- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Çok istiyorsan ben sana yollarımKızlar yine dax alsam mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok istiyorsan ben sana yollarımKızlar yine dax alsam mı?
Oy sağol kuzum emin değilim yine dökerse falan diye düşünüyorumÇok istiyorsan ben sana yollarım
Geçende benimde alasım gelmişti saçımı döker diye vaz geçtim.ama sen istiyosan al tabiOy sağol kuzum emin değilim yine dökerse falan diye düşünüyorum
Ay uzatması süper de dökmese işteGeçende benimde alasım gelmişti saçımı döker diye vaz geçtim.ama sen istiyosan al tabi
Malesef döküyor.döktüğü içinde almak istemiyorum şahsenAy uzatması süper de dökmese işte
Aynen bende o yüzden düşünüyorum yoksa alırdım uzatması gerçekten harika ama işteMalesef döküyor.döktüğü içinde almak istemiyorum şahsen
Canım başka marka argan yağımı aldın.yoksa a 1o1 den aldığınmı?benimde dibinde az bişey kaldı.çok kullanmıcam .saç ürünlerine 2 aydır çok para harcadım.elime geçen her parayı kremdi.şampuandı.bakım ürünleriydi derken çok masraf ettim.biraz idareli olmak istiyorum.çünkü saç takıntı yapıyo bende.takıntı etmek istemiyorum.takıntı edince uzaması yavaşlıyomuş gibi geliyor.tamamen pisikolojik yaniKomple uçlara boylara diplere argan yağı sürüp geldim bi güzel de taradım masaj niyetine
Bence bakımlar işe yarıyo 2ay önce bakım yaparken 1 aylık uzamayı 15günde uzatıyodu bıraktım yavaşladı uzamasıCanım başka marka argan yağımı aldın.yoksa a 1o1 den aldığınmı?benimde dibinde az bişey kaldı.çok kullanmıcam .saç ürünlerine 2 aydır çok para harcadım.elime geçen her parayı kremdi.şampuandı.bakım ürünleriydi derken çok masraf ettim.biraz idareli olmak istiyorum.çünkü saç takıntı yapıyo bende.takıntı etmek istemiyorum.takıntı edince uzaması yavaşlıyomuş gibi geliyor.tamamen pisikolojik yani
Konuları okurken bir bayanın saçlarını sadece şampuan ve yıkama sonrası mucizevi yağ kullanarak uzattığını okudum ismini hatırlamıyorum saç uzatma ile ilgili konusu var.bi göz atmanı tavsiye ederim.çok şaşırdım.aslında saç uzuyor ama biz bakımlarla daha hızlı uzatmaya çalışıyoruz ayda 2 cm uzuyorsa mesela bakımlarla 3 cm falan uzuyor.Bence bakımlar işe yarıyo 2ay önce bakım yaparken 1 aylık uzamayı 15günde uzatıyodu bıraktım yavaşladı uzaması
Evet ama 1 cm bile önemli benim için o saçı kendi uzatmamış normal olarak uzamış ben bakım yaparak hızlandırmak istiyorum ne kadar uzarsa kârKonuları okurken bir bayanın saçlarını sadece şampuan ve yıkama sonrası mucizevi yağ kullanarak uzattığını okudum ismini hatırlamıyorum saç uzatma ile ilgili konusu var.bi göz atmanı tavsiye ederim.çok şaşırdım.aslında saç uzuyor ama biz bakımlarla daha hızlı uzatmaya çalışıyoruz ayda 2 cm uzuyorsa mesela bakımlarla 3 cm falan uzuyor.
Bu akşam soğan suyuyla sarımsak kaynatıcam sonrada saçımı kuruladıktan sonra parçalar halinde örücem.ördükten sonra saç uçlarıma argan yağımı sürücem.o şekilde bi kaç saat bekleyip sadece suyla durulayacağım ve tekrar öreceğim.örmek hem kırılmayı önlüyormuş hemde hızlı uzamasına yardımcı oluyormuş canım.acaba sirkeli bal karışımıdamı yapsamEvet ama 1 cm bile önemli benim için o saçı kendi uzatmamış normal olarak uzamış ben bakım yaparak hızlandırmak istiyorum ne kadar uzarsa kâr
Sadece suyla durulayınca yağ kalır saçında canımBu akşam soğan suyuyla sarımsak kaynatıcam sonrada saçımı kuruladıktan sonra parçalar halinde örücem.ördükten sonra saç uçlarıma argan yağımı sürücem.o şekilde bi kaç saat bekleyip sadece suyla durulayacağım ve tekrar öreceğim.örmek hem kırılmayı önlüyormuş hemde hızlı uzamasına yardımcı oluyormuş canım.acaba sirkeli bal karışımıdamı yapsam
Konuları okurken bir bayanın saçlarını sadece şampuan ve yıkama sonrası mucizevi yağ kullanarak uzattığını okudum ismini hatırlamıyorum saç uzatma ile ilgili konusu var.bi göz atmanı tavsiye ederim.çok şaşırdım.aslında saç uzuyor ama biz bakımlarla daha hızlı uzatmaya çalışıyoruz ayda 2 cm uzuyorsa mesela bakımlarla 3 cm falan uzuyor.
Bakım yapmama rağmen saçlarım ayda 1-1,5 cm uzuyorEvet ama 1 cm bile önemli benim için o saçı kendi uzatmamış normal olarak uzamış ben bakım yaparak hızlandırmak istiyorum ne kadar uzarsa kâr
Kişiden kişiye de değişebiliyo kanka bazılarınınki çok hızlı uzuyoBakım yapmama rağmen saçlarım ayda 1-1,5 cm uzuyor
aynen vallaKişiden kişiye de değişebiliyo kanka bazılarınınki çok hızlı uzuyo
Biz 1cm bile hesabını yapıyoruz bazıları uzamasından bile bıkıyo o kadar hızlı uzayanlar varaynen valla