Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Pureology 250 ml ne kadar süre gidiyor tahmini? Birde krem de alayım mı?
Normalde saç kremi kullanmıyorum. Çünkü duş sonrası saçım sorunlu değil kurudukça çalılaşmaya başlıyor. Kullandığım kremlerde pek fark hissedememiştim.
Krem olarakta aynı şeriyi mi alayım? yoksa maskesini mi alayım?
İmkanlarımı zorlayasım geldi. :KK70:

:KK50::KK15:

Simdi ben :KK48: senin uzunca,coklu alinti yaptığın son mesajin vardiya iste onu ekledim sonra bir baktim cevapla yerinde yığınla mesaj hani duzlestirici neyinde konuşmustuk onlarda cikmis :KK53: demekki oncedende onlari coklu alinti demisim :olamaz::olamaz: sonra onlari sileyim derken senin mesajdanda silinmis cevapla,dedikten,sonrada eksik cikmis ay iyice,sarpa,sardi ay ben ne anlatiyom ya :KK57::KK57::KK57: anladiysan helal olsun :KK70::KK70::KK70:

Anladım anladım merak etme sen :rapci:

Süper canım, fotoğraf isteriz tabii ama Keratin sayfasında paylaş ki burada kaynamasın. Bu arada her ne olursa olsun, bakım yapmaya devam etmen gerek. Brezilya fönü saçın hasarını kamufle ediyor, etki geçtikten sonra saman gibi bir saçla karşılaşmak istemiyorsan bakım yapmayı ihmal etme. Bu arada bakım yapmayacaksan niye bu gruptası kıııı :sinirli: Çabuk bir şeyler yap, kalk :KK48:[/QUOTE]

:KK48: ben hangı sac bakım seklını uygulamam gerektıgını bıle bılmıyorum
saclarımın een ucunda hafıf kuruluk var ne uygulamalıyım mesela
:)

Ya kızlar ben millete pureology edinin diyorum ama ben almadım. Benimki 1000 ml biliyosunuz ama kız kardeşimle kullanıyorum. Nedir bunların son kullanma tarihleri bende yeniden stoklasam mı? Bitince Davines nourishing denesem diyorum ama :) yine bi sürü bla bla bla :KK70:

Normalde saç kremi kullanmıyorum. Çünkü duş sonrası saçım sorunlu değil kurudukça çalılaşmaya başlıyor. Kullandığım kremlerde pek fark hissedememiştim.
Meşhur H. cevizi yağımızı çoooook çok az saç uçlarına yediriyorlar. O zaman nemli kalıyormuş. Ama evde olunacağı bir gün ön deneme yapmak gerek, fazla sürünce yağlı görünüm oluyormuş. Nem olayı garanti yalnız.

Ya benden başka pureology krem kullanan var mı? Hazır mevzusu açılmışken kızlae şampuan tek başına yetiyormuş saçıma ben niye krem diye zorladıysam? Sadece şampuanlayıp çıktığım da nemini alınca pekala güzel taranıyordu saçlarım ama kremden sonra bi sertleşti ve karıştı yolarak tarıyorum azcık :KK70:

Canım memnun olmana sevindim ama bakım yapmayı da ihmal etmiyoruz. Saç sorunlarımızı şuan kamufle ettik( gerçi seninki bize nazaran daha iyiydi ama) keratinin etkisi geçince daha ciddi sorunlarla karşılaşmamak için haftada birde olsa ihmal etme derim :)

Sen nasıl ne ara ne çabuk bitirdin pureologyyi 250 mldi demi ama yine erken bir ay bile olmadı :) sende benm gibi saç uçlarına mı sürüyordun yoksa? Bu arada sachanede indirim var koşş yetiş 1000 ml 99.90dı sanırım fırsat bu fırsat kaldıysa

Keratin de düşünebilirim numaran vardı iletişime geçeriz. Kız kardeşim seviyor düz saç onun için alabilirim. Ama aslında ben kalıcı fön istemiyorum sadece bakım içinde sevdabuzer sevdabuzer sayesinde artegoyla tanıştım ayy nasıl güzel kokuyor birde daha zahmetsiz. Şuan saçlarım iyi gibi ama yine bi tekrarlicam ondan ötürü bakımlarıda ihmal etmiyorum bak.
haftada 3 kere yıkıyordum sacımı bı avuc sampuan gıdıyor sacıma pek uclarına degılde genelde dıplerıne uyguluyorum sampuanı...
telefondan mesajını gorur gormez gırdım sachaneye hıc kacırmadan getırtıyorum harıka bı sampuan :) dıger sampuanımla donusumlu kullanımda hemen bıtmesın barı :)

bende bakım ıcın yapmıstım keratını ama o yıka kurula cık rahatlıgına alısınca duzlugude sevdım :)

aynen haberleselım :) sampuanı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederım o benım ılacım resmen sampuan degıl o baska bırsey :)

Son sorum kuru saçlar için mi yoksa yıpranmış saçlar için mi şampuanda?
Bu arada selective ammino keratin aldım. Fakat silikon barındıran bir ürün olduğunu şimdi öğrendim. KilicBaligi KilicBaligi o ürünü kullanmayı erteleyim mi?

