Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Hayır ürünlerim bitince devam etmeyeceğim bakımlara her hakülarda ayda 1 cm uzuyo
Şuanda boyu da çok kısa değil yaza kadar istediğim yere gelir o yüzden boyam akmasım rengi benim için çok önemli renk güzel olunca her model yakışıyor :)
Çam terebentin esanslı şampuana devam ederim sadece
Bakımları bırakıcam yağ sürmeleri ama güzel bi bakım kremi tabiki sürücem nemlendirmesi için o kadar
Aslında fazla şey yapmıyorum ilk sayfadakileri yaptım ama hepsini aynı anda yapmadım bitirdiğim kutular olunca farklı yağlar aldım mesela o şekilde
Anladım :) benim de saçımın yarısı kendi rengim koyu kestane, diğer yarısı akmış bi renk dore kahve gibi bir renk kötü görünüyor ama boyayamam da çünkü kendi rengimi kullanacağım böyle birkaç ay idare etmek zorunda kalacağım sonra kestiririm :)

Anladım :) benim de saçımın yarısı kendi rengim koyu kestane, diğer yarısı akmış bi renk dore kahve gibi bir renk kötü görünüyor ama boyayamam da çünkü kendi rengimi kullanacağım böyle birkaç ay idare etmek zorunda kalacağım sonra kestiririm :)
28günlük uzamayı ilk sayfaya ekliyorum şimdi, her ay bu kadar ne yaparsam yapıyım
E zaten normal olması gereken de bu kadar
Boşuna uğraşıyorum resmen : (

Kızlar 28günde gelen diplerimi ve saçımın renginin fotosunu 1.sayfaya yükledim bakabilirsiniz :KK51:

Canım kozmik bakıma göre bakım yapsana saçına gerçekten çok işe yarıyor ve bu kadar kafana takma stresten de saç uzamasi duruyor
Merhaba canım nerelerdeydin vallahi gözüm aradı etiket yapacaktım baktım çoktan girmemişşin
Bu ay son bakımlarımı yapıcam madem bu ay da kozmik günlere göre yapıyım başka da umut kalmadı yani

Kestirdiğim halini şimdi 1.sayfaya yüklüyorum ve mayıs ayında dönücem buraya bakalım o zaman farka
İnşallah buraya mutlu son yazarım : )

Merhaba canım nerelerdeydin vallahi gözüm aradı etiket yapacaktım baktım çoktan girmemişşin
Bu ay son bakımlarımı yapıcam madem bu ay da kozmik günlere göre yapıyım başka da umut kalmadı yani
Ahh canım ne sen sor ne ben söyleyeyim bayağı yoğundum bu aralar :) bakım bile yapamıyordum doğru düzgün ama şimdi tam gaz hazırım :KK66:

Ahh canım ne sen sor ne ben söyleyeyim bayağı yoğundum bu aralar :) bakım bile yapamıyordum doğru düzgün ama şimdi tam gaz hazırım :KK66:

Saçında uzama yok gibi görünüyor sinemaki kürüne başla bence soğan suyuna da devam et ikisi de çok etkili haftada bir de maya maskesi muhakkak yap

Saçında uzama yok gibi görünüyor sinemaki kürüne başla bence soğan suyuna da devam et ikisi de çok etkili haftada bir de maya maskesi muhakkak yap
O foto ilk kestirdiğim günki foto canım
Sürekli kontrol etmicem kendimi çok yıprattım mayısa kadar saçımla ilgilenmicem mayısta atarım foto

O foto ilk kestirdiğim günki foto canım
Sürekli kontrol etmicem kendimi çok yıprattım mayısa kadar saçımla ilgilenmicem mayısta atarım foto
Bencede canım.saç kendi haline bırakılınca daha güzel uzuyor.bende bıraktım.hiç bir şekilde saçıma bakmıcam kontrol etmicem aynaya bile saçımı açıp bakmıcam eminim bu şekilde uzadığını fark ederim en sonunda. sende öyle yap saçını açıp aynada bakma mesela kendine bir süre koy.deki şukadar süre saçıma bakmicam bir hafta 2 hafta hatta 3 hafta bırak kendi halinde kalsın kontrol etme bende etmicem.ve sonuç eminimki çok daha farklı olucak.:süslü:

Canım bu sefer saçla ilgili yazmayacam :) bende senin gibi çok zayıfım iki haftadır her akşam ceviz ve kara üzüm yiyorum ve ballı süt içiyorum müthiş iştahım açıldı görenler toparlamıssın diyor ki bende farkediyorum muhakkak dene yalnız sütü hep aynı saatte içip uyuyacaksın:)

Canım bu sefer saçla ilgili yazmayacam :) bende senin gibi çok zayıfım iki haftadır her akşam ceviz ve kara üzüm yiyorum ve ballı süt içiyorum müthiş iştahım açıldı görenler toparlamıssın diyor ki bende farkediyorum muhakkak dene yalnız sütü hep aynı saatte içip uyuyacaksın:)
Ay çok sevindim kaçtın kaç oldun
Ben buraya konu açmıştım 45tim şuan 47buçuk oldum
Bu dediklerini de denerim ne kadar yiyosun
Süt zaten hergün içiyorum genelde ama ballı sevniyorum balı da yanında yerim

Ay çok sevindim kaçtın kaç oldun
Ben buraya konu açmıştım 45tim şuan 47buçuk oldum
Bu dediklerini de denerim ne kadar yiyosun
Süt zaten hergün içiyorum genelde ama ballı sevniyorum balı da yanında yerim
48 'le başladım bir ayın dolmasını bekliyorum canım o zaman tartılacam yarım kase yiyorum

X