- 10 Ağustos 2010
- 421
- 95
- 318
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Aynen aynen bende gormiyim
Kovir miseniz beni ?Sen bence gözümüze görünme :)))))
unutalım öyle dön sahalara
Govirim ula govirimmmmKovir miseniz beni ?
Ayyy Cezy ne kadar güzel uzamış saçların maşallah. Benimki bi gıdım sadece yaa
Sen yazmissin bende ezbere gidiyorumGovirim ula govirimmmm
de gözüm görmesin seeni
Dehal terkedeceksen köyümü
Vallah sataram haaa
Ya sabah sabah bu yaptırılmaz ki bana ama
Haha.Govirim ula govirimmmm
de gözüm görmesin seeni
Dehal terkedeceksen köyümü
Vallah sataram haaa
Ya sabah sabah bu yaptırılmaz ki bana ama
Eritmiyor musun ki? Acaba birinden mi yardım alsan sürerken? Ben biraz rahatı sevdiğim için o yağı da elime bulaştırmayı sevmiyorum diye bir süre kardeşim yaptı sağolsun. Ama artık mümkün olmuyor iş başa düştü saçımı atıyorum öne arkalara küçük bir kaşıkla damla damla dökerek sürüyorum.Haha.
Vallaha sataram topiği haa, içindekilerle beraber
Ah şimdi nerde Şener Şen gibi oyuncular...
Bu arada kızlar bişey sorucam. Siz bu azıcık yağı saça yettirme olayını nasıl başarıyorsunuz ya ? Ben bi ton yağ harcıyorum ve arkalara tam süremiyorum bile...Sanki hiç saç diplerime ulaşmıyor gibi hissediyorum ve çok zorlanıyorum yarım saatte sürüyorum resmen
Tam yediremiyo muyum acaba diplerine, bunun pratik bi yolu yok mu ?
erit oyle kullan bence.eger icine herhangi bir yag katmiyorsan 1.5 2 yemek kasigi rahat rahat yeter icine yag katiyorsanda 1 yemek kasigi ekle bir kaseye ben kaynayan caydanligin ustunde eritiyorum surerkende saclarimi one atip kasedeki yaga parmaklarimi batirip onler tepe kismi ense taraf parmaklarimla aldigim yagi suruyorum en sonundada iyice yayilsin diye masaj yapiyorumHaha.
Vallaha sataram topiği haa, içindekilerle beraber
Ah şimdi nerde Şener Şen gibi oyuncular...
Bu arada kızlar bişey sorucam. Siz bu azıcık yağı saça yettirme olayını nasıl başarıyorsunuz ya ? Ben bi ton yağ harcıyorum ve arkalara tam süremiyorum bile...Sanki hiç saç diplerime ulaşmıyor gibi hissediyorum ve çok zorlanıyorum yarım saatte sürüyorum resmen
Tam yediremiyo muyum acaba diplerine, bunun pratik bi yolu yok mu ?
Eritmiyor musun ki? Acaba birinden mi yardım alsan sürerken? Ben biraz rahatı sevdiğim için o yağı da elime bulaştırmayı sevmiyorum diye bir süre kardeşim yaptı sağolsun. Ama artık mümkün olmuyor iş başa düştü saçımı atıyorum öne arkalara küçük bir kaşıkla damla damla dökerek sürüyorum.
Krem şişeleri oluyor ya ucu sivri yada boya şişeleri öyle bir şişe bulup damlatsan ya diplere.
erit oyle kullan bence.eger icine herhangi bir yag katmiyorsan 1.5 2 yemek kasigi rahat rahat yeter icine yag katiyorsanda 1 yemek kasigi ekle bir kaseye ben kaynayan caydanligin ustunde eritiyorum surerkende saclarimi one atip kasedeki yaga parmaklarimi batirip onler tepe kismi ense taraf parmaklarimla aldigim yagi suruyorum en sonundada iyice yayilsin diye masaj yapiyorum
Ama tek tek boya yapsrgibi ayirip suruyorsan o hem ugrastirici hemde baya yag gider
Aaaa Nar ne güzel olmuş valla. Önceki fotoğrafına baktım şimdi. Arada büyük bi fark var. Ama burda fönlü sanırım değil mi ? Yada düzleştirilmiş... uzaması da gayet güzel, fotoğrafları karşılaştırınca anlaşılıyor.Eki Görüntüle 1909304
Sacimin son hali. Uzama icin kanit gosteremiyorum. Oncesinde resim cekmedim. Fakat kendim ve cevremin fark ettigi uzama soz konusu.
