Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bundan biraz daha uzun :olamaz:
Screenshot_20171104-040944.jpg

Resimdeki sizin sacinizmi sizmisiniz.ozel kullandiniz sac bakimlari varmi onere bileceiniz.:KK23:
Evet benim valla hiç birşey yapmıyorum ki bende fazla saçla uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum föndür maşadır hiç birşey yapmam yıkanırım saç kremi sürer kuruturum :KK66: saç kremi kullanıyorum bir tek o da durulanmayan banyoda kullanmam :KK66:

Uclarina pek bisey surmem ben dipler yagli diye...bide her ay sampuan degistiriyorum
Tam iste bu diyorum...sisenin sonuna dogru hayal kirikligi
Diplere sürmicen işte ne alaka uçlar :110: diplerden aşağısına sürüceksin çok yağlı diyorsan ama haftada birden de birşey olmaz yani sürebilirsin bence :KK66: ben kullanırken komple sürüyordum :KK51:

Evet benim valla hiç birşey yapmıyorum ki bende fazla saçla uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum föndür maşadır hiç birşey yapmam yıkanırım saç kremi sürer kuruturum :KK66: saç kremi kullanıyorum bir tek o da durulanmayan banyoda kullanmam :KK66:
Markasi ney kremin cnm.bide sacini uzatanakadar hep sac kremimi kullandin.ben eskiden 7.24 elidor kullaniyodum sacimi uzatiyodu hizli bir sekilde etkisi olabilir kremler saci yumusatiyo cunki.:21:

Markasi ney kremin cnm.bide sacini uzatanakadar hep sac kremimi kullandin.ben eskiden 7.24 elidor kullaniyodum sacimi uzatiyodu hizli bir sekilde etkisi olabilir kremler saci yumusatiyo cunki.:21:
Panten benimki :KK54: bilmem etkisi var mı ama kırılması engelliyor en azından yıllardır kullanıyorum birde avuç içi kadar kullanıldığından çok gidiyor :KK54: ben yıkanıyorum çıkıyorum nemli saçıma sürüp tarıyorum okadar saçıma yaptığım şey :)

Eklentiler

• Screenshot_20171104-222508.png
    Screenshot_20171104-222508.png
    233,5 KB · Görüntüleme: 34
Harika tek kelimeyle:)) bende cok bakimdan yana deilim.sadece krem en iyisi zaten hem nemlendiriyo .hem koruyo.daha ne olsunki:))

Diplere sürmicen işte ne alaka uçlar :110: diplerden aşağısına sürüceksin çok yağlı diyorsan ama haftada birden de birşey olmaz yani sürebilirsin bence :KK66: ben kullanırken komple sürüyordum :KK51:
Ama mesela dustan sonra sprey yada krem bakim tarzi seyler suruyoruz ya saci taramadan..iste tarakla tararken diplere de geliyor o urun ister istemez...hindistan cevizi yagi daha once kullandim ama markasindanmidir nedir fazla sevmemistim simdi lifeco alcam...

X