Doğal Saç Bakım Kürleri Saç uzatma ve bakım grubumuz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Şampuan konusunda fikrinize ihtiyacım var. Zeytin yağlı sabundan vazgeçtim kılıcın uyarısıyla.
Ama not geçeyim kupkuru olan cildimi harika yaptı. Normalde nemlendiriciyle pul pul döküken ve çöl görünümündeki cildim nemlendiricisi yumuşacık.
Şampuan konusuna geçecek olursak 2 ay kadar ekstra bütce açamam. 2 ay sonra Pureology nin bakım onarım ya da nemlendirici serisiyle tanışıp mutlu mesut olmayı planlıyorum.
O zamana kadar sıradan bir şampuan kullanacağım. Bebe şampuanı kullanmayı düşünüyordum içerik açısından ama kuruluk yapar mı? Ya da Yapacağım yağ bakımlarını arındırır mı bilemedim. Şampuan olarak acil öneriye ihtiyacım var.
Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.

Bir sorum var,dax ya da hindistan cevizi yagini erkekler surebilirmi? Saç derisini besliyor ya belki saclari yogunlastiriyodur da

Durumun nedir bilmiyorum ama nacizane; madem pureology ile tanışacaksın sachanede şuan mükemmel indirim var her ne kadar biz kaçırmış olsakta değerlendir derim.
Baktım ona ama kartım pek müsait değil. Şimdi alıp bitince normal şampuana geçmektense 2 ay sabredip geçeyim diye düşündüm.

Kızlar önerilerinizi okudum. Hask gratisin ürünü olan değil mi? Geçen sene keratin maskesi ve serumunu denemiştim çok etkisini hissedemedim diye hatırlıyorum da.

Bal mı kullansak diyosunuz şeker yerine :) oluur bal bulursan bizede mi deyiversen :)

ya aslında benim saçlarım dipten güzel uzuyor gibi ama altlardan kırılıp dökülüyor mu nedir? Ama bende bu haftaiçi gidip bir tahlil yaptıracağım.

Yani baldan kasıt aslında glikoz şurubu basılmış sarımsı yapışkan maddeyi kastediyorum, kestane balını değil elbette. Ne kadar düşük kalite olursa o kadar iyi, bir bakınıp en uyduruğunu alacağım. Evet tahlil yaptırsan iyi olur.

Kılıç tavsiyeni okudum sabundan vazgeçiyorum. Şampuan konusunda bütcemi sarsmayacak en makul şampuanı seçerken yardımını isteyeceğim. Şimdilik geçmişi okuyamıyorum. Hastayım gözümü açamıyorum gripten. Bakımı yapamadım. sayfaları okumayada mecalim yok. Yarın iş başı yapmadan iyileşebilmek için sadece uyuyacağım sanırım.

Maksat bakım yapmak ise, içerikte sodyum sülfat olmasın. Bu yüzden ben Gratislerde 9.90 a bulaibleceğin Himalaya dökülme karşıtı Proteinli şampuan kullanmanı tavsiye ediyorum. Ben yağ bakımlarını arındırmak için bu şampuanı kullanıyorum. İndirim zamanında 5.90 civarına iner, fiyatına bakıp küçümseme :KK48:

Otacı bence :KK66: Ama pardon bakım türü ise iptal Otacı.

Kızlar ben pazartesi-çarşamba-cumartesi takımına giriyorum. Başka kimler var acaba?

Ayrıca @bibibella ve KilicBaligi KilicBaligi vampirlik konusundaki araştırmalarınızı destekliyor, her türlü yardıma hazır olduğumu beyan ediyorum. 1 ay içinde 3-4 kilo aldım, onları önce 6 kilo olarak vereyim sonra vampir yapın beni :KK70: Malum nasıl vampir olursan öyle kalıyorsun. Acaba saçlarımın uzamasını da mı beklesem :KK70:

Ya bende şu saçlar tamir edip öyle vampir olayım bari yoksa binlerce yıl saç bakımı mı yapacağım ayyyy

1. Takım (Pazartesi-Çarşamba-Cumartesi) benim içinde uygun.?
KilicBaligi KilicBaligi yalnız ben sadece dax-hindistan cevizi ve yağ karışımı olarak başlamayı düşünüyorum. Uygun mudurHardal kürünü denediğimde pek mutlu olmamıştım. Gözlerim dahi yanmıştı:KK70:

Hayatım, kürler konusunda baskı yok, canınız hangisini istiyorsa, size hangisinin yararı olacağunı düşünüyorsanız seçebilirsiniz.

@kavun kokusu SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim Kılıçbalığı ilk sayfaya eklemiş grupları kızlar :KK30:

:KK52:

Tamamdır teşekkürler, o zaman KilicBaligi KilicBaligi beni 1. takıma alır mısın lütfen?

Aldım aldım :KK48:

KilicBaligi KilicBaligi benim içinde 1 takım uygun Pazartesi Çarşamba ve Pazar

Tamamdır.

