Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Yumurta sarisini sac uclari icin oneriyolar canim.yipranmis uclara.bi kac dakka bekleyip yikarsin bide bal ile karistirip yaparsan cok daha etkiliymis :))
Iste yipranma da yokki...ama kuruluk var dedigin gibi...birde kesim seklinden de olabilir o tirtikli makasla geciyor sacin icinden....avokado ve hindistan cevizi yagi alcam yakinda...birde sampuan arayisim var epeydir...prozinc e gectim yeni...sozde yagli saclar icin ama uclari biraz yumusati
Dipler yine hafif yağli ama...sozde dengeliyiciymis bakalim onumuzde ki haftalarda...sizler hangi sampuan kullaniyorsunuz...
Ben biktim vhalla sampuan denemkten
Tresanla donusumlu kullanicam artik bu prozinc i...ilallah ettim

Ama mesela dustan sonra sprey yada krem bakim tarzi seyler suruyoruz ya saci taramadan..iste tarakla tararken diplere de geliyor o urun ister istemez...hindistan cevizi yagi daha once kullandim ama markasindanmidir nedir fazla sevmemistim simdi lifeco alcam...
Ben aktardan aldım canım bir veya iki sefer yaptım sadece. Yıkadıktan sonra birşey sürmeye gerek olmuyor kaç gün yumuşacık oluyor tokam tutmuyordu kayıyordu :KK53:

Iste yipranma da yokki...ama kuruluk var dedigin gibi...birde kesim seklinden de olabilir o tirtikli makasla geciyor sacin icinden....avokado ve hindistan cevizi yagi alcam yakinda...birde sampuan arayisim var epeydir...prozinc e gectim yeni...sozde yagli saclar icin ama uclari biraz yumusati
Dipler yine hafif yağli ama...sozde dengeliyiciymis bakalim onumuzde ki haftalarda...sizler hangi sampuan kullaniyorsunuz...
Ben biktim vhalla sampuan denemkten
Tresanla donusumlu kullanicam artik bu prozinc i...ilallah ettim
Benim sabit bir şampuanım yok ne denk gelirse onu alıyorum valla o_O

20171105_084534.jpg
uclarda ki catallama bu ve daha yeni uclardan aldim

Uzaktan cekildi belki ondan mi acaba
Keserken fotoyu az yakinlaşti ama belli oluyor ya az cok...tellere dikkat et ayni telde ayrilmis biri anyaya biri konyaya bakiyor uclar var:KK70:
Saçların gayet salıklı görünüyo canım.bakıma bile gerek yok .bende çok yıpranmış bi saç zannetmiştim.saçların harika maşallah.keyfi anlamda bakım yapmak istersen yap ama.saçın salıklı bunu bil gerek yok hiç bişeye.uçlarıda yumuşak ve bakımlı görünüyo:-)

Ben hep deiştiriyorum şampuan ve kremi çok kolay sıkılıyorum.mesela şimdide bunları aldım bitince eminimki yine başka bişey alırım kesin 123.jpg 12.jpg :KK70:

Saçların gayet salıklı görünüyo canım.bakıma bile gerek yok .bende çok yıpranmış bi saç zannetmiştim.saçların harika maşallah.keyfi anlamda bakım yapmak istersen yap ama.saçın salıklı bunu bil gerek yok hiç bişeye.uçlarıda yumuşak ve bakımlı görünüyo:-)
Allah allah...ay yok yarin yakindan cekicem :)

Başlığı açalı 1 yıldan fazla olmuş hay allah ne çabuk geçmiş zaman KilicBaligi KilicBaligi :)))
ne gaza getirmiştik birbirimizi hatırlıyor musun :olamaz:
Hem de nasıl, bakım yapacağız diye... Sonuç, herkes bakım yaptı, Kılıç hariç :KK48: Şu bir yıl içinde toplasan 3 defa falan beb yapmışımdır. Ne rezilim gör bak :KK48::KK48::KK48:

Hepimizi gaza getirmistiniz ama bu bakim isi hep yarim birakiliyor OKYANUSYAA OKYANUSYAA KilicBaligi KilicBaligi :KK51: ( sozum sevdabuzer sevdabuzer ' i kapsamamaktadir)
Gaza ihtiyacınız yok kiiiii, bakımını yarım bırakma sen :süslü:
Hem de nasıl, bakım yapacağız diye... Sonuç, herkes bakım yaptı, Kılıç hariç :KK48: Şu bir yıl içinde toplasan 3 defa falan beb yapmışımdır. Ne rezilim gör bak :KK48::KK48::KK48:
hehehehe :olamaz: ben de yapmadım, şimdi kurudu napcam diye dolanıyorum ortalıkta :işsiz: ceza bana

X