Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
pekı hındıstan cevızı yagını aktardan mı gıdıp alıyoruz yoksa varmı magazalarda eczanalerde
nasıl yapıyoruz
Ben netten almıştım the life ürünü 300 mg sende bi bak istersen. Aktara yanaşmıyorum pek hindistancevizi için ama olur herhalde demi kızçeler
Ama bence sen edin sizin oralar bi tık kuru ayazlı bir kış oluyor vücut nemlendiricisi olarakta kullan derim ben

saclarım belımde uzunlugundan memnunum ama bıraz daha hacım ve nem kazandırmak ısterım
uclarında hafıf kuruluk var
hındıstan cevızı yagı nasıl uygulanıyor ?
İster benmari usulu eritip sacina sürersin istersen bir parca eline alip ellerinde eritip uygulrsin elinde hemen eriyor zaten

Açtığın konuyu okumuştum işim çıktı cvp yazamadım. Bilgim yok ama duyarlılığın için teşekkür edecektim.
Benimde bir tanıdığımın çocuğu için böyle bir mücadelem var. ailesini ikna edemiyorum. Doktora gittik zor bela ama vazgeçtiler. Konuyu kapattılar. Bende kendimce çare arayışındayım hala .
Msjın yeri değildi ama bulamadım konunu.

Ben de okudum konuyu ama baktığımda kapanmıştı, bu vesile ile ben de Kavun'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederim. kavun kokusu kavun kokusu

Kılıç seni tanımadan sevdim tüm açıklamalarına tek tek cevap veremedim toplu msjından alıntı yaparken bende msjı hiç edip sildim :KK70:
Yön göster sen hep ben peşinden gelirim.

Bu ara böyle karışıklıkla rolacak belli ki :KK48:

Bir sokakta bağırmadın ha şu indirimi kalmayacak bizim kart kesim tarihine kadar :KK53:

Evet ya, en baş kullanıcılar bizdik halbuki vallahi içime oturuyor alamamak:KK48:

Pureology 250 ml ne kadar süre gidiyor tahmini? Birde krem de alayım mı?
Normalde saç kremi kullanmıyorum. Çünkü duş sonrası saçım sorunlu değil kurudukça çalılaşmaya başlıyor. Kullandığım kremlerde pek fark hissedememiştim.
Krem olarakta aynı şeriyi mi alayım? yoksa maskesini mi alayım?
İmkanlarımı zorlayasım geldi. :KK70:

Saç maskesini al, ben 3 ay kadar kullanabiliyorum bu şampuanı

Anladım anladım merak etme sen :rapci:

Süper canım, fotoğraf isteriz tabii ama Keratin sayfasında paylaş ki burada kaynamasın. Bu arada her ne olursa olsun, bakım yapmaya devam etmen gerek. Brezilya fönü saçın hasarını kamufle ediyor, etki geçtikten sonra saman gibi bir saçla karşılaşmak istemiyorsan bakım yapmayı ihmal etme. Bu arada bakım yapmayacaksan niye bu gruptası kıııı :sinirli: Çabuk bir şeyler yap, kalk :KK48:

:KK48: ben hangı sac bakım seklını uygulamam gerektıgını bıle bılmıyorum
saclarımın een ucunda hafıf kuruluk var ne uygulamalıyım mesela
:)[/QUOTE]

Cevabını vermişler bile, hindistan cevizi yağı edinirsne iyi olur, yoksa ılık hint yağı sürersin.

Ya kızlar ben millete pureology edinin diyorum ama ben almadım. Benimki 1000 ml biliyosunuz ama kız kardeşimle kullanıyorum. Nedir bunların son kullanma tarihleri bende yeniden stoklasam mı? Bitince Davines nourishing denesem diyorum ama :) yine bi sürü bla bla bla :KK70:

Davines'e de şans ver canım.

Meşhur H. cevizi yağımızı çoooook çok az saç uçlarına yediriyorlar. O zaman nemli kalıyormuş. Ama evde olunacağı bir gün ön deneme yapmak gerek, fazla sürünce yağlı görünüm oluyormuş. Nem olayı garanti yalnız.