Miyav_su Miyav_su yalnız kalmasın ben 2.gruba dahil olayım :))

:KK200:

Grup dolmuş sanirim bende disaridan dahil olurum bakim kürlerine dax h.cevizi kullanym.
Cok guzel bi grup olmuş KilicBaligi KilicBaligi nin olduğu her gruba dahil olurum

Sizin için de bir düşüncem var...

Dışardan gözetliyorum sizleri:cool:
Sürekli bakım yaparım zaten arada üşenip atladığım çok oluyor
Size bakıp haydee lina demeyi düşünüyorum :KK23:
Hepinize kolay gelsin :KK31:

Teşekkür ederiz, bir şeyler düşünüyorum sizin için de...

Şampuan konusunda fikrinize ihtiyacım var. Zeytin yağlı sabundan vazgeçtim kılıcın uyarısıyla.
Ama not geçeyim kupkuru olan cildimi harika yaptı. Normalde nemlendiriciyle pul pul döküken ve çöl görünümündeki cildim nemlendiricisi yumuşacık.
Şampuan konusuna geçecek olursak 2 ay kadar ekstra bütce açamam. 2 ay sonra Pureology nin bakım onarım ya da nemlendirici serisiyle tanışıp mutlu mesut olmayı planlıyorum.
O zamana kadar sıradan bir şampuan kullanacağım. Bebe şampuanı kullanmayı düşünüyordum içerik açısından ama kuruluk yapar mı? Ya da Yapacağım yağ bakımlarını arındırır mı bilemedim. Şampuan olarak acil öneriye ihtiyacım var.

Yukarıda yazdım, Himalaya seni memnun eder.

Selam kizlar. Saclarimin uclarindan aldirdim,cizgili tisort giyip resim de cektim,uzatmaya hazir ve nazirim artik:KK45: Ben haftada 2 gun dax ve hind.cevz.bakimi yapacaktim gunlerden biri cumartesi olacakti,öyle bir grup var mi? Yoksa içinde cumartesi olan gruba uymaya calisirim, yaglari pazar surup pazartesi yikarsam ise geç kalirim haftanın ilk gunu zor kalkiyorum malesef

1. Takıma aldım seni de canım. Bu arada bu günleri takımlara ayırdık ama buradan haftada 3 kesinlikle bakım yapmanız lazım sonucu çıkmasın. Baştan iki gün bakım yapmaya karar verdiyseniz öyle devam edip sonra keyfinize göre sayıyı arttırabilirsiniz. Bizim ki sadece kişinin bakım yapıp yapmadığını kolay takip edebilmek. Hatta yoklama listesi yapacağım :KK48:

Herhalde Pureology aşığı 4 kişi aynı anda kaçırıyoruz kampanyayı.

Bir sorum var,dax ya da hindistan cevizi yagini erkekler surebilirmi? Saç derisini besliyor ya belki saclari yogunlastiriyodur da

Sürülür canım.

Esim surdurdu az önce, 2 saat sonra yikayacakmis. Adam caktirmadan kafa masaji yaptirdi yaa:KK53:

Oooyeeehhhh

Kızlar bende foto çektim dökülme için haftaya gidebilirim doktora

Tamam ihmal etmeyesin.

Haha bende krem alırken banada hep clear alinir nedense dedi :KK70::KK70: onada aldim mecburen :KK70::KK70:

E ama onun canı yok mu :KK48:

Baktım ona ama kartım pek müsait değil. Şimdi alıp bitince normal şampuana geçmektense 2 ay sabredip geçeyim diye düşündüm.

Kızlar önerilerinizi okudum. Hask gratisin ürünü olan değil mi? Geçen sene keratin maskesi ve serumunu denemiştim çok etkisini hissedemedim diye hatırlıyorum da.

Senden alıntı yaptım ama, genele yazıyorum canım benim...

Yıllardır forumda anlattığım şeyi bir kere daha geçeyim diğer arkadaşların okuması için... Zaten bir çoğunuzla uzun süredir tanıştığımız için benim sülfatlı şampuanlara olan duruşumu biliyorsunuz, sebebini de... Bir yandan bakım yapıp, diğer yandan keratin ve sülfür bağlarını zedeleyen saç phını yükselten sülfatlı şampuan kullanmak ne için? Artık eskisi gibi değil, çok sayıda sülfat ve sodyum içermeyen şampuan var, bunlar fiyat fiyat değişiyor ve ulaşılabilir durumda olan çok başarılı seçenekler var.

İtiraf edin kendinize, saçlarımız mükemmel derecede sağlıklı olsa, herhangi bir kimyasal işlem mağduru olmasak, istediğimiz gibi kolayca ve sağlıklı uzatabilsek hiç birimiz burada olmazdık. Bu yüzden sizden ricam sülfat içermeyen şampuanlara yönelin.

Kızlar saclarım cok dokulüyo:KK43:bir yılda cok azaldı sacım
acaba ne yapmalıki saclarım yeniden canlı cıksın

X