- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Saçım dökülürse dökülsün yeter ki uzasin o yuzden restorex alcam ben de canımDax 3cm uzatiyor falan diyolar yarin gelir daxim ama sacimi doker diye korkuyorum ondan da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçım dökülürse dökülsün yeter ki uzasin o yuzden restorex alcam ben de canımDax 3cm uzatiyor falan diyolar yarin gelir daxim ama sacimi doker diye korkuyorum ondan da
Ben dalan zeytinyagli sampuan almistim ya o sence nasilSaçım dökülürse dökülsün yeter ki uzasin o yuzden restorex alcam ben de canım
Dalan ürünleri çok doğal diye biliyorum , bence sampuana çam terebentin ve vitamin eklemedikçe uzama etkisini göremeyeceğiz saç için karışık yaglardan alabilirsin canım aktardan içinde e vitamini de olsun ben kullanmaya baslicam bugun insallah guzel etkisi olurBen dalan zeytinyagli sampuan almistim ya o sence nasil
Cam terebentini atmistim ama zatem saclarim kupkuru daha da kuruttuDalan ürünleri çok doğal diye biliyorum , bence sampuana çam terebentin ve vitamin eklemedikçe uzama etkisini göremeyeceğiz saç için karışık yaglardan alabilirsin canım aktardan içinde e vitamini de olsun ben kullanmaya baslicam bugun insallah guzel etkisi olur
Hint yagi dedigin Hindistan cevizi yağı mi baska bi yag miIçine biraz hint yağı karistirabilirsin saçın çok kuruysa youtubeda bi video gördüm çiğdem çelik miydi hatirlamiyorum restorexin içine biraz hint yağı koyuyordu bulamadim videoyu
Direk hint yağı canımHint yagi dedigin Hindistan cevizi yağı mi baska bi yag mi
O bende yok suan zeytinyagi corekotu yagi hindistan cevizi yagi var bunlari kullandiktan sonra onu da aliyimDirek hint yağı canım
Watsonstan mi aldin canımO bende yok suan zeytinyagi corekotu yagi hindistan cevizi yagi var bunlari kullandiktan sonra onu da aliyim
Ya canim bilgin var mi dax in nerede olduguna bakicam kargo takibe tikliyorum hata veriyor acaba daha yola cikmadi mi o yuzden mi
Aldigim site dun kargoya verdi ama anlamadim
Hayir internetten siparis verdim dun kargoya verildi biran once gelse yaaWatsonstan mi aldin canım
Ben daxı kafama sürerken saçlarımı yolmuş gibi oluyordum onu surmeye başlayınca birden elime geliyodu bütün teller hem de zor çıkıyor ondan yoruldum dedigim gibi karışık yaglar var memnun olmazsan daxtan mecitefendi urunlerine falan bakabilirsin aktardan :)Hayir internetten siparis verdim dun kargoya verildi biran once gelse yaa
Ben de kestirirsem suan hepsi esit olur evet ama kulak hizamda olur tekrar cesaret edemem benKizlar sacimi tam ense hizasinda mi kestirsem o sekilde mi uzatsam tam omuzlarima degsin uclari?
Uzatinca kuafore gidince kinali yerleri kestirmek isticem sadece kendi uzayann yerleri de alir diye korkuyorum acaba sürekli evde uclarindan kendim kesmeye devam mi etsemBen de kestirirsem suan hepsi esit olur evet ama kulak hizamda olur tekrar cesaret edemem ben
Henüz kestirme kuafor cok fazla keserse pisman olursunBluerabbit konuya diplerimin fotosunu da yukluyorum kendi sacim o renk ve 1cm diplerim geldi sadece
evde zeytinyağı varsa ufak bir kaseye 1 yemek kaşığı al onu mikrodalgada yada benmari usulü ısıt içine silme 1 tatlı kaşığı dax ekle karıştır öyle sür, dax tek kullanmak için çok katı kuzum, çoğumuz bu şekilde inceltip sürüyoruz, çıkarmak içinde kuruken şampuanla sonra ıslat, daxı az kullanırsan faydalıBen daxı kafama sürerken saçlarımı yolmuş gibi oluyordum onu surmeye başlayınca birden elime geliyodu bütün teller hem de zor çıkıyor ondan yoruldum dedigim gibi karışık yaglar var memnun olmazsan daxtan mecitefendi urunlerine falan bakabilirsin aktardan :)
Kuruyken sampuanlasam da cok mu sürüyorum bilmem ama hep kafam yağlı kalıyor :)evde zeytinyağı varsa ufak bir kaseye 1 yemek kaşığı al onu mikrodalgada yada benmari usulü ısıt içine silme 1 tatlı kaşığı dax ekle karıştır öyle sür, dax tek kullanmak için çok katı kuzum, çoğumuz bu şekilde inceltip sürüyoruz, çıkarmak içinde kuruken şampuanla sonra ıslat, daxı az kullanırsan faydalı
Artık baska ürünler kullanmak istiyorum dax guzel ama içim ısınmadı benimevde zeytinyağı varsa ufak bir kaseye 1 yemek kaşığı al onu mikrodalgada yada benmari usulü ısıt içine silme 1 tatlı kaşığı dax ekle karıştır öyle sür, dax tek kullanmak için çok katı kuzum, çoğumuz bu şekilde inceltip sürüyoruz, çıkarmak içinde kuruken şampuanla sonra ıslat, daxı az kullanırsan faydalı