Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Evvet kizlar ben basliyorum artik bakima :KK49:nnerelerdesiniz yahu bakim zamani :halay:huhu :KK53::KK53:
Bir onceki bakimda dax tam arinmamisti bende ekstradan yikamadim sacimi o yuzden daxi azalttim bugun
Yarim cay kasigi kadar dax 1er tatli kasigi hint,ve tatli badem yagi bir tatli kasigida karisik bakim yagindan ekledim bunu mikrodalgada isitip diplere boylarada hindistan cevizi yagini uyguladim

Yarım çay kaşığı Dax mı? :KK57::KK57: Kaşımı anca kapatır o kadarı.

2 yemek kaşığı Dax benmari usulü eritildi, önce diplere booool bol yedirildi, kalanlar saça dağıtıldı. Bütün bunlar saat 1 civarı oldu. Çok hamaratız :süslü::hamarat:

2 yemek kaşığı Dax benmari usulü eritildi, önce diplere booool bol yedirildi, kalanlar saça dağıtıldı. Bütün bunlar saat 1 civarı oldu. Çok hamaratız :süslü::hamarat:
Nerde eritiyon,nasıl oluyii? :KK45:Ben direk alıp kafama sürdüm diye çok fazla kullandım yaa

Bir onceki bakımda yag,arinmadi canim dahada ustune yine yag yapacagin icin en azindan daxi az tutayimda komple arinsin istedim diger sivi yaglarimdan ekledim sifa olsun sanada

Elimde eritip sürüyorum ben daxı.
Sonrada kafama fönü tutuyorum birazcık sıcak sıcak. Yanlış mı yapıyorum.:/
Ben de öyle yapıyordum ama eritip sürünce daha iyi canım,daha hesaplı da olur :) Ben parmağımı batırıp diplere sürmeye çalıştım,çok zor ve fazla fazla sürdüm de bu akşam yaptığımda sıcak su olan çaydanlık üstüne kase koyup eriteceğim. Bone geçirip hafif fön ben de tutuyorum,deriye daha güzel temas etsin diye.

Ben de 1 tatlı kaşığı dax ı eritio sürdüm vrr yıkadım enfess olduu :duduk:

Bu hafta 1. Takımdayım ancak hafta 2. Takıma geçmem gerekecek bu sorun yaratır mı

Gunaydin canim bende herkese iyi,temizlik yapmalar,diliyorum :KK70::KK70:bos günüm olunca :KK9::KK9::KK9:

Hamarat kuzum benim

Günaydın bugün 1. takım olarak başlıyoruz dimi :KK49:
Akşam sürüp sabaha kadar saçımda tutamayacağım. 7 gibi sürsem max 11 de duş alırım 4 saatte güzel bir süre diye düşünüyorum. Evde kendi yaptığım karışım yağım vardı. Boylarına onu diplere de sinameki yağı süreceğim. Karıştırdığım yağların son kullanma tarihlerini hatırlayamıyorum. İlk önce onları bitirip daxa sonra geçerim. Ziyan olmasın.
Kılıç teşekkürler önerilerin için. Redistin tuzsuz şampuanı var elimde bi süre onunla yıkayayım Gratise uğradığımda da himalayayı alacağım direk.

Tamamdır

Beni konudan kovacaksınız yeter artık diye ama :KK70:
Son kez soruyorum söz. Daline taktım.
Dalin içeriğinde ''Alkol, paraben, SLS sabun içermez. '' yazıyor.
SLS sülfat dimi. yani bu durumda Dalin kullanılabilir mi?
Sls sülfat paraben kafam karman çorman oldu.

Normal şartta kullanılabilir ama Dalin Sevda'nın da söylediği gibi bizim için uygun değil.

Dalin cocuklarin,saclarina hore,daha,uuhun buyuklerin,saclarini temizleyecegini düşünmüyorum bence onun yerine himalayayi tercih edin

Aynı fikirdeyim.

Karışım yağları bboylara uygulamayin boylara genellikle sade yah uygulayin hindistan cevizi zeytinyagi gibi karışım yağlar uclari kurutur

Karışım yağların içinde genelde çam terebentin oluyor bu da söylediğin gibi saç uçlarını kurutuyor bir süre sonra.

