Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

sinameki kürünü kuru saça mı uygulamıştın acaba?
kuruysa kurutmuş olabilir içindeki yağlardan dolayı...

evet cnm kuru saça yapmıştım galiba o yüzden oldu. ..barrocum sen ıslak saça mı yapıyosun sinameki kürünü?
elvancım. bende lavanta kürünü sadece sürerek yapıcam çünkü bitki çaylarını pek içemiyorum aslında normal çayı bile içemem ben :) forumda bi arkadaş sadece sürerekte çok etkisini görmüş bende o yüzden sadece diplere sürüyorum.... ama bu suyu herseferinde tazemi yapmamız lazım? bide diplere hergün sürebilirmiyiz yoksa haftada 2-3 yeterlimi?bende bi kuaförzede olarak bian önce eski saçlarıma kavuşmak istiyorum...inş. hepimiz faydasını görürüz :KK70:

evet cnm kuru saça yapmıştım galiba o yüzden oldu. ..barrocum sen ıslak saça mı yapıyosun sinameki kürünü?
elvancım. bende lavanta kürünü sadece sürerek yapıcam çünkü bitki çaylarını pek içemiyorum aslında normal çayı bile içemem ben :) forumda bi arkadaş sadece sürerekte çok etkisini görmüş bende o yüzden sadece diplere sürüyorum.... ama bu suyu herseferinde tazemi yapmamız lazım? bide diplere hergün sürebilirmiyiz yoksa haftada 2-3 yeterlimi?bende bi kuaförzede olarak bian önce eski saçlarıma kavuşmak istiyorum...inş. hepimiz faydasını görürüz :KK70:

nemli saça sürüyorum evet, içinde yağ olan bütün kürleri nemli saça uygulamamız gerekir saçımızı daha da kurutur yaptığımız şeyler...

oof foruma uğramayalı cok olmus :KK25:
benim bu hafta 8.haftam kızlar,bugün yarın son kürümü yapıcam inş.
size bi sorum olacak; hani 2 hafta ara veriyoruz ya bu 2 hafta boyunca hiç bakım yapmıyor musunuz yoksa sinameki dışında bakım yapıyor musunuz?
sanırım uzama oldu bende ama foto çekmediğim için bilemiyorum. 2 hafta aradan sonra çekicem inş.

oof foruma uğramayalı cok olmus :KK25:
benim bu hafta 8.haftam kızlar,bugün yarın son kürümü yapıcam inş.
size bi sorum olacak; hani 2 hafta ara veriyoruz ya bu 2 hafta boyunca hiç bakım yapmıyor musunuz yoksa sinameki dışında bakım yapıyor musunuz?
sanırım uzama oldu bende ama foto çekmediğim için bilemiyorum. 2 hafta aradan sonra çekicem inş.

sıcak vurdu yine herhalde yukarda sinameki konusmaları görünce atlamışım hemen :KK17:

çay gibi demleyip içtikten sonra kaç saat bi şey yememek lazım? malum ramazan geldi yatma saatleri falan hep bozuldu :44: sahurda mı yapıp içsem :KK53:

oruçlu oruçlu okudum kafam karıştı kusuruma bakmayın şimdi bir tutam alıyoruz 1 çay bardağı kaynayan suya koyup karıştırmadan kaynatıyoruz dimi sonra demlenmesini bekleyim süzüyoruz suyunu içşiyoruz...

saç içinde aynı ama onuda banyo sonrası ılıyınca saça sürüp 20 dk bekletim suyla duruluyoruz dimi yanlışlık varmı acaba...:79::KK1:

Saçı Uzatması Konusunda Şimdiden Bişey Diyemicem Amaa Bugün 2. Kez Saçıma Uyguladım ve Banyodan Sonra Sertleşen Saçlarım Fön Çekmediğim Halde Yumuşacık Oldu :) İnşallah İlerleyen Zamanlarda Uzadığınıda Görürüm.. Fraklı Bakımlarda Yapmaya Başlıcam tekrar Zaten .. Ama Lavantayı İçemedim yaa Dayanamadım 1 Bardak İçtim Dahada İçmiyorum :/ umarım Böylede Etkisini Görürüm :)

Saçı Uzatması Konusunda Şimdiden Bişey Diyemicem Amaa Bugün 2. Kez Saçıma Uyguladım ve Banyodan Sonra Sertleşen Saçlarım Fön Çekmediğim Halde Yumuşacık Oldu :) İnşallah İlerleyen Zamanlarda Uzadığınıda Görürüm.. Fraklı Bakımlarda Yapmaya Başlıcam tekrar Zaten .. Ama Lavantayı İçemedim yaa Dayanamadım 1 Bardak İçtim Dahada İçmiyorum :/ umarım Böylede Etkisini Görürüm :)

nasil uyguluyosun ? banyodan sonra sacina dokup mu cikiyosun yoksa banyodan once yapip sacini yikiyomusun,,?

3. kez uyguladım uzama konusunda fark yok ama banyodan sonra elektrklenen kabaran saçlarımın lavanta kulladıktan sonraki resmi koyuyorum :) saçlar yatıştı sonunda.. sırf bu yüzden bile lavantadan vazgeçmeyi düşünmüyorum ..

kendi gözlerinizle görün :)
$14082011335-001.jpg $14082011336-001.jpg

lavanta kullandıktan sonra saçlarımın doğal hali.. tavsiye ederim özellikle saçları sert ve kabarık olanlara :) umarım uzadıgınıda görürüm..

kIZLAR BENİM ESTETİSYEN BİR TANIDIĞIM LAVANTANIN CİLDE ÇOK İYİ GELDİĞİNİ SÖYLEDİ HÜCRELERİ YENİLİYORMUŞ YANİ KAYNATIP SUYUNU SÜZDÜKTEN SONRA SOĞUTUP CİLDİNİ SİL DEDİ SİVİLCELERE İYİ GELİYORMUŞ ÇOK MERAK ETTİM BUNUDA DENİCEM İÇEBİLİRMİYİM BİLMİYORUM AMA :)

Selam kızlar yaa ben de saçımı uzatmak istiyorum.. Forumu araştırırken burayı gördüm.. Ben de yarın alıp başlicam.. Ama bişey sorucam ben bunu içmesem? Ya da ben ısırgan+hayıt içiyorum onun içine katsam bi tutam olur heralde? Bi de her yıkama için tekrar mı hazırlamamız lazım yoksa bi kere hazırlayıp mesela bitene kadar kullansak mı?:18:

3. kez uyguladım uzama konusunda fark yok ama banyodan sonra elektrklenen kabaran saçlarımın lavanta kulladıktan sonraki resmi koyuyorum :) saçlar yatıştı sonunda.. sırf bu yüzden bile lavantadan vazgeçmeyi düşünmüyorum ..

kendi gözlerinizle görün :)
Eki Görüntüle 240507 Eki Görüntüle 240508
lavanta kullandıktan sonra saçlarımın doğal hali.. tavsiye ederim özellikle saçları sert ve kabarık olanlara :) umarım uzadıgınıda görürüm..[/QUO

slm,pekı bısey sorcaktım sampuandan sonra krem kullanmadın dımı?

X