- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.055
- 43
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.261
Bundan biraz daha uzun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kiymayin cok guzel uzamis.kac senede okadar uzadi acabaBundan biraz daha uzun
Eki Görüntüle 2063235
Resimdeki sizin sacinizmi sizmisiniz.ozel kullandiniz sac bakimlari varmi onere bileceiniz.Bundan biraz daha uzun
Eki Görüntüle 2063235
Kestirince nasil catal catal ki resim koyabilirmisin.acaba kurumus olabilirmi neme ihtiyaci olabilir.Ya benim niye saclarimin uclari hep catal catal? Uclarindan kestirsem bile...yipranik da degil boya da yok...nesi var :)
Evet benim valla hiç birşey yapmıyorum ki bende fazla saçla uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum föndür maşadır hiç birşey yapmam yıkanırım saç kremi sürer kuruturum saç kremi kullanıyorum bir tek o da durulanmayan banyoda kullanmamResimdeki sizin sacinizmi sizmisiniz.ozel kullandiniz sac bakimlari varmi onere bileceiniz.
Sana soğuk press hindistan cevizi yağı öneriyorum kuzum uçların yumuşacık olur :)Ya benim niye saclarimin uclari hep catal catal? Uclarindan kestirsem bile...yipranik da degil boya da yok...nesi var :)
Yarin gunduz gozuyle ekliyim fotoKestirince nasil catal catal ki resim koyabilirmisin.acaba kurumus olabilirmi neme ihtiyaci olabilir.
Aklimda o zatenSana soğuk press hindistan cevizi yağı öneriyorum kuzum uçların yumuşacık olur :)
2 sene sanırım en fazla hızlı uzuyor saçlarımBence kiymayin cok guzel uzamis.kac senede okadar uzadi acaba
Sürüp bir kaç saat bekleticen yıkanıcak yumuş yumuş saçlarAklimda o zaten
Uclarina pek bisey surmem ben dipler yagli diye...bide her ay sampuan degistiriyorumSürüp bir kaç saat bekleticen yıkanıcak yumuş yumuş saçlar
Diplere sürmicen işte ne alaka uçlar diplerden aşağısına sürüceksin çok yağlı diyorsan ama haftada birden de birşey olmaz yani sürebilirsin bence ben kullanırken komple sürüyordumUclarina pek bisey surmem ben dipler yagli diye...bide her ay sampuan degistiriyorum
Tam iste bu diyorum...sisenin sonuna dogru hayal kirikligi
Markasi ney kremin cnm.bide sacini uzatanakadar hep sac kremimi kullandin.ben eskiden 7.24 elidor kullaniyodum sacimi uzatiyodu hizli bir sekilde etkisi olabilir kremler saci yumusatiyo cunki.Evet benim valla hiç birşey yapmıyorum ki bende fazla saçla uğraşmamak gerektiğini düşünüyorum föndür maşadır hiç birşey yapmam yıkanırım saç kremi sürer kuruturum saç kremi kullanıyorum bir tek o da durulanmayan banyoda kullanmam
Masallah2 sene sanırım en fazla hızlı uzuyor saçlarım
Panten benimki bilmem etkisi var mı ama kırılması engelliyor en azından yıllardır kullanıyorum birde avuç içi kadar kullanıldığından çok gidiyor ben yıkanıyorum çıkıyorum nemli saçıma sürüp tarıyorum okadar saçıma yaptığım şey :)Markasi ney kremin cnm.bide sacini uzatanakadar hep sac kremimi kullandin.ben eskiden 7.24 elidor kullaniyodum sacimi uzatiyodu hizli bir sekilde etkisi olabilir kremler saci yumusatiyo cunki.
Yumurta sarisini sac uclari icin oneriyolar canim.yipranmis uclara.bi kac dakka bekleyip yikarsin bide bal ile karistirip yaparsan cok daha etkiliymis :))Yarin gunduz gozuyle ekliyim foto
Bak evet kuru olabilir...mantıklı :)
Hindistan cevizi yagi onaricilik.nem.ve yumusatma acisindan faydali ve saci uzatiyormus diyede biliyorum ben kullanmadim ama cok arastirdim:))Aklimda o zaten
Ama mesela dustan sonra sprey yada krem bakim tarzi seyler suruyoruz ya saci taramadan..iste tarakla tararken diplere de geliyor o urun ister istemez...hindistan cevizi yagi daha once kullandim ama markasindanmidir nedir fazla sevmemistim simdi lifeco alcam...Diplere sürmicen işte ne alaka uçlar diplerden aşağısına sürüceksin çok yağlı diyorsan ama haftada birden de birşey olmaz yani sürebilirsin bence ben kullanırken komple sürüyordum