Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gayet güzel uzamış saçların,Kızlar bugun saçımı boyadım.
İlk sayfaya karşılaştırma fotosu atıyorum. uzaması hakkında yorumlarınızı bekliyorum. şimdiye kadar 2 cm kestim uçlardan
Evet koyultmadan önce küllü sarıydı ama koyudan nefret ettim dayanamadım alışmışım sarıya bazen bi heves geliyo değişiklik istiyorum o zaman koyulttum bi anda ama pişman oldum. Şuan altın sarısıCanım gayet güzel uzamış saçların,
Rengi değiştirdin sanırım, sıcak renklere geçmişsin gb geldi. Serum fark yaratırsa yaz lütfen
Ayy tüh keşke baksaydım o siteye çoktan girmemiştim şimdi bakayım da yağ falan sürerim tarihe göre. Hatta serumları da o zamana denk getirsem iyiymişŞifa olsun tatlım, saat 21.00dan sonra kozmik aslan başlıyor aslında akşam boyasan da süper olurmuş ama olsun uçlardan minicik almayı unutma
Oluyor bazen öyle, ben de tam saçımı yağlıyorum bir bakıyorum bir gün sonrası kozmik günmüş, iki gün üst üste yağ da süremediğimden boşa gidiyor bazen :)Ayy tüh keşke baksaydım o siteye çoktan girmemiştim şimdi bakayım da yağ falan sürerim tarihe göre. Hatta serumları da o zamana denk getirsem iyiymiş
Teşekkür ederim
Tek kelimeyle harika ! Yakında beni geçersinSelam kızlar dün tatlı badem yağı sürüp yatmıştım bu sabah yıkadım ıslak halini ilk sayfaya yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorum
Sağol canım benim amacım çok uzun değil zaten şu kadar olsa yeter bana çok çok uzum saç sevmiyorumTek kelimeyle harika ! Yakında beni geçersin