Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Himalaya şampuan aldım. proteinli olanı aldım. @kılıç hangisini önermiştin.
Birde otacı alasım çok geldi ama hangisini alayım bilemedim vazgeçtim. Himalayayı aldım.

Üzülme tatlım, düzelecek inşallah saçlarımız. Benimki seninkinden kat kat beter :cry: SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim
Ben de selective amino aldım ve bir kaç kullanımda yarıya indirdim. Benim elimin ayarı yok az süremiyorum bi türlü. Ama gerçekten güzel bi ürün.

Ya kuzum benimkilerde öyle kopuyor canıma tak etti oysa çok güzel ellerim ve tırnaklarım var soyulup kırılmasalar :) sen günde 3 tablet mi içtin.

Oooo sende erkencisin iyi geceler:)

Deme öyle canım kardeşimde uyuyacağım dedi bu saatte mi gece uyanmaz mısın diyorum yooo diyo kız :)
Valla ben bazen 3_4 saatlik uykuyla durdugum zaman bile uyuamıyorum debelenip duruyom cık uyuyamam
Anca gece olacakta :))))

Benim de eskiden boyleydi.. Ta ki brezilya fonu yapmaya baslayana kadar, artik duz ve sakinler
Ben Brezilya fönünü bi ara düşündüm ama sonra vazgeçtim canım. Keratin bakımı yapmak istedim davines ürünüyle. 1000 ml e param yetmedi ortaklaşa alacak kimseyi de bulamayınca bi kuaförden 250 ml sipariş verdim. 80 liraya mal oldu kargoyla. Ama o bana davines keratin değil davines saç kremi yolladı. Bi de bu aynısı, sen bilmiyorsun diyor. Sinir oldum. Bi gelirim yok, zorla bi araya getirdiğim para boşu boşuna çöpe gitti, helal etmiyorum. Zaten hep böyle şeyler benim başıma gelir :cry:
KilicBaligi KilicBaligi Görüyo musun başıma geleni :cry:

Üzülme tatlım, düzelecek inşallah saçlarımız. Benimki seninkinden kat kat beter :cry: SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim
Ben de selective amino aldım ve bir kaç kullanımda yarıya indirdim. Benim elimin ayarı yok az süremiyorum bi türlü. Ama gerçekten güzel bi ürün.
Al benden de o kadar. Ürün ne için olursa olsun az daha doğrusu normal ölçüde kullanamıyorum. Çok fazla tüketiyorum. Cumartesi kullanacağım bakalım.

Himalaya şampuan aldım. proteinli olanı aldım. @kılıç hangisini önermiştin.
Birde otacı alasım çok geldi ama hangisini alayım bilemedim vazgeçtim. Himalayayı aldım.
Himalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,arada

Ben O üründe sacima surup folyo sarip don makinesiyke 10_15 dk isi veriyordum etkisi harika oluyordu

Himalaya evet dogru şampuan ama bence otaciya falan bakma matrix keratindose oneririm sana asiri yipranmis saclar icin cok iyi bi sampuan birde yogun bakim maskesi bulmak lazim sana butcen ne kadar bu,arada

bu ay bütcem yok. Kasım 15 itibariyle prugeory alırım diye planlıyordum. ama hem maske hem sampuan ımkan yaratabılcek mıyım emın değilim.

Ben Brezilya fönünü bi ara düşündüm ama sonra vazgeçtim canım. Keratin bakımı yapmak istedim davines ürünüyle. 1000 ml e param yetmedi ortaklaşa alacak kimseyi de bulamayınca bi kuaförden 250 ml sipariş verdim. 80 liraya mal oldu kargoyla. Ama o bana davines keratin değil davines saç kremi yolladı. Bi de bu aynısı, sen bilmiyorsun diyor. Sinir oldum. Bi gelirim yok, zorla bi araya getirdiğim para boşu boşuna çöpe gitti, helal etmiyorum. Zaten hep böyle şeyler benim başıma gelir :cry:
KilicBaligi KilicBaligi Görüyo musun başıma geleni :cry:
Keske iade etseydin gerci bi site uzerinden almadiysan bu uckagitcilikla paranida odemezlerdi bari gönderdikleri krem davinesin olsa

bu ay bütcem yok. Kasım 15 itibariyle prugeory alırım diye planlıyordum. ama hem maske hem sampuan ımkan yaratabılcek mıyım emın değilim.
Pureologyde olur oda cok guzel bak bakalim canim bir,an once el atman lazim saclarina ama

