Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Halim hiç yoktu ama hafta sonu aksattım diye gaza getirdim kendimi. Hint yağı sürdüm diplere de, boylara da. Ama fazla uzun tutasım gelmedi. 30-45 dk yağlı durmuşumdur sanırım.
Hiç yoktan iyidir.
Yarın bütün gün evdeyim. Üşenmezsem bakım yaparım.

Sac + badem yağı + sığır iliği karışımı yaptım saçım da sabah yikiycam

Manikur suyumda limon , havuç suyu ,Kiraz sapı suyu ve zeytinyağı var .

Ancak bi sorum var sizlere , altına şeffaf sürmeme rağmen ojem tirnagima yapismis gibi sildim ama ama hala tirnaklarim sarı kaldı :/ naaapmaliym ?
KilicBaligi KilicBaligi sevdabuzer sevdabuzer

Sevda'nın dediği gibi limon suyu kullanılabilir ayrıca el ve tırnaklara Johnson's bebe vazelini sürüp ile limon kolonyası ile ovuşturunca da epey beyazlama sağlıyor.Diş macunu ile fırçalamak da bu konuda başarılı. En olmadı sıvı oksidan ile silebilirsin.

Yalnız ben havuç suyunu anlayamadım havuç boyamış olmasın? Neticede beta karoten ihtiva ediyor.

Ayy ben ne zamandır hiç yazamıyorum.
Ben de bugün Hindistan cevizi ve zeytinyağı sürdüm. Sabah yıkıcam.
Hatta ben bakımlarımı bayağı aksattığım için bugünden itibaren bi hafta boyunca inversiyon yöntemini uygulamayı düşünüyorum.
Her gün yağları saçıma sürüp 10 dakika masaj yapıp ve 5 dakika baş aşağı beklicem :olamaz:
Bakalım bi haftada nasıl bi uzama olacak...(tabi düzenli yaparsam inşallah)

Bu arada cildime de 10 dakika buhar banyosu ardından kil ve bal karışımı maske yaptım. Onu da ekliyim madem, tavsiye ederim :KK15:

Günaydın. İzin almaya geldim :KK53: Daxı haftada 2-3 gün süremediğime karar verdim, yıkayıp iyice arındırayım derken işe geç kalıyorum. O yüzden sadece haftasonu yapacağım kızlar.Bu ay sonu doğum iznine çıkacağım,hep evde olacağım için eski rutine yine dönerim. Şuan için haftaiçi hindistan cevizi yağı(Bayıldım buna ben) haftasonu da diplere dax uçlara zeytinyağı süreceğim.

KilicBaligi KilicBaligi bir mesajını okumuştum geçenlerde,alıntılayacaktım ama bulamadım. Duşa girmeden önce uçlara yağ uyguluyormuşsun,şampuandan dolayı yıpranmasın diye sanırım hatta şampuanı da sadece diplere sürüyormuşsun (Yanlış hatırlıyorsam sorry:KK45:)Sebebi nedir? 250 liralık şampuanı dipleri uçları güzelleştirsin,bakım yapsın diye alıyoruz sonuçta hatta en az 5 dk kafamda bekletiyorum ki daha iyi etki etsin,iyice aklım karıştı:KK64:

Günaydın. İzin almaya geldim :KK53: Daxı haftada 2-3 gün süremediğime karar verdim, yıkayıp iyice arındırayım derken işe geç kalıyorum. O yüzden sadece haftasonu yapacağım kızlar.Bu ay sonu doğum iznine çıkacağım,hep evde olacağım için eski rutine yine dönerim. Şuan için haftaiçi hindistan cevizi yağı(Bayıldım buna ben) haftasonu da diplere dax uçlara zeytinyağı süreceğim.

KilicBaligi KilicBaligi bir mesajını okumuştum geçenlerde,alıntılayacaktım ama bulamadım. Duşa girmeden önce uçlara yağ uyguluyormuşsun,şampuandan dolayı yıpranmasın diye sanırım hatta şampuanı da sadece diplere sürüyormuşsun (Yanlış hatırlıyorsam sorry:KK45:)Sebebi nedir? 250 liralık şampuanı dipleri uçları güzelleştirsin,bakım yapsın diye alıyoruz sonuçta hatta en az 5 dk kafamda bekletiyorum ki daha iyi etki etsin,iyice aklım karıştı:KK64:
Dedimki bu kiz hamile yorulmasin :KK54: gerideki mesajlara baktim yves rocher hair repair oil yagini kullanıyormuş kılıç bendede barcelino sac uclari icin onarici bakim yagi var ben ondanda cok memnunum

C CeYz evet şampuanı sadece diplere uyguluyoruz akip giden kopukle uclar temizleniyor zaten
Tabii yag bakiminda arinmiyor siye ben ilk yikamada boylarada sürüyorum sonrakinde sadece diplere

Ben Dax'ı 2 güne indirdim kızlar. Boyamın rengini çok etkiliyor. Bir de içine jojoba yağı alıp karıştırmaya karar verdim.
Saçlarıma gösterdiğim ilgiyi ve kararlılığı keşke beslenme şeklime de yapabilsem. 1 aydır ne bulursam yiyorum.

