Baktim fotolarina kesinlikle harika uzamis bence hic kafana takman gerekmiyo canim gayet iyi gidiyo bence yaza kadar koltuk altini geçerEvet canım, ben çok kafama takardım. Eski yazılarımı okusan bu kız delirmiş dersin :) Şimdi hiç takmıyorum, uzadığını hissediyorum :) Hem de çok uğraşmıyorum. Bende öyle çok şeyler şampuanıma kattım, karıştırınca ya döküyor ya da ters etki yapıyor bende.
İnşallah :)Baktim fotolarina kesinlikle harika uzamis bence hic kafana takman gerekmiyo canim gayet iyi gidiyo bence yaza kadar koltuk altini geçer
Ben de bandana takarim artik :)Benimki de sacimi uzun seviyonapalim illaki uzayacak kendimizi uzdugumuze degmeyecek. Evet insallah sinavlarimiz da guzel gecerse degmeyin keyfimize ya saclarimiz da uzayana kadar söyle guzel guzel modeller veririz toplarız degisik tokalar aldim mesela taçlar aldim onlar gayet hos duruyo bi sure idare edicez
Dax ve revox saçımı 1 milim uzattı sadeceDun dax surdum
1hafta icinde 2gun dax 1gun hindistan cevizi yagi surdum simdilik bi uzama yok
daxi 2 kere kullandim sadece insallah Uzatir ama simdilik hic uzama yokDax ve revox saçımı 1 milim uzattı sadece
Kimine yaramıyor gercekten canım ben bugun restorexe basladim icine cam terebentin hint yagi ekledim 1 ay sonra uzayacak mi bakalımdaxi 2 kere kullandim sadece insallah Uzatir ama simdilik hic uzama yok
insallah uzar ya kalicaz mi boyle kisacikKimine yaramıyor gercekten canım ben bugun restorexe basladim icine cam terebentin hint yagi ekledim 1 ay sonra uzayacak mi bakalım
Benim son koyduğum fotografa baksan ben senden daha caresizim aslindainsallah uzar ya kalicaz mi boyle kisacik
bakiyorum simdi ama benim attigim fotoda sacim islak oldugu icin uzun duruyo kuruyunca omuzlarima bile degmiyo cok kisaBenim son koyduğum fotografa baksan ben senden daha caresizim aslinda
Kulagi geçtiyse cok rahat uzar canimbakiyorum simdi ama benim attigim fotoda sacim islak oldugu icin uzun duruyo kuruyunca omuzlarima bile degmiyo cok kisa
kulak memesiyle omzumun arasinda ama omuzlarima degmiyoKulagi geçtiyse cok rahat uzar canim
Zeytinyağı denesen diplerekulak memesiyle omzumun arasinda ama omuzlarima degmiyotek umudum daxti o da ise yaramayacak gibi
Ben de maviye boyasam kısacık kullanirim vallaaslinda kisa sac guzel tarz oluyo ama renk istedigim renk degil sari olsa bu kisaliga da raziyim. zaten kinadan kurtulmak icin uzatmak istiyorum nerden bulastim ya hint kinasi mi bir daha aslaaa
Pazartesi dax surdum. Dun zeytintagi surdum bugun bos cuma yine dax surucem ama hicbir uzama goremiyorum halaZeytinyağı denesen diplere
Bende de yok canım pts sali carsamba kursa gidiyorum saclarim yagli gozukmesin diye bakimlari baska gunler yapicam artıkPazartesi dax surdum. Dun zeytintagi surdum bugun bos cuma yine dax surucem ama hicbir uzama goremiyorum halahaftasonu da Hindistan cevizi yagi surerim
Sacim hic uzamiyo bende şöyle dusundum sacimi oryalle acip tekrar sariya boyayacagim kendi sacimin uzamasini beklersem 2-3seneden bile uzun sürerBende de yok canım pts sali carsamba kursa gidiyorum saclarim yagli gozukmesin diye bakimlari baska gunler yapicam artık