Al benden de o kadar. Ürün ne için olursa olsun az daha doğrusu normal ölçüde kullanamıyorum. Çok fazla tüketiyorum. Cumartesi kullanacağım bakalım.
Memnun kalacağından eminim canım. En azından saçlarının o şekilsiz görüntüsü düzelicek. Düğününe kadar saçların güzelleşir umarım :KK68:
Ve elinden geldiğince saçlarını sık boyama. Benim önlerde bembeyaz bi sürü saçım olmasına rağmen iki ayda bir boyuyorum. Hatta bazen üç ay. Zaten doğru düzgün uzamadığından :işsiz:

Memnun kalacağından eminim canım. En azından saçlarının o şekilsiz görüntüsü düzelicek. Düğününe kadar saçların güzelleşir umarım :KK68:
Ve elinden geldiğince saçlarını sık boyama. Benim önlerde bembeyaz bi sürü saçım olmasına rağmen iki ayda bir boyuyorum. Hatta bazen üç ay. Zaten doğru düzgün uzamadığından :işsiz:
Ay hepimizin saçları yoluna girsin artık.

Redistin 40 çeşit bakım yağı diye bir karışımı var elimde. Kullanıcı bilgisinde boylara da sürülebileceği yazıyor ama ben risk almamak adına size soruyorum. Süreyim mi boylara da ?
İçerikte ki yağlar şu şekilde:
Papatya Yağı, Sarımsak Yağı, Melisa Yağı, Soya Yağı, Üzerlik Yağı, Biberiye Yağı, Buğday Yağı, Çay Ağacı Yağı, Jojoba Yağı, Avakado Yağı, Nane Yağı, Susam Yağı, Yeşil Çay Tohumu Yağı, Üzüm Çek. Yağı, Aspir Yağı, Haşhaş Yağı, Argan Yağı, Zeytinyağı, Tatlı Badem Yağı, Ayçiçek Yağı, Aloe Vera Yağı, Keten Tohumu Yağı, Ylang-ylang Yağı, Hint Yağı, Aynısafa Yağı, Ceviz Yağı, Çam Terebentin Yağı, Civanperçemi Yağı, Çörekotu Yağı, Defne Tohumu Yağı, Dulavrat Otu Yağı, Fındık Yağı, Havuç Tohumu Yağı, Isırgan Otu Tohumu Yağı, Kabak Çek.Yağı, Kanola Yağı, Kantaron Otu, Kayısı Çek. Yağı, Lavanta Yağı, Nar Çekirdeği Yağı.

Valla ben bazen 3_4 saatlik uykuyla durdugum zaman bile uyuamıyorum debelenip duruyom cık uyuyamam
Anca gece olacakta :))))
bende aynen öyle zaten bu ara uyku düzenimde çok bozuk dön dön dön sabaha dahada yorgun uyanıyorum ben :KK43:

kılıç bana matrix totalin bi maskesini söylemişti ama bilmiyorum arkadaşa ne önerir. 2 hafta önce istemiştim gittigidiyordan bi satıcı beni bildiğin rezil etti :KK43: umudu kesip yeni mi sipariş etsem ki

Keske iade etseydin gerci bi site uzerinden almadiysan bu uckagitcilikla paranida odemezlerdi bari gönderdikleri krem davinesin olsa
Ah canım keşke iade edebilsem ama alır mı hiç. Kandırıldım resmen. Paramı gönder yada doğru ürünü gönder dedim. Göndermedi. İnatla bana saç kremini yolladı :cry:
Davines kutusunda canım ve kokusu da davines kremin kokusundan koklamıştım daha önce çok keskin bi koku. Ama hiç kullanmicam, çünkü ben saç kremi kullanmıyorum hiç sevmem :KK42:

X