- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Işte muhtemelen 1 senede kendine gelecek canım işlemli saçlarım yavas yavas gitmis olacakSuan cok koyu bunu bakira cevirirken yine yipranacak kiriklar olusacak dogal sacini ne kadar uzatabilirsen o kadar uzat dedigim gibi daha kolay tutar kendi sacina
Yaa ilk fotodaki haline bayildim o sariyi actirmadan nasil tutturdunuz cok guzel benim dogal rengim koyu bi renk
Ben hayatimda sadece bir kere saclarimi belime kadar uzatabildimOhoo 3 seneye tabi uzar ama önemli olan dayanmak saç bu uzuyor valla benim 2 sene önce bayağı kısaydı
En son fotoda dipler kötü duruyor valla
Ay benim 1senede kinali yerler gitse canima minnetIşte muhtemelen 1 senede kendine gelecek canım işlemli saçlarım yavas yavas gitmis olacak
Ilk fotodaki halini cok begendim bende kinali yerleri kestirip tamamen dogal sacimi uzatirsam actirmadan boyadigimda tutacagini dusunuyorum tek seferde degilde 3.4. Boyamada tutar buyuk ihtimal.Simdi soyle ki ben de zamaninda sizin gibi oryal magduru olmuslardanim. Once saclarimi uzattim surekli gittigim bir kuaforum vardi. Dogal sac rengimi boyatmak istedim sariya ama asla oryal kullanmasina izin vermedigimi söyledim. Önce beni tersledi tutmaz filan diye ben de o zaman boyatmacagimi soyledim. Neyse birkac kez ayni muhabbet gerceklesti. Sacimi boyadi sonunda oryalsiz cok güzel acik bir kahve tuttu hafif turuncu parlayan ama bayagi acik bir renk. 2-3 ay öyle gezdim o fotografim yok maalesef. Sonra uzerine ışıltı attirdim. Fakat dogal sac tutkum oldugunu bildigi icin isiltilar sadexe %25 oranindaydi saclarim böylece hemen hemen hic yipranmadi. Daha sonra her ay dip boyasina gittigimde ayni sekilde oryal kullandirmadan ayni renge boyattim ve sonra komple sacimi kullu sariya boyattim. Acici katmazsaniz boya saci yipratmaz.
Aylik maliyeti bana 100 tl tutuyordu. ama degerdi. yani aslinda sacimi her ay küllü sariya komple boyatiyordum fakat uzun kalmiyordi cila yaptirmak yerine. Daha önce cilada yaptirdim ama sacimi istedigim gibi parlatmadi. Böyle böyle 2 sene sacimi kullandim. Boyamatmayi hamile kalinca biraktim.
Ay benim 1senede kinali yerler gitse canima minnet
Abim yapıyor bu işi :)Valla bildigim kadarıyla bazi kuaforler dipten biraz daha uzak takıyor o zaman batma problemi olmuyormus ama uzadıkça da kuafore gidip yeniden taktirmalari gerekiyor :)
Ilk fotodaki halini cok begendim bende kinali yerleri kestirip tamamen dogal sacimi uzatirsam actirmadan boyadigimda tutacagini dusunuyorum tek seferde degilde 3.4. Boyamada tutar buyuk ihtimal.
Allah anali babali buyutsun bu arada :)
Cok tesekkur ederim bana guzel moral oldu istedigim sonuca ulastigimda burada paylasicam hepinizi etiketlerim insallah :)Bak hayatimin en kisa saçlarındayim su an erkek trasi kullaniyorum ve emin ol hic yakismiyor. Hic dert etme saglikli olsun boyama sabret inan nasil uzadigini anlamayacaksin. Bol süt ic.
Simdiye kadar her rengi denedim kizil siyah sari kahverengi encok kullu kumrali yakistirdim digerleri koyu geliyo kendi rengim de zaten koyu kahve gibi siyaha yakin bi renk o yuzden sevmiyorum bide kendi sacim cok ince boyayinca biraz kalinlasiyo gibi bi katman yapiyo sonucta sacin uzerindeTeşekkür ederim allah isteyen herkesin basina. Bu arada dogal sac rengine de bu kadar soguk bakma. Ben de hic sevmem kendi rengimi kullanmayi ama insan kullandıkça alisiyor daha fresh daha genc gosteriyor.
Anladım canım soryyOrada hamile kaldigim icin birakmistim sac boyatmayi 7 aylik hamileydim o fotoda.