:KK9::KK9::KK9:

Ya benden başka pureology krem kullanan var mı? Hazır mevzusu açılmışken kızlae şampuan tek başına yetiyormuş saçıma ben niye krem diye zorladıysam? Sadece şampuanlayıp çıktığım da nemini alınca pekala güzel taranıyordu saçlarım ama kremden sonra bi sertleşti ve karıştı yolarak tarıyorum azcık :KK70:

Ben ilk aldığımda set olarak almıştım, sonra arkadaşım benden çorladı kremi o yüzden deneyemedim :KK8: Acaba skt mi geçti ki?

haftada 3 kere yıkıyordum sacımı bı avuc sampuan gıdıyor sacıma pek uclarına degılde genelde dıplerıne uyguluyorum sampuanı...
telefondan mesajını gorur gormez gırdım sachaneye hıc kacırmadan getırtıyorum harıka bı sampuan :) dıger sampuanımla donusumlu kullanımda hemen bıtmesın barı :)

bende bakım ıcın yapmıstım keratını ama o yıka kurula cık rahatlıgına alısınca duzlugude sevdım :)

aynen haberleselım :) sampuanı haber verdıgın ıcın cok tesekkur ederım o benım ılacım resmen sampuan degıl o baska bırsey :)

Aynen başka bir şey hahahaha
bak gördünüz mü, iyi ki deneyimleyip yorumlamışım Pureology'i, sayemde bütün Türkiye tanıdı :KK48:

Son sorum kuru saçlar için mi yoksa yıpranmış saçlar için mi şampuanda?
Bu arada selective ammino keratin aldım. Fakat silikon barındıran bir ürün olduğunu şimdi öğrendim. KilicBaligi KilicBaligi o ürünü kullanmayı erteleyim mi?

Kullanabilirsin, bu krem kafa derisine değdirilen bir şey olmadığı için bir sorun teşkil etmez. Saç kremi niyetine kullan derim.

Bu arada bayanlar başlamadan önce fotoğraf veya ölçü almayı unutmayalım da kim ne kadar uzatmış görüp de sevinelim azcık :21:
Ben günlerdir araştırdığım kahkülü kestim bugün sonunda o şekilde ölçebilirim diye düşünüyorum :KK73:
Benim de derdim uzatma değil işin aslı, yalnız saçımı sağlam bir kesilmesi gerek o yüzden uzatıp öyle keseceğim :KK48:

Aynen senin kahküller, benim yanıklar :olamaz:

Ben netten almıştım the life ürünü 300 mg sende bi bak istersen. Aktara yanaşmıyorum pek hindistancevizi için ama olur herhalde demi kızçeler
Ama bence sen edin sizin oralar bi tık kuru ayazlı bir kış oluyor vücut nemlendiricisi olarakta kullan derim ben
hangı sıteden almıstın canım bende alım hemen
baya vucut nemlendırıcısı olarakda kullanılabılıyor yanı ılk defa duydum bunu ben
nasıl bırsey bu nasıl uygulanıyor

Genellikle hepimiz the lifeco marka olanini kullaniyoruz kesinlikle hharika bir urun
demekkı the lıfe oy cogunluguyla kullanılması gereken bı urunmus :)
haftada 1 yetıyor degıl mı

Bence süre yeterli Şİfa olsun :KK31:

Bu karşımı tüm saça sürüyorsan lütfen çam terebentini çıkart. Sadece saç diplerine sürüyorsan miktarı arttır.Şifa olsun
Canım ben yazmayı unutmuşum bu karışımı sadece diplere yapıyorum saç boylarınada Hindistan cevizi yağını uyguluyorum.Mesala diplere sürüyorsan miktarı arttır demişsin ne kadar arttırmalıyım?

Canım ben yazmayı unutmuşum bu karışımı sadece diplere yapıyorum saç boylarınada Hindistan cevizi yağını uyguluyorum.Mesala diplere sürüyorsan miktarı artır demişsin ne kadar artırayım?
Verdiğin tarife göre sen bir 5 damla daha ekle bence. Çam terebentin bir çok şeye çözüm çünkü biliyorsun, kepek, yağlanma yavaş uzama gibi. O yüzden ben dip bakım yağlarına her zaman 6/1 oranında eklerim, iyi oluyor.

Verdiğin tarife göre sen bir 5 damla daha ekle bence. Çam terebentin bir çok şeye çözüm çünkü biliyorsun, kepek, yağlanma yavaş uzama gibi. O yüzden ben dip bakım yağlarına her zaman 6/1 oranında eklerim, iyi oluyor.
Teşekkürler bir dahaki sefer öyle yaparım.

Ya kızlar ben millete pureology edinin diyorum ama ben almadım. Benimki 1000 ml biliyosunuz ama kız kardeşimle kullanıyorum. Nedir bunların son kullanma tarihleri bende yeniden stoklasam mı? Bitince Davines nourishing denesem diyorum ama :) yine bi sürü bla bla bla :KK70:
Davines Nourishing'I Pureologyden daha çok seven tek benim herhalde:) napayim bir tik daha iyi geliyor. Yine de indirim gorunce buyuk boy Pureology kaptim bugun ulasti.

X