende cok ıstıorum saclarım uzasın
valla ben bugün başlayacağım yapmaya arkadaşlar yaradığı söylüyor ne zararı olacakki hiiçbir etkisi olmasa bile saçlarımız mis gibi kokar :)