Ben Dax'ı 2 güne indirdim kızlar. Boyamın rengini çok etkiliyor. Bir de içine jojoba yağı alıp karıştırmaya karar verdim.
Saçlarıma gösterdiğim ilgiyi ve kararlılığı keşke beslenme şeklime de yapabilsem. 1 aydır ne bulursam yiyorum.
Ah keşke ben de ne buluyorsam yiyebilsem. 50 kilonun üzerine bi türlü çıkamıyorum :KK34:
Evet yağlar boyanın rengini mahvediyor hiç canlılık kalmıyo. Ama ben uzuuuun bi süre beyazlarıma dayanarak boyamicam inşallah :KK43:
Bu arada jojoba yağı saçlarını pambık gibi yapar :KK6:

Ah keşke ben de ne buluyorsam yiyebilsem. 50 kilonun üzerine bi türlü çıkamıyorum :KK34:
Evet yağlar boyanın rengini mahvediyor hiç canlılık kalmıyo. Ama ben uzuuuun bi süre beyazlarıma dayanarak boyamicam inşallah :KK43:
Bu arada jojoba yağı saçlarını pambık gibi yapar :KK6:
Şu kısmı bir daha görmemiş olayım :110::sopa:
Bende de bol bol o beyazlar, mecburum boyamaya.

Ayyyyyy :KK17::KK17::KK17:
Kız naparsın işte herkes kendinde olmayanı ister. Bana verin anacım o güzelim kilolarınızı, hepsini alırım seve seve :-)

Alminaaa Alminaaa bizi bunalima soksada :skandal: kilo isini bakimlarla unutmak istiyorum :KK54:
HARDAL KURU 5:
2 yemek kasigi hardalin icine 1er yemek kasigi mayonez tatli badem susam yagi 2 yemek kasigida ilik su ekledim fircayla,diplere surdum boylarada hindistan cevizi yagi

Dedimki bu kiz hamile yorulmasin :KK54: gerideki mesajlara baktim yves rocher hair repair oil yagini kullanıyormuş kılıç bendede barcelino sac uclari icin onarici bakim yagi var ben ondanda cok memnunum
Ayy iyi niyetli arkadaşım :) kıyamamış dönmüş bakmış. Sevda bir ara bende kullandım barcelino ama etkisi neydi hatırlamıyorum bile :) Anam maşallah nasıl bir istikrar ben grip dolayısıyla bir hafta salladım doğrusu bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah.

Ne çektik bu boyadan biz :( Bende jojoba yağı aldım hindistan tamam güzel candır ama hiç denememiştim jojoba. Bir şans vereyim dedim :) Yeme konusunda hepimiz aynı mıyız nedir? Çok bişeyim yok yinede spora gidiyorum beslenmeye dikkat diyorlar. Hayır diyorum yarım saat fazla çalıştırın ama az ye demeyin :D seviyorum yemeyi :D

Ayy iyi niyetli arkadaşım :) kıyamamış dönmüş bakmış. Sevda bir ara bende kullandım barcelino ama etkisi neydi hatırlamıyorum bile :) Anam maşallah nasıl bir istikrar ben grip dolayısıyla bir hafta salladım doğrusu bugün daha iyiyim yarın başlarım inşallah.

Ne çektik bu boyadan biz :KK43: Bende jojoba yağı aldım hindistan tamam güzel candır ama hiç denememiştim jojoba. Bir şans vereyim dedim :) Yeme konusunda hepimiz aynı mıyız nedir? Çok bişeyim yok yinede spora gidiyorum beslenmeye dikkat diyorlar. Hayır diyorum yarım saat fazla çalıştırın ama az ye demeyin :KK70: seviyorum yemeyi :KK70:
Ben de yaşasın yemek yemek diyen bir insanım. Ancak aldım kilo ve bu durum canımı sıkıyor. Karatayımsı bir beslenme şekline başlayacağım. Hem de yarın. Listemi yaptım, kilo vereceğimi biliyorum, almayacağımı da biliyorum.

Back