Evvet kizlar ben basliyorum artik bakima :KK49:nnerelerdesiniz yahu bakim zamani :halay:huhu :KK53::KK53:
Bir onceki bakimda dax tam arinmamisti bende ekstradan yikamadim sacimi o yuzden daxi azalttim bugun
Yarim cay kasigi kadar dax 1er tatli kasigi hint,ve tatli badem yagi bir tatli kasigida karisik bakim yagindan ekledim bunu mikrodalgada isitip diplere boylarada hindistan cevizi yagini uyguladim

Sevdam, mikrodalga kullanma, moleküler bozulma yapar mikrodalga, mümkünse yemekleri ısıtmak için de kullanma.

Açılış kurdelesini sevdabuzer sevdabuzer kesti :KK31:
Ben de sürdüm daxı hem diplere hem uçlara, akşama yıkarım..

:KK9:

Sevdaaa onca zaman uçlara bocaladık karışım yağlarını :))

Yaa kızlar 2.grup dedim ama ben dayanamadım kalktım sabah daxı sürdüm uçlarada hindistancevizi... nedense geçen yıkamamda saçlarım biraz sertleşmişti bende dayanamadım kusura bakmayınız:KK43:( birde pazartesi Çarşamba cuma spora gidiyorum spordan önce sürerim dursun akşama kadar dedim duş alıp spora geçerim artık.
Birde 2.takımda yalnız kaldık miyavla birbirmizi iteleyerek yapacağımız için ilk grupta motive olurum diye düşündümde
Kız ne kusura bakacağız, bakım yaptın mı yaptın işte

Aksam 8_9 gibi yıkıyorum genellikle
Haydin hepimize hayirli olsun kizceler :nazar::nazar:

Hayırlı uğurlu olsun Sevdam, ben de o saatlerde yıkarım artık.

İlk gruptada olsa ikinci gruptada olsa amac birbirimizi gaza getirmek o yuzden hangi grupta olirsaniz olun hep destek tam destek :KK50: spora gitmeden once saclarini iyice kurut canim malum grip baya salgin üşütme kendini

Saç kurutmakta bir zulümm ama dikkat ederim canım. Teşekkür ederimm :)

Vallahi aynı fikirdeyim, allahtan saçıma yeni bakım yaptım da kuruması daha kolay olacak bir süre, yıkamak şahane kurutmak zulüm.:olamaz:

Bende nefret ederin kurutmaktan kurutursam migrenim kurutmazsam,sinuzitim tutuyor :KK42: aklıma bi,atasozu geliyorda neyse :KK70::KK70:

Tedavi olsana kuzum, çözümü basit sinuzitin.

KilicBaligi KilicBaligi bakim zamani haydi kuzum nerdesin

Yaptım yaptım :KK200:

Ohhh şifa olsun.

Nerde eritiyon,nasıl oluyii? :KK45:Ben direk alıp kafama sürdüm diye çok fazla kullandım yaa

O şekilde hem fazla ürün gidiyor hem arındırmak zor oluyor ama o_O

Bir onceki bakımda yag,arinmadi canim dahada ustune yine yag yapacagin icin en azindan daxi az tutayimda komple arinsin istedim diger sivi yaglarimdan ekledim sifa olsun sanada

Yumurtayı da dene bir ara...

Mikrodalgada guzel oluyor eger mikrodalga yoksa ben gecen sene caydanligin ustune oturacakbi kaseye yaglari alip su kaynarken üstüne koyardım kokayca erirdi

Noooo, eski şekil benmari usulüne devam et :hasta:

Elimde eritip sürüyorum ben daxı.
Sonrada kafama fönü tutuyorum birazcık sıcak sıcak. Yanlış mı yapıyorum.:/

Ceyze söylediğim gibi bu şekilde hem fazla ürün kullanılıyor hem zor arınıyor.

Benmari usulü eritiyorum. Her şey bulaşık makinesindeydi, küçük sos tenceresinde su kaynattım, kaynayınca üstüne ince çukur bir tabak koydum, içine de Dax. Böyle daha iyi eridi.