İşin en güzel kısmı bu. Hiçbir şekil verme işlemi yapmadım. Duş sonrası havluya sarılı tuttum. o şekilde kurudu. Tamamiyle kuruduktan sonra argan yağı sürdüm. Elimle o şekilde şekillendirdim. Yağı biraz fazla sürdüğüm için bir parlaklık oluştu o an ama sonrasıda saçım emdi. Yağlı kalmadı saçım.Aaaa Nar ne güzel olmuş valla. Önceki fotoğrafına baktım şimdi. Arada büyük bi fark var. Ama burda fönlü sanırım değil mi ? Yada düzleştirilmiş... uzaması da gayet güzel, fotoğrafları karşılaştırınca anlaşılıyor.
Maşallah maşallah
İmrendim valla darısı bana,
Ama benimkiler hala aynı durumda...
Öncesinde fotoğraf çekmedim demişsin canım..ben aradım buldum sanki benim saçımİşin en güzel kısmı bu. Hiçbir şekil verme işlemi yapmadım. Duş sonrası havluya sarılı tuttum. o şekilde kurudu. Tamamiyle kuruduktan sonra argan yağı sürdüm. Elimle o şekilde şekillendirdim. Yağı biraz fazla sürdüğüm için bir parlaklık oluştu o an ama sonrasıda saçım emdi. Yağlı kalmadı saçım.
Öncesinde çekmedim derken boyunu kast ederek yazdım. Saçlarım iri dalgalı normalde ama tiftiklik yüzünden karma karışık dururdu. Hatta kıvırcık gibi duruyordu. Nemlendikçe düzleşti ya da selective yatıştırdı bilemiyorum.Öncesinde fotoğraf çekmedim demişsin canım..ben aradım buldum sanki benim saçım
Sayfa 34'te..ordan alıp önceÖncesi ve sonrası yan yana eklesene bi fotoğrafları.
Ciddi olamazsın ? Saçların normalde hafif dalgalı değil mi ? Burda düz fönlü gibi... bu gerçekten çok iyiymiş ya.
Ahh en çok istediğim şey saçlarıma hiç bişey uygulamadan misler gibi kuruyup şekillenmesi
Ben de selective kullanıyorum ama arada bir. Sürekli kullanımda etkisi artıyo demek ki. Pureology şampuan keşke biraz ucuz olsa. Hayvan gibi şey yapmışlar
Sen şimdi böyle diyosun amaaa ben pure aldım 199 liraya adamlar bi hafta sonra indirim yaptı. Ayyy nasıl üzüldüm sen düşün o yüzden almak istiyorsan bu fırsatı kaçırma derimÖncesinde fotoğraf çekmedim demişsin canım..ben aradım buldum sanki benim saçım
Sayfa 34'te..ordan alıp öncesi ve sonrası yan yana eklesene bi fotoğrafları.
Ciddi olamazsın ? Saçların normalde hafif dalgalı değil mi ? Burda düz fönlü gibi... bu gerçekten çok iyiymiş ya.
Ahh en çok istediğim şey saçlarıma hiç bişey uygulamadan misler gibi kuruyup şekillenmesi
Ben de selective kullanıyorum ama arada bir. Sürekli kullanımda etkisi artıyo demek ki. Pureology şampuan keşke biraz ucuz olsa. Hayvan gibi şey yapmışlar
Evet bal süt maskesinin de etkisi olmuştur mutlakaÖncesinde çekmedim derken boyunu kast ederek yazdım. Saçlarım iri dalgalı normalde ama tiftiklik yüzünden karma karışık dururdu. Hatta kıvırcık gibi duruyordu. Nemlendikçe düzleşti ya da selective yatıştırdı bilemiyorum.
Bu ara da ben bal ve süt maskesi çok yaptım yağların yanı sıra. Nette onlarında düzleştirici etkisi yazıyor. Ama ben nemlendirmek için yaptım.
Telefondan beceremem şimdi ama eve geçince yaparım.
Yaaaaaa evetttt zaten baktım çok güzel indirim var sachanede. Ama ben yine de alamıyorumSen şimdi böyle diyosun amaaa ben pure aldım 199 liraya adamlar bi hafta sonra indirim yaptı. Ayyy nasıl üzüldüm sen düşün o yüzden almak istiyorsan bu fırsatı kaçırma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?