Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Aynı işemi ay çiçek yağıyla yapsak olurmuki acaba:oops:internette okumuştum saç dökülmesi için faydalıymış ayçiçel yağı saçım dökülmüyor ama saça faydası var demekki.evde zeytin yağı kalmamış acaba diyorum ay çiçek yağına sarımsak koysam ayçiçek yaını eklesem petein üzerine koysam sonrada yumurta sarısı eklesem çünkü saçım yağlı deil nasıl olur sizce :oops:
Ayçiçek yağı saç bakımında çok kullanılan bir yağ değil ama taşıyıcı olarak kullanmanda sakınca yok. Yine de mümkünse tatlı badem yağı veya zeytinyağı ile dene molekül ağırlıkları uygun ve e vitamini içerikleri daha fazla olduğu için daha hızlı sonuç verir. En kötü ayçiçek yağı içine e vitamini ampulü kır.Yalnız bunu sadece kafa derine sürmen lazım. Saç boylarına sürme.

Deişik bişey yaptım internette duymuştum acı biber saç uzatıyormuş kafa derisindeki kan dolaşımını hızlandırıyomuş.bende ay çiçek yaını sos tavasında ısıttım içine 3 diş darımsak dilimledim.biraz toz tarçın.biraz çörek otu.biraz kuru nane hepsini güzelce karıştırdım sonra süzgeç yardımıyla suyunu çıkardım bi kapa önce saç diplerime sonrada tüm saçıma yedirdim şuanda saçımda.saçımıda topuz yaptım ve 3.4 saat bekletip şampuanla yıkanacak.yağın içersindeki bu baharatlar yağa karıştığı için sıcak yağ ile saça daha iyi nüfuz ediyor.saçıma sürer sürmez yumuşaklık hissettim:KK36:

sacim cogalsin ıstiyorum uzatmak istiyorum. saçımı sarıya boyatmistim daha cansız gösterdi saç teli değil sanki tüy var başımda.
hint kinasi saçımı güçlendiriyor. onceden kendim boyardim. onunla sariliktan kurtulmak ıstiyorum. siz kullandiniz mi
Hint kınası sert bi kınaymış zor çıkıyomuş ve saç ondan snra boyanmıyormuş diye duymuştum.ben kırmızı kına kullanmıştım sarının üstüne tarçın rengi olmuştu ama çok çabuk aktı bende sonra kullanmadım ama hint kınası sert olduğu için akmaz diye düşünüyorum .yinede bi soruşturun en iyisi daha iyi olur.benim saçım sarıyken şunlarla hızlı uzatmıştım.sinemaki bemiks ampul e vitamini ambul badem yağı maskesi haftada 2 kere.sarımsak yağı.soğan suyu bunların hepsini yapmıştım saçım omuzlarımdan belime gelmişti ama sarıdan sıkıldım kendi doğal rengime döndüm kestirdim o yüzden:kahve:

Deişik bişey yaptım internette duymuştum acı biber saç uzatıyormuş kafa derisindeki kan dolaşımını hızlandırıyomuş.bende ay çiçek yaını sos tavasında ısıttım içine 3 diş darımsak dilimledim.biraz toz tarçın.biraz çörek otu.biraz kuru nane hepsini güzelce karıştırdım sonra süzgeç yardımıyla suyunu çıkardım bi kapa önce saç diplerime sonrada tüm saçıma yedirdim şuanda saçımda.saçımıda topuz yaptım ve 3.4 saat bekletip şampuanla yıkanacak.yağın içersindeki bu baharatlar yağa karıştığı için sıcak yağ ile saça daha iyi nüfuz ediyor.saçıma sürer sürmez yumuşaklık hissettim:KK36:

Gerçekten çok değişik olmuş, keşke içine tarhana da ekleseydin ...

Arkadaşlar kahvede saç uzatıyormuş duydunuzmu daha önce.

:KK70:aynen canım yaa hiç beyenmedim zaten kötü kokuyo bidaha yapmıcam:KK70:
:KK48::KK48::KK48:

Her duyduğunuzu kafanıza sürmeyin :KK48::KK48::KK48:

Kahve saç uzatmaz içeriğindeki kafein kan dolaşımını hızlandırdığı için saçlarda bir miktar uzama sağlar fakat kayda değer bir sonuç olmuyor. Saf kafein denedim, uğraşmaya değmez.

