Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Ben düzleştirmiyorum artık diplerden takip ediyorum uzamasını

İnşallah bizlerin yani bakım yapanların saçları hızlı uzar, saçlarına bakmayanların da saçları çok yavaş uzar
Adalet istiyorum

Akşam bunu denedim ama bilmiyorum faydası olur mu bikaç kez daha denesem mi

Eklentiler

• Screenshot_20180125-210735.png
    165,7 KB · Görüntüleme: 39
Akşam bunu denedim ama bilmiyorum faydası olur mu bikaç kez daha denesem mi
Ben bikeresinde denemiştim dax supergro gibi zor temizleniyor saçtan.bide ısırgan otu suyunu duydum.çok etkiliymiş.kuru yada taze farketmiyo suda kaynatıp soğuyunca saça sürüyosun.saçı hızlı uzatıyormuş dökülmelere karşıda iyimiş.siz hiç denedinizmi????

Dün vazelini denedim benmari usulü eritip sürdüm yıkadım tam geçmed saçımdab aynı dax gibi işte ben içeriklerinin çok benzediğini düşünüyorum o yüzden uzatacağı dopru olabilir
Isırgan otunu denemedin

Evet bende dax supergroya benzetiyorum vazelini,ikisindede mineral var.temizlemesi zor olmasa bende kullanırdım ama karar veremedim açıkcası .vazelin saçını öyle yapmıyor demi ?tam temizlenemiyor ya

Yok kalıp gibi değil durulandı az çok bi kere daha yıkarsam tamamen gider ben vazelini bikaç kez daha yapıcam galiba ya dax uzatıyo o da uzatır zaten nette yazıyo uzattığı nemlendirdiği

Yok kalıp gibi değil durulandı az çok bi kere daha yıkarsam tamamen gider ben vazelini bikaç kez daha yapıcam galiba ya dax uzatıyo o da uzatır zaten nette yazıyo uzattığı nemlendirdiği
Öyleyse bende kullanabilirim canım.dax da çok etkiliydi vazelinde öyledir mutlaka

Öyleyse bende kullanabilirim canım.dax da çok etkiliydi vazelinde öyledir mutlaka
Evet bende öyle düşündüm internette araştırdım deneyenler de olmuş bloglarda youtube kanallarında da var işe yaradığı. Deneyelim
Haftada 2 kez yapıcam

Evet bende öyle düşündüm internette araştırdım deneyenler de olmuş bloglarda youtube kanallarında da var işe yaradığı. Deneyelim
Haftada 2 kez yapıcam
Ayyyy iyiki söyledin canım vazelini,dax supergro gibi aklıma acayip tarifler geldi şöyleki mesela vazelini eritince içine argan yağı aldık ya biz onu ekleyip karıştırıp sencede etkili bi tarif olmazmı???

Ayyyy iyiki söyledin canım vazelini,dax supergro gibi aklıma acayip tarifler geldi şöyleki mesela vazelini eritince içine argan yağı aldık ya biz onu ekleyip karıştırıp sencede etkili bi tarif olmazmı???
Evet zaten içindekileri okudum yağlar ve mineraller yazıyo aynı dax gibi yani.
Bende şampuanıma çam terebentin karıştırıcam

Evet zaten içindekileri okudum yağlar ve mineraller yazıyo aynı dax gibi yani.
Bende şampuanıma çam terebentin karıştırıcam
Süper canım.iyiki aklına geldi acaba her marka aynımıdır içinde hangi yağlar var acaba ben içeriğini hiç okumadım açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…