Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Komple uçlara boylara diplere argan yağı sürüp geldim bi güzel de taradım masaj niyetine

Komple uçlara boylara diplere argan yağı sürüp geldim bi güzel de taradım masaj niyetine
Canım başka marka argan yağımı aldın.yoksa a 1o1 den aldığınmı?benimde dibinde az bişey kaldı.çok kullanmıcam .saç ürünlerine 2 aydır çok para harcadım.elime geçen her parayı kremdi.şampuandı.bakım ürünleriydi derken çok masraf ettim.biraz idareli olmak istiyorum.çünkü saç takıntı yapıyo bende.takıntı etmek istemiyorum.takıntı edince uzaması yavaşlıyomuş gibi geliyor.tamamen pisikolojik yani

Bence bakımlar işe yarıyo 2ay önce bakım yaparken 1 aylık uzamayı 15günde uzatıyodu bıraktım yavaşladı uzaması

Bence bakımlar işe yarıyo 2ay önce bakım yaparken 1 aylık uzamayı 15günde uzatıyodu bıraktım yavaşladı uzaması
Konuları okurken bir bayanın saçlarını sadece şampuan ve yıkama sonrası mucizevi yağ kullanarak uzattığını okudum ismini hatırlamıyorum saç uzatma ile ilgili konusu var.bi göz atmanı tavsiye ederim.çok şaşırdım.aslında saç uzuyor ama biz bakımlarla daha hızlı uzatmaya çalışıyoruz ayda 2 cm uzuyorsa mesela bakımlarla 3 cm falan uzuyor.

Evet ama 1 cm bile önemli benim için o saçı kendi uzatmamış normal olarak uzamış ben bakım yaparak hızlandırmak istiyorum ne kadar uzarsa kâr

Evet ama 1 cm bile önemli benim için o saçı kendi uzatmamış normal olarak uzamış ben bakım yaparak hızlandırmak istiyorum ne kadar uzarsa kâr
Bu akşam soğan suyuyla sarımsak kaynatıcam sonrada saçımı kuruladıktan sonra parçalar halinde örücem.ördükten sonra saç uçlarıma argan yağımı sürücem.o şekilde bi kaç saat bekleyip sadece suyla durulayacağım ve tekrar öreceğim.örmek hem kırılmayı önlüyormuş hemde hızlı uzamasına yardımcı oluyormuş canım.acaba sirkeli bal karışımıdamı yapsam

Sadece suyla durulayınca yağ kalır saçında canım
Benim saçımda yağ akşam yıkayıp soğan suyu sıkarım
Kahküllerimi yandan perçem ayırabiliyorum artık
Ayy bende yağı yıkarken durulama suyunu sirkeyle yapıyım

Bakım yapmama rağmen saçlarım ayda 1-1,5 cm uzuyor

Özellikle düz ve yağlı saçlar hızlı uzuyor diyodu çevremdekiler.benim bi arkadaşım saçı dümdüzdü yağlıydı gerçekten çok hızlı uzuyordu onun saçı.bide ben saçımı düzleştirince uzadığını anlıyorum .daha net belli oluyor.sizdede öylemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…