Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bir suru de stok yapmistim daxlari :KK70:
Stokları eritmekte yarar var diyorum :KK48:

Gaza ihtiyacınız yok kiiiii, bakımını yarım bırakma sen :süslü:

hehehehe :olamaz: ben de yapmadım, şimdi kurudu napcam diye dolanıyorum ortalıkta :işsiz: ceza bana

Benim durum sneinkinden vahim inan bana, bir saç maskesi uygulayabilecek bile zamanım yok. Ben en son sana bir cihazın montajını anlatacaktım değil mi:olamaz: Kaç gün geçti off off

ben yirttim desene :))))) ama bakim yapmak icin illaki topigi beklemeyin belli bir duzende keske devam etseydiniz bakimlara
start verin o zaman kizlar bakimlara :KK55:

Yarın boş günüm, bir bakım seçeyim kendime ama saçlar şaşırıp ne oluyor diyecek...

Bu arada saçlarım bel oyuntumu falan epey geçip kalçama yaklaştı. o_O

Stokları eritmekte yarar var diyorum :KK48:

Benim durum sneinkinden vahim inan bana, bir saç maskesi uygulayabilecek bile zamanım yok. Ben en son sana bir cihazın montajını anlatacaktım değil mi:olamaz: Kaç gün geçti off off

Yarın boş günüm, bir bakım seçeyim kendime ama saçlar şaşırıp ne oluyor diyecek...

Bu arada saçlarım bel oyuntumu falan epey geçip kalçama yaklaştı. o_O
ohhhhh ne guzel kuzum iste bir rapunzelsin artik
evet evet bos gununu degerlendir canim arada simarmaya ihtiyaci var saçların

Doğru söylüyorsun :KK48:

Matrix biolage fiberstrong saç kremi :KK17: Yalnız saçı ipek gibi yapmıyormuş, yumuşatıyormuş ama daha çok saça direyet veriyormuş bu arkadaş.Öyle diyor annem.
annene saygilarimi ilet canim :) tamam deniyim o zaman
benim sorunum uclarda bi 10 cmlik kisimda kuruma ve yipranma var birde cok karışıyor düğüm düğüm oluyor gratiste satilan bir yagi deneyeyim dedim ondan sonra olan oldu o yagi kullandim allahim bir kurudu bir yiprandi ki sorma su ara preology şampuanı kullanmaya basladim iyi geldi sanki keratindosenin şampuanıni cok seviyorum acaba kremi nasildir dedim once o zaman fiberstrongu deneyeyim sonra keratindose
sagol kuzum

annene saygilarimi ilet canim :) tamam deniyim o zaman
benim sorunum uclarda bi 10 cmlik kisimda kuruma ve yipranma var birde cok karışıyor düğüm düğüm oluyor gratiste satilan bir yagi deneyeyim dedim ondan sonra olan oldu o yagi kullandim allahim bir kurudu bir yiprandi ki sorma su ara preology şampuanı kullanmaya basladim iyi geldi sanki keratindosenin şampuanıni cok seviyorum acaba kremi nasildir dedim once o zaman fiberstrongu deneyeyim sonra keratindose
sagol kuzum
Nashi'nin argan yağından şaşma canım. Eşi benzeri yok o yağın.

KilicBaligi KilicBaligi canım nasılsın iyi misin benim eski ismim miyav_su daha önceden de konuşmuştuk saç dökülmesi en son ki doktor kronik dedi vitamin verdi şampuan ve minoksil ,saç rollonu verdi şuan %50 gitti ben şampuan ve diğerlerini kullanmıyorum var mı bir Önerin şampuan yerine zeytinyağlı küllü sabun kullanıyorum

KilicBaligi KilicBaligi canım nasılsın iyi misin benim eski ismim miyav_su daha önceden de konuşmuştuk saç dökülmesi en son ki doktor kronik dedi vitamin verdi şampuan ve minoksil ,saç rollonu verdi şuan %50 gitti ben şampuan ve diğerlerini kullanmıyorum var mı bir Önerin şampuan yerine zeytinyağlı küllü sabun kullanıyorum
Sabun olmaz, değiştir. Sülfatsız bir şampuan al. Sabunun içerisinde bulunan kostik soda kireçle birleştiğinde ileride saçlarını mahveder. Minoksil yerine aminexil kullansan daha iyi olur. Kerastese'in Densifique ürünü o konuda başarılı elindeki bitince bir denersin.

Sabun olmaz, değiştir. Sülfatsız bir şampuan al. Sabunun içerisinde bulunan kostik soda kireçle birleştiğinde ileride saçlarını mahveder. Minoksil yerine aminexil kullansan daha iyi olur. Kerastese'in Densifique ürünü o konuda başarılı elindeki bitince bir denersin.
Ama sabunda kostik Yok tamamen doğal diye aldım bu kerastese'in dediğin şampuan mı canım

ayy hic deme canim geriye baktigimda 6 ay ne ara gecti ddiyorum onume bakincada ohoooo daha 3 ayi var diyorum :))))
iyiyiz canim cok sukur sanada nasip olacak insallah en yakinNzamanda

X