Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kahküller çene hizama gelse yeter ama şuan topluyorum çıkıyolar açık bırakıyorum ayakta duruyolar yani çileEvet gördüm ben saclarını beğendim bence yakısıyorda karkül ama tabi sekil veremeyince insan üzülüyor
Aynı boyda benim de en kısa yerini tam ortadan indirince alt dudağımı hafif geçiyor ama ben uzayınca da kestiririm muhtemelen bana önler uzayınca dümdüz yakışmıyor çok hareketsiz duruyor önleriKahküllerim de bu boyda şunlar zaten uzun olsa takmıycam kafama bunlardan nefret ediyorum işte
3-4 ay sonra belinize gelir diye düşünüyorum
Bana hiç yakışmadı kahkül denemiş oldum ama uzatana kadar da psikolojim bozuldu yani berbat şuan çeneme bari gelseAynı boyda benim de en kısa yerini tam ortadan indirince alt dudağımı hafif geçiyor ama ben uzayınca da kestiririm muhtemelen bana önler uzayınca dümdüz yakışmıyor çok hareketsiz duruyor önleri
İnsallah gelir tabi önemli olan saglıklı olması :)3-4 ay sonra belinize gelir diye düşünüyorum
Aralık-ocak gibi istediğin boyda olacak diyorum :) ama kesim yapmaKızlar geçen hafta boyamı yaptım diplerim çok gelmişti bu da bugun ıslak hali ama çok kısa geliyo bana sütyen çizgisine gelsin
Yok hiç kesmiyorum asla kesmem dahaAralık-ocak gibi istediğin boyda olacak diyorum :) ama kesim yapma
10 günde pek belli olacağını sanmıyorum canımSizce uzama var mı öbür resimle arada
En son 27 mayısta foto paylaştınız diye gördüm ben o yüzden :) eğer 19 günde 3 cm uzama varsa çok iyiAma ölctüm canım 3 cm yakın var 2 resim arası 19 gün
Çok güzel uzamış saçların :)) ve çok sağlıklı görünüyor tatlımKızlar yorum