- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Dün akşam yaşadığım hayal kırıklığını anlatamamEvet bal süt maskesinin de etkisi olmuştur mutlaka
Bencede nadir oluyor ayy nasıl üzüldüm o boşa giden 100 lirayaYaaaaaa evetttt zaten baktım çok güzel indirim var sachanede. Ama ben yine de alamıyorum
100 liran boşa gitmiş resmen. Ben de üzüldüm valla. Arada bi böyle indirime giriyo mu acaba ? Sanırım çok nadir oluyodur..
Silver mi? Cila yerine kullanıyordun demi?Pööööf, ben bu silver şampuanı 1 dakika bekletiyordum saçımda, meğer 3-5 dakika olmalıymış. Ben de diyorum niye işe yaramıyor. Yanarım yanarım geçen zamana yanarım.
Hadi ya
davines daha mı iyi pureology a göre?Hadi ya1000ml pureology almistim onu daha alamam ki off
Yok aslinda kullananlar Pureologyden daha memnun ama benim için Davines bir tik onde.davines daha mı iyi pureology a göre?
Saglik olsun gene indirim olur merak etme canimHadi ya1000ml pureology almistim onu daha alamam ki off
sachane dışında nereden bakıyorsun canım. Gerçi almayacağım ama merakımdan baktım bulamadım.Saglik olsun gene indirim olur merak etme canim
Sachane n11 10kozmetik kuafor sepeti hep buralardan alirim urunlerisachane dışında nereden bakıyorsun canım. Gerçi almayacağım ama merakımdan baktım bulamadım.
Birde davinesin love serisi düzleştirici şampuanını kullanan oldu mu acaba?
Bencede nadir oluyor ayy nasıl üzüldüm o boşa giden 100 liraya
Silver mi? Cila yerine kullanıyordun demi?
Böyle sarı saçlarınızın resmini koyup durmayın aklım kayıyor sarı saça kızlar.17 Eylül
Eki Görüntüle 1910255
11 Kasım
Eki Görüntüle 1910257
Yanıkları biraz kestirdiğim , kat verdirdiğim hali.
İstediğimden hala çok çok uzaktayım.
Isı koruyucu olarak kullanıp çok memnun kaldığınız ürün var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?