- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
dün gece çayı içmeyi unuttum şimdi baştan 15 gün sayarak mı başlamam lazım bilemedim :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben lavanta cayini bir cay bardagi yerine hepsini iciyorum, acaba ters etki yaparmi?
cnm uydurmadjm ısırgan otu da kekikte zaten saça uygun olan otlardan.. sadece ayrı ayrı yapacağıma otları karıştırmak daha pratik geldi bana.. bütün otları ortalama 1 avuç katıyorum. 2 3 dakika fokurdasa iyi çok kaynatmamak lazım soğuduktan sonra süzüp başıma masaj yaparak yediriyorum ve havluya sarıp daha da etki etmesi için 10 dakika bekletiyorum havluyu saçımda
unutmadan saçlarım aşırı kurudur bana bir zararı olmadı ama saç uçlarını biraz sertleştiriyor bu kür.. rahatsız oluyorsan saç uçlarını sonradan durulayabilirsin..
benim bugün altıncı günüm olacak ve saçımda azıcık bir uzama var.
bakalım neler olacak???
0.4-0.5 civarı bir uzama var az önce ölçtüm.canım 6.günüm derken 6 gündür yapıyosun öylemi arka arkayamı yaptın saçın uzadımı sahi ölçtünmü
0.4-0.5 civarı bir uzama var az önce ölçtüm.
(saçım ayda 1 cm uzar kendi halinde)
6 gündür içiyorum bu arada ve 2 günde bir saçlarımı lavantayla yıkayıp durulamıyorum.
böyle olunca yapabilirim işteee
lavanta kurutuyor mu saçı sertleşme falan yapıyor mu bir de kokusu kalıyor mu?
gün aşırı yıkıyorum ben saçlarımı bu şekilde mi yapıyorsun sende acaba?
hazır çay poşeti lawanta yı qördüm onu yapsam olur mu
0.4-0.5 civarı bir uzama var az önce ölçtüm.
(saçım ayda 1 cm uzar kendi halinde)
6 gündür içiyorum bu arada ve 2 günde bir saçlarımı lavantayla yıkayıp durulamıyorum.
güzelll..ama ben içemiyorum malesef ben zaten ada çayı bile içememki yeşil çay falanda malesef:44::44:bende saça sürüyom inş uzar öyle
benim saçlarım çok kuru yapılı olmasına rağmen yapmadı sertleşme.
kokusu ise hiç kalmıyor saçta.
ben de ne kadar saç yıkarsam o kadar yapıyorum aslında. yaz sıcaklarında hergün bile yapılabilir.
ben 1 aydan daha fazla bir süredir saça sürüyorum ama içince çok daha etkili olduğunu gördüm.
keşke içebilsen...