Ben düzleştirmiyorum artık diplerden takip ediyorum uzamasınıÖzellikle düz ve yağlı saçlar hızlı uzuyor diyodu çevremdekiler.benim bi arkadaşım saçı dümdüzdü yağlıydı gerçekten çok hızlı uzuyordu onun saçı.bide ben saçımı düzleştirince uzadığını anlıyorum .daha net belli oluyor.sizdede öylemi?
Soğan suyu sürdünmü canım?Saçımı yıkadım durulama suyunu sirkeli suyla yaptım
Soğan suyunu 2gün sonra sürerim heralde biraz dinlendiriyim canımSoğan suyu sürdünmü canım?
Hahah evet kuşum yaa haksızlıkİnşallah bizlerin yani bakım yapanların saçları hızlı uzar, saçlarına bakmayanların da saçları çok yavaş uzar
Adalet istiyorum
Ben bikeresinde denemiştim dax supergro gibi zor temizleniyor saçtan.bide ısırgan otu suyunu duydum.çok etkiliymiş.kuru yada taze farketmiyo suda kaynatıp soğuyunca saça sürüyosun.saçı hızlı uzatıyormuş dökülmelere karşıda iyimiş.siz hiç denedinizmi????Akşam bunu denedim ama bilmiyorum faydası olur mu bikaç kez daha denesem mi
Dün vazelini denedim benmari usulü eritip sürdüm yıkadım tam geçmed saçımdab aynı dax gibi işte ben içeriklerinin çok benzediğini düşünüyorum o yüzden uzatacağı dopru olabilirBen bikeresinde denemiştim dax supergro gibi zor temizleniyor saçtan.bide ısırgan otu suyunu duydum.çok etkiliymiş.kuru yada taze farketmiyo suda kaynatıp soğuyunca saça sürüyosun.saçı hızlı uzatıyormuş dökülmelere karşıda iyimiş.siz hiç denedinizmi????
Evet bende dax supergroya benzetiyorum vazelini,ikisindede mineral var.temizlemesi zor olmasa bende kullanırdım ama karar veremedim açıkcası .vazelin saçını öyle yapmıyor demi ?tam temizlenemiyor yaDün vazelini denedim benmari usulü eritip sürdüm yıkadım tam geçmed saçımdab aynı dax gibi işte ben içeriklerinin çok benzediğini düşünüyorum o yüzden uzatacağı dopru olabilir
Isırgan otunu denemedin
Yok kalıp gibi değil durulandı az çok bi kere daha yıkarsam tamamen gider ben vazelini bikaç kez daha yapıcam galiba ya dax uzatıyo o da uzatır zaten nette yazıyo uzattığı nemlendirdiğiEvet bende dax supergroya benzetiyorum vazelini,ikisindede mineral var.temizlemesi zor olmasa bende kullanırdım ama karar veremedim açıkcası,saçın kalıp gibimi canım.vazelin saçını öyle yapmıyor demi ?tam temizlenemiyor ya
Öyleyse bende kullanabilirim canım.dax da çok etkiliydi vazelinde öyledir mutlakaYok kalıp gibi değil durulandı az çok bi kere daha yıkarsam tamamen gider ben vazelini bikaç kez daha yapıcam galiba ya dax uzatıyo o da uzatır zaten nette yazıyo uzattığı nemlendirdiği
Evet bende öyle düşündüm internette araştırdım deneyenler de olmuş bloglarda youtube kanallarında da var işe yaradığı. DeneyelimÖyleyse bende kullanabilirim canım.dax da çok etkiliydi vazelinde öyledir mutlaka
Ayyyy iyiki söyledin canım vazelini,dax supergro gibi aklıma acayip tarifler geldi şöyleki mesela vazelini eritince içine argan yağı aldık ya biz onu ekleyip karıştırıp sencede etkili bi tarif olmazmı???Evet bende öyle düşündüm internette araştırdım deneyenler de olmuş bloglarda youtube kanallarında da var işe yaradığı. Deneyelim
Haftada 2 kez yapıcam
Evet zaten içindekileri okudum yağlar ve mineraller yazıyo aynı dax gibi yani.Ayyyy iyiki söyledin canım vazelini,dax supergro gibi aklıma acayip tarifler geldi şöyleki mesela vazelini eritince içine argan yağı aldık ya biz onu ekleyip karıştırıp sencede etkili bi tarif olmazmı???
Süper canım.iyiki aklına geldi acaba her marka aynımıdır içinde hangi yağlar var acaba ben içeriğini hiç okumadım açıkcasıEvet zaten içindekileri okudum yağlar ve mineraller yazıyo aynı dax gibi yani.
Bende şampuanıma çam terebentin karıştırıcam
Benim vazelinimin markası uni canım seninki ne kaliteli bi vazelin al bence riske girmeSüper canım.iyiki aklına geldi acaba her marka aynımıdır içinde hangi yağlar var acaba ben içeriğini hiç okumadım açıkcası
Evet canım kalitelisini almak lazım hepsinin içeriği bir değil.Benim vazelinimin markası uni canım seninki ne kaliteli bi vazelin al bence riske girme
Seninki hangisi canımEvet canım kalitelisini almak lazım hepsinin içeriği bir değil.