Simdiye kadar her rengi denedim kizil siyah sari kahverengi encok kullu kumrali yakistirdim digerleri koyu geliyo kendi rengim de zaten koyu kahve gibi siyaha yakin bi renk o yuzden sevmiyorum bide kendi sacim cok ince boyayinca biraz kalinlasiyo gibi bi katman yapiyo sonucta sacin uzerinde
Ilk sacimi boyamamda kuafore gittim serenay sarikayanin fotografini gösterdim bana boyadigi renk kumral idi ve kahverengi gibi oldu oysaki acik bi renk boyasa tutacak dedim bunun neresi serenay sarikayanin sacina benziyor?tamam 15gun dinlensin tekrar boyayalim dedi gittim bu sefer bu rengi acmadan tutturamam dedi madem tutturamazsin ilkinde neden boyadin? Boyadi ama asla alakasi olmayan bi renk oldu turunculuk kaldi begenmedim kinayla kapattim sonra ben kendim evde acip boyadigimda kullu kumrali tutturdum ama altta kina oldugundan kizillik turunculuk çıktı yani eger dogal sacim olursa tutturabilirim kullu kumral konusunda artik kuaforlere guvenim kalmadi sacimi mahvettilerİnsallah sen de istedigin sonuca ulasirsin. Bak sana tavsiyem eger sacini kendin boyuyorsan ya da boyacaksan halk egitimlerin ucretsiz kuaforluk kurslari var onlara git. Tabi daha önce gitmediysen. Cok sey katarsin kendine. Hocalari genelde üniversite mezunu ve donanimli oluyor.
Ilk sacimi boyamamda kuafore gittim serenay sarikayanin fotografini gösterdim bana boyadigi renk kumral idi ve kahverengi gibi oldu oysaki acik bi renk boyasa tutacak dedim bunun neresi serenay sarikayanin sacina benziyor?tamam 15gun dinlensin tekrar boyayalim dedi gittim bu sefer bu rengi acmadan tutturamam dedi madem tutturamazsin ilkinde neden boyadin? Boyadi ama asla alakasi olmayan bi renk oldu turunculuk kaldi begenmedim kinayla kapattim sonra ben kendim evde acip boyadigimda kullu kumrali tutturdum ama altta kina oldugundan kizillik turunculuk çıktı yani eger dogal sacim olursa tutturabilirim kullu kumral konusunda artik kuaforlere guvenim kalmadi sacimi mahvettiler
Kullu kumral diyorum turunculu bi kumral yapiyo veya kullu sariyi acik kumral yapiyo. Kestirme konusunda da biraz kes dersin kisaltir da kisaltir insan korkuyor gitmeye. Evet bende direkt dogal saca koleston 12/11 dusundum yorumlari okudum herkes memnun o günlere gelirsem boyayinca da yuklerim buraya insallahBen zaten zerre kadar guvenmiyorum kuaforlere. Ama acik acik istedigim seyi 25 kere soylerim. Kimisi benle kavga etti simdiye dek kuafor olan kim diye kimisi de istedigimi yapti. Senin begendigin sacin temel rengi 12.0 dipler ortalama 45 dk geri kalan uçlara kadar 2 saate yakin boyalı kaldi. Uclarin tutmasi icin sac kurutma makinesiyle kurutuldu surekli ama o kafaya gecirilen sicak şeylerden de olur.
Kullu kumral diyorum turunculu bi kumral yapiyo veya kullu sariyi acik kumral yapiyo. Kestirme konusunda da biraz kes dersin kisaltir da kisaltir insan korkuyor gitmeye. Evet bende direkt dogal saca koleston 12/11 dusundum yorumlari okudum herkes memnun o günlere gelirsem boyayinca da yuklerim buraya insallah
Evet ya sac insani o kadar degistiriyo ki o sari halimdeki yuzumle suanki farkli sanki bambaska insanim gibiAynen öyle valla kuaforden mutlu ayrilan kadin cok az gordum.insallah konunu takip ediyorum umarim istedigin saca kavuşursun. Sacin güzelse sen de güzelsin. Bir de boyali saclar icin loreal mytic oil sanirim böyle yazılıyordu. Profesyonel sac bakim yagi. Piyasadakilere benzemez. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İlla bu olmasına gerek yok ama sac yagi alacaksaniz mutlaka profesyonel alinmali. Zaten bir sise 1 seneye yakin yetiyor. Cok büyük farkı oluyor.
1 ayda 3 4 cm uzatmak gerekiyor bunun içinAy benim 1senede kinali yerler gitse canima minnet
Dax 3cm uzatiyor falan diyolar yarin gelir daxim ama sacimi doker diye korkuyorum ondan da1 ayda 3 4 cm uzatmak gerekiyor bunun için