- 5 Haziran 2007
- 325
- 1
-
- Konu Sahibi RoJ€k-t€
sinameki kürünü kuru saça mı uygulamıştın acaba?
kuruysa kurutmuş olabilir içindeki yağlardan dolayı...
evet cnm kuru saça yapmıştım galiba o yüzden oldu. ..barrocum sen ıslak saça mı yapıyosun sinameki kürünü?
elvancım. bende lavanta kürünü sadece sürerek yapıcam çünkü bitki çaylarını pek içemiyorum aslında normal çayı bile içemem ben :) forumda bi arkadaş sadece sürerekte çok etkisini görmüş bende o yüzden sadece diplere sürüyorum.... ama bu suyu herseferinde tazemi yapmamız lazım? bide diplere hergün sürebilirmiyiz yoksa haftada 2-3 yeterlimi?bende bi kuaförzede olarak bian önce eski saçlarıma kavuşmak istiyorum...inş. hepimiz faydasını görürüz
oof foruma uğramayalı cok olmus
benim bu hafta 8.haftam kızlar,bugün yarın son kürümü yapıcam inş.
size bi sorum olacak; hani 2 hafta ara veriyoruz ya bu 2 hafta boyunca hiç bakım yapmıyor musunuz yoksa sinameki dışında bakım yapıyor musunuz?
sanırım uzama oldu bende ama foto çekmediğim için bilemiyorum. 2 hafta aradan sonra çekicem inş.
Saçı Uzatması Konusunda Şimdiden Bişey Diyemicem Amaa Bugün 2. Kez Saçıma Uyguladım ve Banyodan Sonra Sertleşen Saçlarım Fön Çekmediğim Halde Yumuşacık Oldu :) İnşallah İlerleyen Zamanlarda Uzadığınıda Görürüm.. Fraklı Bakımlarda Yapmaya Başlıcam tekrar Zaten .. Ama Lavantayı İçemedim yaa Dayanamadım 1 Bardak İçtim Dahada İçmiyorum :/ umarım Böylede Etkisini Görürüm :)
3. kez uyguladım uzama konusunda fark yok ama banyodan sonra elektrklenen kabaran saçlarımın lavanta kulladıktan sonraki resmi koyuyorum :) saçlar yatıştı sonunda.. sırf bu yüzden bile lavantadan vazgeçmeyi düşünmüyorum ..
kendi gözlerinizle görün :)
Eki Görüntüle 240507 Eki Görüntüle 240508
lavanta kullandıktan sonra saçlarımın doğal hali.. tavsiye ederim özellikle saçları sert ve kabarık olanlara :) umarım uzadıgınıda görürüm..[/QUO
slm,pekı bısey sorcaktım sampuandan sonra krem kullanmadın dımı?
slm,pekı bısey sorcaktım sampuandan sonra krem kullanmadın dımı?