- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Ben ölçmedim ama bir avuc icinden fazla alip uyguluyordum çünkü direk diplere yedirememistim biraz katı formdadir once parmaklarinin arasında erit sonra diplere yedir canımPeki dax kac dk saclarimda kalmali bu arada ulastim kargonun sayfasina yarin mutlaka getirirler bu aksam gelmis cunku subeye yarin hemen baslarim birde dax in miktari ne kadar olsun bir surmemde ne kadar kullanmaliyim kasikla mi olcuyum
O zaman ben bir kasik alip benmari usulu eritirim icine de biraz zeytinyagiyla hindistan cevizi yagi koyarim kac saat beklettin sen canımBen ölçmedim ama bir avuc icinden fazla alip uyguluyordum çünkü direk diplere yedirememistim biraz katı formdadir once parmaklarinin arasında erit sonra diplere yedir canım
Kendi instagram sayfasinda 1 saat bekletin yeterli olur diyor bir kız da 1 gece bekletmis bence cok uzun bekletmek hata en geç 3 saat bekleyebilirO zaman ben bir kasik alip benmari usulu eritirim icine de biraz zeytinyagiyla hindistan cevizi yagi koyarim kac saat beklettin sen canım
Bende 1-2 saat bekletirim canim yaa cok sabirsizlaniyorum hemen yarin olsa da dax gelse de kullanmaya baslasamKendi instagram sayfasinda 1 saat bekletin yeterli olur diyor bir kız da 1 gece bekletmis bence cok uzun bekletmek hata en geç 3 saat bekleyebilir
Para biriktirip kaynak yaptırcam ben de :)Bende 1-2 saat bekletirim canim yaa cok sabirsizlaniyorum hemen yarin olsa da dax gelse de kullanmaya baslasamhaftada iki kez uygulayin yazmislar her yerde salı ve cuma gunlerini dax günü yapicam
Kaynagi dusundum sen diyince ama bibi hic onermedi bende olumsuz yorum cok okumustum ve ona cesaretim de yok surekli ugrasamam da sacimi yiprattigim zamanlar icin o kadar pismanim ki keske suana kadar hic boyamasaydim simdi istedigim renkte ve boyda olurduPara biriktirip kaynak yaptırcam ben de :)
Bence de uzatıp boya canim mahvolmasin tekrardan kaynakları siyah taktiricam yapay durur yoksa başka renklerde hem de suan yaza kadar tekrar boya surmem diplerimin 8 10 cm gelmesi gerek ve gelse bile boya uygulamam :)Kaynagi dusundum sen diyince ama bibi hic onermedi bende olumsuz yorum cok okumustum ve ona cesaretim de yok surekli ugrasamam da sacimi yiprattigim zamanlar icin o kadar pismanim ki keske suana kadar hic boyamasaydim simdi istedigim renkte ve boyda olurdubi sure dogal birakicam bugun dusundim sariya da hemen boyatmicam bayagi bi uzatip oyle
Kaynaktan sonra foto atarsin canım siyah mi taktiracaksin boyatip farkli renk mi
Dax ayda 2-3 cm diyolar aslinda sen devam etsen belki etki alirsin canim ya. Sac dokuyomus ondan cok korkuyorum suanBence de uzatıp boya canim mahvolmasin tekrardan kaynakları siyah taktiricam yapay durur yoksa başka renklerde hem de suan yaza kadar tekrar boya surmem diplerimin 8 10 cm gelmesi gerek ve gelse bile boya uygulamam :)
Benim de katlar burnumda sayılır onlari uzatmadan boya aslaaaa surmem surememDax ayda 2-3 cm diyolar aslinda sen devam etsen belki etki alirsin canim ya. Sac dokuyomus ondan cok korkuyorum suanuyku tutmadi heyecandan kargoyu bekliyorum ahahah
1sene sonra ancak boyayabilicem ben galiba ama sen daha cabuk boyayabilirsin siyahi actirip bakir yaptirmak daha kolay benim kinadan imkani yok donemicem
Diğer aldiklarimi saymiyorum bileBenim de katlar burnumda sayılır onlari uzatmadan boya aslaaaa surmem surememşimdi dax alsam 45 lira revox 40 lira 22 lira da karışık yağ bakimina verdim beni öldürcekler artık saçına çok para harciyorsun diyorlar 1 2 ayda olacak is degil biliyorum ama böyle de beklenmiyor
Bende boyalara 2sene icinde toplam 650tl falan harcadimBenim de katlar burnumda sayılır onlari uzatmadan boya aslaaaa surmem surememşimdi dax alsam 45 lira revox 40 lira 22 lira da karışık yağ bakimina verdim beni öldürcekler artık saçına çok para harciyorsun diyorlar 1 2 ayda olacak is degil biliyorum ama böyle de beklenmiyor
Memnun kaldin mi canimDax geldi
Simdi hemen uygulucam
Mavi saclarima 500 lira harcadım ben deBende boyalara 2sene icinde toplam 650tl falan harcadim
Kargo teslimattaymis suan onu bekliyorum insallah eriyip akmamistir dax sıcaktan
Sacima guneste bi baktim da uçlarında hala kiriklar yaniklar var beyaz beyaz. En iyisi bu aksam kesiyim yine tam omzumda olsun
Dax gelince kullandigim urunleri toplu cekip yuklucem buraya
Evet canim durulanmasinda da bi sıkıntı olmadi yikarken bide kestim yine bayagi kisalttim konuya atiyorum fotoMemnun kaldin mi canim
Beyaza kadar nasil actilar ne kadar yipranmistir yine iyi dayandi bizim saclarMavi saclarima 500 lira harcadım ben de
Beyaz bile yapmadi platin sarisiyla hafif turunculuk vardi uclar da gri olmuştu kuafor cok kotu canım yani boluda olan varsa kesinlikle ilhan kuaföre gitmesinBeyaza kadar nasil actilar ne kadar yipranmistir yine iyi dayandi bizim saclar
Bak suan bayagi kisa attim fotoBeyaz bile yapmadi platin sarisiyla hafif turunculuk vardi uclar da gri olmuştu kuafor cok kotu canım yani boluda olan varsa kesinlikle ilhan kuaföre gitmesin
Dusunuyorum istiyorum aslında ama evleneceksem sevgilimin ailesi falan ne der bilemiyorum eger evlenir de cocuk yaparsam kimseyi onemsemeden rengarenk boyarim saclarimi vallaBak suan bayagi kisa attim foto
Bir daha mavi dusunuyo musun canim
Insanlarin ne düşündüğünü bosver kimseye bi zarari yoksa senin yaptiklarinin ozgursunDusunuyorum istiyorum aslında ama evleneceksem sevgilimin ailesi falan ne der bilemiyorum eger evlenir de cocuk yaparsam kimseyi onemsemeden rengarenk boyarim saclarimi valla