Saç Uzatma Yöntemleri Saç Uzatmak İçin Lavanta Kürü!! İnanılmaz Sağlıklı!!

sen saçını hiç durulamıyomusun esmer bide ne kadardır bu şekilde yapıyosun uzadımı saçın şampuanın bitkiselmi öyleyse belki onunda faydası olmuştur benim lavantayla sarımsaklı şampuan dökülmeyi azaltıda:94:

0.4-0.5 civarı bir uzama var az önce ölçtüm.
(saçım ayda 1 cm uzar kendi halinde)
6 gündür içiyorum bu arada ve 2 günde bir saçlarımı lavantayla yıkayıp durulamıyorum.

böyle olunca yapabilirim işteee
lavanta kurutuyor mu saçı sertleşme falan yapıyor mu bir de kokusu kalıyor mu?
gün aşırı yıkıyorum ben saçlarımı bu şekilde mi yapıyorsun sende acaba?

böyle olunca yapabilirim işteee
lavanta kurutuyor mu saçı sertleşme falan yapıyor mu bir de kokusu kalıyor mu?
gün aşırı yıkıyorum ben saçlarımı bu şekilde mi yapıyorsun sende acaba?

benim saçlarım çok kuru yapılı olmasına rağmen yapmadı sertleşme.
kokusu ise hiç kalmıyor saçta.
ben de ne kadar saç yıkarsam o kadar yapıyorum aslında. yaz sıcaklarında hergün bile yapılabilir.

peki içildiğinde başka tüyleride uzatıyor mu? öyle olursa kötü saça sürmeyi denicem bende. denemediğim bişey kalmadı bunuda deniyeyim

Ya araya sınavlar girince bıraktım kürü, 10 gün gibi bi süre hem içip hem sürmüştüm
Şimdi tekrar başladım içmeye ve sürmeye bakalım hayırlısı daha 2 gün oldu
Eee etkisini gören var mı şimdiye dek kullananlardan?

kızlaaaaaar sanırım ben abarttım biraz umarım bi zararı olmaz
adaçayı+ ısırgan+ lavanta
bunları 1 dal adaçayı , 1 tatlı kaşığı ısırgan, 1 tatlı kaşığı lavantayı 2-2,5 su bardağı suyla
çaycıda demleyip 1 su bardağı gece 1 su bardağı gündüz şeklinde içiyorum 2. gecem

karanfil ,defne yaprağı , papatya ,biberiye , lavanta bizim ev aktar gibi mübarek
1 yıldır hiç kesmedim saçlarımı uzasın diye onun yanısıra bunlardan kaynatıp 2-3 günde bir döktüm şimdi belime kadar geldi şükür
ama daha da uzun istiyorum bide cilt içinde çok iyiymiş 1 taşla 2 kuş

şimdi bir sorum var bu içilen ve saça dökülen lavanta aynı demi aktardan aldığımız ucuz hoş kokulu küçük tohum gbi şeyler
yoksa içilen lavanta başka şekilde mi oluyor hazır mı alınıyo ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…