KilicBaligi KilicBaligi sevdabuzer sevdabuzer Bu pureoglogy bi bana iyi gelmedi nefret ettim sampuandan. Nashinin argan yagini ben de cok severek kullanmistim ama artik hayvan deneyi yapan markalardan alisveris yapmiyorum. Nashiyi bir arastirayim bakim.
Benim saclarimi gorseniz herkes sukreder haline sanirim. Ne rengi renk ne de saglikli. Gene uclar hatir hatir kurudu ama kestirmeyecegim. Yogunlugum bitince keratin bakim vs yapa yapa idare etmeyi dusunuyorum.
Bu arada native base bakim iyi midir? Davinese bir ustunlugu var mi? KilicBaligi KilicBaligi kesin biliyorsunuzdur :)

KilicBaligi KilicBaligi sevdabuzer sevdabuzer Bu pureoglogy bi bana iyi gelmedi nefret ettim sampuandan. Nashinin argan yagini ben de cok severek kullanmistim ama artik hayvan deneyi yapan markalardan alisveris yapmiyorum. Nashiyi bir arastirayim bakim.
Benim saclarimi gorseniz herkes sukreder haline sanirim. Ne rengi renk ne de saglikli. Gene uclar hatir hatir kurudu ama kestirmeyecegim. Yogunlugum bitince keratin bakim vs yapa yapa idare etmeyi dusunuyorum.
Bu arada native base bakim iyi midir? Davinese bir ustunlugu var mi? KilicBaligi KilicBaligi kesin biliyorsunuzdur :)
Nashi hayvan deneyi yapmıyor.

Davines ile Native base farklı segmentlerde. Native saça daha fazla yumuşaklık ve parlaklık verip uysallaştıran bir ürün. Davines keratin bakımı benim saçlarımı sertleştiriyor mesela.Ve evet Native Base iyi bir üründür.

Nashi hayvan deneyi yapmıyor.

Davines ile Native base farklı segmentlerde. Native saça daha fazla yumuşaklık ve parlaklık verip uysallaştıran bir ürün. Davines keratin bakımı benim saçlarımı sertleştiriyor mesela.Ve evet Native Base iyi bir üründür.
davines bakim elimde var 6 haftada bir yapiyorum ama benim de sertlestiriyor baya. Direnc kazandiriyordur diye devam ediyorum bir de 1 ltlik urun bitmeli bir sekilde degil mi :)
Native base deneyim o halde KilicBaligi KilicBaligi cok cok tesekkur ederim. Nashiye de ayri sevindim bu arada.

davines bakim elimde var 6 haftada bir yapiyorum ama benim de sertlestiriyor baya. Direnc kazandiriyordur diye devam ediyorum bir de 1 ltlik urun bitmeli bir sekilde degil mi :)
Native base deneyim o halde KilicBaligi KilicBaligi cok cok tesekkur ederim. Nashiye de ayri sevindim bu arada.
Bence elindeki Davines bitene kadar devam et çünkü Native ile yumuşacık olan saçı Davines yine kazık gibi yapacak. Bitsin sonra şans verirsin.

Allah allah, banyo sonrası avcuma dökük kök hariç her yere sürerdim
yağlı his hiç birakmazdı hatta milkshake ile karıştırır da sürerdim
cam şişe olandan bahsediyoruz değil mi kuzum
evwt canim ayni urunden bahsediyoruz ya sen cok kullanmissin yada ben az bir terslik var bu iste :KK66: 100 ml di bu arada benimki birde saclarim kisayken kullanmaya basladim uzadiginda hala vardi bitmemisti arada 50 ml kadar artego argan yagi kullandim ben

evwt canim ayni urunden bahsediyoruz ya sen cok kullanmissin yada ben az bir terslik var bu iste :KK66: 100 ml di bu arada benimki birde saclarim kisayken kullanmaya basladim uzadiginda hala vardi bitmemisti arada 50 ml kadar artego argan yagi kullandim ben
Hakket aynı ürün :)))
benim dev saçlarıma anca demekki, ben de abartmışım galiba birazcıkkkssss :KK48::olamaz:

X