En kolay yöntem bu zaten :KK9:

Ben de öyle yapıyordum ama eritip sürünce daha iyi canım,daha hesaplı da olur :) Ben parmağımı batırıp diplere sürmeye çalıştım,çok zor ve fazla fazla sürdüm de bu akşam yaptığımda sıcak su olan çaydanlık üstüne kase koyup eriteceğim. Bone geçirip hafif fön ben de tutuyorum,deriye daha güzel temas etsin diye.

Bence fön olayını hiç kullanma. Sadece bone tak üzerine ise bu iş için kullanabilecein bir havlu ile sar. Kendi vucut ısından yararlan.

Ben de 1 tatlı kaşığı dax ı eritio sürdüm vrr yıkadım enfess olduu :duduk:

Bu hafta 1. Takımdayım ancak hafta 2. Takıma geçmem gerekecek bu sorun yaratır mı

Olmaz mukavele yaptık, takım değiştirirsen diğer takımın bonservis ücreti ödemesi lazım :KK48: Yok yahu niye sorun yaratsın :KK48:

:sinirli::KK48:

Hamarat kuzum benim

:KK200::KK200:

Tamamdır

Normal şartta kullanılabilir ama Dalin Sevda'nın da söylediği gibi bizim için uygun değil.

Aynı fikirdeyim.

Karışım yağların içinde genelde çam terebentin oluyor bu da söylediğin gibi saç uçlarını kurutuyor bir süre sonra.

Ondan.dediydim.bende

Sevdam, mikrodalga kullanma, moleküler bozulma yapar mikrodalga, mümkünse yemekleri ısıtmak için de kullanma.

EEee bu.mereti niye aldimki :63: yemek pisirme,ozelligide var ondan aldiydim normalde hep kaseye ekleyip caydanligin üstüne koyardim bugun deniyem,dedim

Kız ne kusura bakacağız, bakım yaptın mı yaptın işte

Hayırlı uğurlu olsun Sevdam, ben de o saatlerde yıkarım ao
Sifaolsun kuzucan

Vallahi aynı fikirdeyim, allahtan saçıma yeni bakım yaptım da kuruması daha kolay olacak bir süre, yıkamak şahane kurutmak zulüm.:olamaz:

Tedavi olsana kuzum, çözümü basit sinuzitin.

Basitmi ilac veriyorlar hep bende sevmiyorum :63:

Yaptım yaptım :KK200:

:21::21:

Ohhh şifa olsun.

O şekilde hem fazla ürün gidiyor hem arındırmak zor oluyor ama o_O

Yumurtayı da dene bir ara...

Bugun deniycem canim

Noooo, eski şekil benmari usulüne devam et :hasta:

Hoppa

Ceyze söylediğim gibi bu şekilde hem fazla ürün kullanılıyor hem zor arınıyor.

En kolay yöntem bu zaten :KK9:

Bence fön olayını hiç kullanma. Sadece bone tak üzerine ise bu iş için kullanabilecein bir havlu ile sar. Kendi vucut ısından yararlan.

Benim bonem,yok,strec poset ustune yazma :confused:

Olmaz mukavele yaptık, takım değiştirirsen diğer takımın bonservis ücreti ödemesi lazım :KK48: Yok yahu niye sorun yaratsın :KK48:

Anam gene beceremedim biriniz bana,su coklu alıntıyı ogretin ya googleden baktimda birşey bulamadim,dogru düzgün

Anam gene beceremedim biriniz bana,su coklu alıntıyı ogretin ya googleden baktimda birşey bulamadim,dogru düzgün

Alıntı yapmak istediğin mesajlar için çoklu alıntı butonuna basıp, tek tek tüm mesajları alıntıla. En alttaki mesaj kutusunun solunda alıntıları ekle yazar, oraya tıklarsın yeni bir pop-up açılır ve tüm mesajları alıntıla çıkar, oraya basınca hop tüm mesajlar alıntılandı.

Alıntı yapmak istediğin mesajlar için çoklu alıntı butonuna basıp, tek tek tüm mesajları alıntıla. En alttaki mesaj kutusunun solunda alıntıları ekle yazar, oraya tıklarsın yeni bir pop-up açılır ve tüm mesajları alıntıla çıkar, oraya basınca hop tüm mesajlar alıntılandı.
Sagol kuzummm :KK60::KK60:

X