Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bir de

bak bu senin mesajın, şu
tagının bitimine yazman gerek.[/QUOTE]
Simdi ben :KK48: senin uzunca,coklu alinti yaptığın son mesajin vardiya iste onu ekledim sonra bir baktim cevapla yerinde yığınla mesaj hani duzlestirici neyinde konuşmustuk onlarda cikmis :KK53: demekki oncedende onlari coklu alinti demisim :olamaz::olamaz: sonra onlari sileyim derken senin mesajdanda silinmis cevapla,dedikten,sonrada eksik cikmis ay iyice,sarpa,sardi ay ben ne anlatiyom ya :KK57::KK57::KK57: anladiysan helal olsun :KK70::KK70::KK70:

benım sacım maxı keratınden sonra okadar ıyı oldu kı hıc bakım yapmıyorum :)
haftasonu yıne keratın uygulaması yapıcam

pureogly sampuanım bıttı bende gratısden 2chıc giovanni sampuan aldım bı denıyım dıye ama etkı anlamında pureologynın yanından bıle gecemez :)

keratınımı yaptıgımda yıne son halının resımlerını paylasırım.

Turuncumsu Turuncumsu :) tekrar keratın alırsan paylasmak ısterım :KK68:...

Oh bende süründüm yağımı. Diplere sinameki yağı, boylara yağ karışımım. Çok net hatırlamıyorum ama badem susam zeytinyağı jojoba karıştırmıştım. menekşe ya da lavanta da var olabilir. O kısım muamma bu hafta bu şekilde yapım elimde ki malzeme bitsin istiyorum.
Evde redistin 40 bitki yağını buldum. Buldum derken almıştım ama kenara atmışım hiç denemeden. sonra da ona geçeceğim. Son kullanma tarihi daxa göre daha erken. Malzemelerim ziyan olmasın.

Saat 10 gibi yıkarım sanırım.ben ne yazık ki daha uzun süre tutamayacağım hafta içi.

Pazartesi Akşamı Bakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı kıehle's saç bakım yağı
Benmari usulü eritip içine 5 damla çam terabenti yağı koyup iyice karıştırırak saça sürdüm.Ardından streçledim sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.

:KK50::KK15:

tagının bitimine yazman gerek.
Simdi ben :KK48: senin uzunca,coklu alinti yaptığın son mesajin vardiya iste onu ekledim sonra bir baktim cevapla yerinde yığınla mesaj hani duzlestirici neyinde konuşmustuk onlarda cikmis :KK53: demekki oncedende onlari coklu alinti demisim :olamaz::olamaz: sonra onlari sileyim derken senin mesajdanda silinmis cevapla,dedikten,sonrada eksik cikmis ay iyice,sarpa,sardi ay ben ne anlatiyom ya :KK57::KK57::KK57: anladiysan helal olsun :KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]

Anladım anladım merak etme sen :rapci:

pureogly sampuanım bıttı bende gratısden 2chıc giovanni sampuan aldım bı denıyım dıye ama etkı anlamında pureologynın yanından bıle gecemez :)

Süper canım, fotoğraf isteriz tabii ama Keratin sayfasında paylaş ki burada kaynamasın. Bu arada her ne olursa olsun, bakım yapmaya devam etmen gerek. Brezilya fönü saçın hasarını kamufle ediyor, etki geçtikten sonra saman gibi bir saçla karşılaşmak istemiyorsan bakım yapmayı ihmal etme. Bu arada bakım yapmayacaksan niye bu gruptası kıııı :sinirli: Çabuk bir şeyler yap, kalk :KK48:

Pazartesi Akşamı Bakımım
1 tatlı kaşığı dax
Benmari usulü eritip içine 5 damla çam terabenti yağı koyup iyice karıştırırak saça sürdüm.Ardından streçledim sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.

Bu Kiehle's nasıl bir marka? Ürünleri nasıl acaba?

Pazartesi Akşamı Bakımım
1 tatlı kaşığı dax
Çamterebentin dipler için iyi fakat uçları çok kurutuyor.

Oh bende süründüm yağımı. Diplere sinameki yağı, boylara yağ karışımım. Çok net hatırlamıyorum ama badem susam zeytinyağı jojoba karıştırmıştım. menekşe ya da lavanta da var olabilir. O kısım muamma bu hafta bu şekilde yapım elimde ki malzeme bitsin istiyorum.
Evde redistin 40 bitki yağını buldum. Buldum derken almıştım ama kenara atmışım hiç denemeden. sonra da ona geçeceğim. Son kullanma tarihi daxa göre daha erken. Malzemelerim ziyan olmasın.