haftada 3 kere yıkıyordum sacımı bı avuc sampuan gıdıyor sacıma pek uclarına degılde genelde dıplerıne uyguluyorum sampuanı...
telefondan mesajını gorur gormez gırdım sachaneye hıc kacırmadan getırtıyorum harıka bı sampuan :) dıger sampuanımla donusumlu kullanımda hemen bıtmesın barı :)

bende bakım ıcın yapmıstım keratını ama o yıka kurula cık rahatlıgına alısınca duzlugude sevdım :)

aynen haberleselım :) sampuanı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederım o benım ılacım resmen sampuan degıl o baska bırsey :)
aynen yıka kurut çık çok güzel :) ben sadece yıkayıp çıkıyorum kurutmayı sevmiyorumda maxi yapıncada :)

Rica ederim canım yetişen alıyor valla kapanın elinde kalıyor şuan pureology :) Tamam o zaman alalım deyince sana yazarım ben yine :)

Meşhur H. cevizi yağımızı çoooook çok az saç uçlarına yediriyorlar. O zaman nemli kalıyormuş. Ama evde olunacağı bir gün ön deneme yapmak gerek, fazla sürünce yağlı görünüm oluyormuş. Nem olayı garanti yalnız.
Ya ben hindistn cevizi kokusundan çok tiksiniyorum. Bakım diye katlanıyorum ama gün boyu sacımda kokusuna dayanamam. Gliserin denedim ondada oranı tutturamadım yağlı gözüktü hep. Yeni denemeler yapacağım :KK70:

Ya benden başka pureology krem kullanan var mı? Hazır mevzusu açılmışken kızlae şampuan tek başına yetiyormuş saçıma ben niye krem diye zorladıysam? Sadece şampuanlayıp çıktığım da nemini alınca pekala güzel taranıyordu saçlarım ama kremden sonra bi sertleşti ve karıştı yolarak tarıyorum azcık :KK70:
Eee kafam iyice karıştı :KK70:

Bir sokakta bağırmadın ha şu indirimi kalmayacak bizim kart kesim tarihine kadar :KK53:
yaa utandım şimdii :)) kızlar ben alıp stoklayayım mı? Baktım sachanede kalmamış tefeci gibi size yüzde 50 zamla geri mi satsam :KK70: ama N nscckts çok memnun ya şampuandan ondan şey ettim :KK70: :KK70:

Teşekkür ederim, konuyu kapattırdım ama Mune abla ricam üzerine güncelleme ekledi sonradan.
Aile adım atmadan yapacak bir şey yokmuş kısaca. Zaten kadın beni aradı demin. Profilime girip açtığı mesajlar bölümüne bakarsan bulabilirsin.

Elimiz kolumuz bağlı maalesef.

Kızlar konu dışı yorumlarımız için kusura bakmayın, konum kapandı o yüzden böyle bir şey oldu.
Bende okudumda cok zor veliyi ikna eDebilmek benimde oyle bi öğrencm vardi ne yaptımne ettiysem ikna olmadı halbuki çocuğun iyiligi icin...

ben hangı sac bakımını yapsam :KK64:

Sacindaki soruna bagli kuruluksa hindistan cevizi yagi uzatmak istersen dax vs vs
saclarım belımde uzunlugundan memnunum ama bıraz daha hacım ve nem kazandırmak ısterım
uclarında hafıf kuruluk var
hındıstan cevızı yagı nasıl uygulanıyor ?

Hamarat kuzum benim

Tamamdır

Normal şartta kullanılabilir ama Dalin Sevda'nın da söylediği gibi bizim için uygun değil.

Aynı fikirdeyim.

Karışım yağların içinde genelde çam terebentin oluyor bu da söylediğin gibi saç uçlarını kurutuyor bir süre sonra.

Sevdam, mikrodalga kullanma, moleküler bozulma yapar mikrodalga, mümkünse yemekleri ısıtmak için de kullanma.

:KK9:

Kız ne kusura bakacağız, bakım yaptın mı yaptın işte

Hayırlı uğurlu olsun Sevdam, ben de o saatlerde yıkarım artık.

Vallahi aynı fikirdeyim, allahtan saçıma yeni bakım yaptım da kuruması daha kolay olacak bir süre, yıkamak şahane kurutmak zulüm.:olamaz:

Tedavi olsana kuzum, çözümü basit sinuzitin.

Yaptım yaptım :KK200:

Ohhh şifa olsun.

O şekilde hem fazla ürün gidiyor hem arındırmak zor oluyor ama o_O

Yumurtayı da dene bir ara...

Noooo, eski şekil benmari usulüne devam et :hasta:

Ceyze söylediğim gibi bu şekilde hem fazla ürün kullanılıyor hem zor arınıyor.

En kolay yöntem bu zaten :KK9:

Bence fön olayını hiç kullanma. Sadece bone tak üzerine ise bu iş için kullanabilecein bir havlu ile sar. Kendi vucut ısından yararlan.

Olmaz mukavele yaptık, takım değiştirirsen diğer takımın bonservis ücreti ödemesi lazım :KK48: Yok yahu niye sorun yaratsın :KK48:

:KK70::KK70:

yok kuzum o daha saçlrını nereye uzatsın :KK70: bakım yapsın yeter maşallah :) sıkıntı sadece uçtaysa hindistancevizi yağı yetecektir bence N nscckts

pekı hındıstan cevızı yagını aktardan mı gıdıp alıyoruz yoksa varmı magazalarda eczanalerde
nasıl yapıyoruz

Bu arada bayanlar başlamadan önce fotoğraf veya ölçü almayı unutmayalım da kim ne kadar uzatmış görüp de sevinelim azcık :21:
Ben günlerdir araştırdığım kahkülü kestim bugün sonunda o şekilde ölçebilirim diye düşünüyorum :KK73:

X