- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Benim dipler 1 cm olsa mutluluktan aglicam artik ama dip yok sac uzamis gibi duruyor saçım beni kandırıyor kesinKizlar ben öldüm bittim ya lisede 2de sacimi acik kumrala boyattirdim-hos ne kadar acik kumral denirse resmen turuncu yapti kuafor. 3ay falan idare ettim ama her goren begenmedigi icin ve rengin kapanmayacagini bildigim icin aldim hint kinasini kafama boca ettim. Lise boyunca hint kinasi kullandim. Lise bitti 2sene önce sacimi aciciyla actim falan turuncu oldu koyu renk boyadim biraktim belimdeydi bu arada saclarim. Gecen sene yine aciciyla actim kiriklar yariya kadar geldigi icin omuzlarimda kestirdim ama kullu sari tutturdum derken altta kina oldugu icin surekli bi turunculasma boyayi yenilemem gerekiyodu her boyamamda saclarim can cekisiyodu dedim bu boyle olmayacak aldim kahverengi hint kinasi yaktim suan kahverengi sacim. en iyisi ben kendi sacimi uzatiyim kinali yerler de gitsin sacimi o zaman sariya boyarim turunculasma da olmaz diyerek saclarimi sutyen hizasinda uzayan saclarimu omuzlarimda ki hala kiriklar cok fazla. Hindistan cevizi yagi aldim internetten dax supergro siparis verdim bu hafta elimde olacak. Deneyimli arkadaslara sorum omuzlarimdaki kinali sactan tamamen kac ayda veya yilda kurtulurum ve hizli uzatmam icin baska neler yapmaliyim. Dun hindistan cevizi yagi uyguladim bugun yikadim dax a basladigimda da fotolar yuklemeye baslayacagim
Kullandığım urunler;
Eki Görüntüle 2065992
Eki Görüntüle 2065562
Suan diplerim 1cm geldi sadece bu bakima baslamamis hali
Eki Görüntüle 2066138