Saat 10 gibi yıkarım sanırım.ben ne yazık ki daha uzun süre tutamayacağım hafta içi.

Bence süre yeterli Şİfa olsun :KK31:

Pazartesi Akşamı Bakımım
1 tatlı kaşığı dax

Bu karşımı tüm saça sürüyorsan lütfen çam terebentini çıkart. Sadece saç diplerine sürüyorsan miktarı arttır.Şifa olsun

Bu Kiehle's nasıl bir marka? Ürünleri nasıl acaba?
Açtığın konuyu okumuştum işim çıktı cvp yazamadım. Bilgim yok ama duyarlılığın için teşekkür edecektim.
Benimde bir tanıdığımın çocuğu için böyle bir mücadelem var. ailesini ikna edemiyorum. Doktora gittik zor bela ama vazgeçtiler. Konuyu kapattılar. Bende kendimce çare arayışındayım hala .
Msjın yeri değildi ama bulamadım konunu.

Pureology su anda sachanede indirimde hi goz,atin isterseniz

Canım memnun olmana sevindim ama bakım yapmayı da ihmal etmiyoruz. Saç sorunlarımızı şuan kamufle ettik( gerçi seninki bize nazaran daha iyiydi ama) keratinin etkisi geçince daha ciddi sorunlarla karşılaşmamak için haftada birde olsa ihmal etme derim :)

Sen nasıl ne ara ne çabuk bitirdin pureologyyi 250 mldi demi ama yine erken bir ay bile olmadı :) sende benm gibi saç uçlarına mı sürüyordun yoksa? Bu arada sachanede indirim var koşş yetiş 1000 ml 99.90dı sanırım fırsat bu fırsat kaldıysa

Keratin de düşünebilirim numaran vardı iletişime geçeriz. Kız kardeşim seviyor düz saç onun için alabilirim. Ama aslında ben kalıcı fön istemiyorum sadece bakım içinde sevdabuzer sevdabuzer sayesinde artegoyla tanıştım ayy nasıl güzel kokuyor birde daha zahmetsiz. Şuan saçlarım iyi gibi ama yine bi tekrarlicam ondan ötürü bakımlarıda ihmal etmiyorum bak.

Kılıç seni tanımadan sevdim tüm açıklamalarına tek tek cevap veremedim toplu msjından alıntı yaparken bende msjı hiç edip sildim :KK70:
Yön göster sen hep ben peşinden gelirim.

Açtığın konuyu okumuştum işim çıktı cvp yazamadım. Bilgim yok ama duyarlılığın için teşekkür edecektim.
Benimde bir tanıdığımın çocuğu için böyle bir mücadelem var. ailesini ikna edemiyorum. Doktora gittik zor bela ama vazgeçtiler. Konuyu kapattılar. Bende kendimce çare arayışındayım hala .
Msjın yeri değildi ama bulamadım konunu.
Teşekkür ederim, konuyu kapattırdım ama Mune abla ricam üzerine güncelleme ekledi sonradan.
Aile adım atmadan yapacak bir şey yokmuş kısaca. Zaten kadın beni aradı demin. Profilime girip açtığı mesajlar bölümüne bakarsan bulabilirsin.

Elimiz kolumuz bağlı maalesef.

Kızlar konu dışı yorumlarımız için kusura bakmayın, konum kapandı o yüzden böyle bir şey oldu.

Canım memnun olmana sevindim ama bakım yapmayı da ihmal etmiyoruz. Saç sorunlarımızı şuan kamufle ettik( gerçi seninki bize nazaran daha iyiydi ama) keratinin etkisi geçince daha ciddi sorunlarla karşılaşmamak için haftada birde olsa ihmal etme derim :)

Sen nasıl ne ara ne çabuk bitirdin pureologyyi 250 mldi demi ama yine erken bir ay bile olmadı :) sende benm gibi saç uçlarına mı sürüyordun yoksa? Bu arada sachanede indirim var koşş yetiş 1000 ml 99.90dı sanırım fırsat bu fırsat kaldıysa

Keratin de düşünebilirim numaran vardı iletişime geçeriz. Kız kardeşim seviyor düz saç onun için alabilirim. Ama aslında ben kalıcı fön istemiyorum sadece bakım içinde sevdabuzer sevdabuzer sayesinde artegoyla tanıştım ayy nasıl güzel kokuyor birde daha zahmetsiz. Şuan saçlarım iyi gibi ama yine bi tekrarlicam ondan ötürü bakımlarıda ihmal etmiyorum bak.
Bir sokakta bağırmadın ha şu indirimi kalmayacak bizim kart kesim tarihine kadar :KK53:

X