2 veya 3 yeter heraldeBende 2.ci soğan suyumu dün kullanmıştım bu hafta sence hangi günler yapmalıyım? haftada kaç gün uygulasam acaba
Yarın yani salı bide perşembe düşünüyorum.bidaki hafta 3 olabilir.2 veya 3 yeter heralde
Ben ne zaman müsait olursam o zaman yapıyorum canım gün belirlemedimYarın yani salı bide perşembe düşünüyorum.bidaki hafta 3 olabilir.sen hangi günler düşünüyorsun
Bende gün belirlemicem hatta saçımı dinlendirmem lazım kendi yağıylada beslenmesi lazım sürekli yıkanmaz.Ben ne zaman müsait olursam o zaman yapıyorum canım gün belirlemedim
Soğan suyu sıktıgım zaman yıkmıyorum kendi kuruyorBende gün belirlemicem hatta saçımı dinlendirmem lazım kendi yağıylada beslenmesi lazım sürekli yıkanmaz.
elseve mucizevi yağı bıraktınmı canım?Soğan suyu sıktıgım zaman yıkmıyorum kendi kuruyorben yıkamama işini denedim de kepek yaptı alışkınım sık yıkamaya o yüzden ben onu yapamıyorum
Hayır devamelseve mucizevi yağı bıraktınmı canım?
Saçına iyi geliyormu peki,saçındaki boya ne durumda,akma falan varmıHayır devam
Kabarıklığı yatıştırıyor biraz bu şişe bitince tekrar almam mucizevi yağ serisinin kremi var ondan alıcamSaçına iyi geliyormu peki,saçındaki boya ne durumda,akma falan varmı
Evet canım 50ml içinde %90 zeytinyağı %10 argan yağı varmış aldıgmda ben denemelik almıştım tatlı baden yağı saç çıkarıyomuş ondan alıcam bide çam terebentin yağını şampuanıma katıcamGüvenilir argan yağı olarak nashiyi tavsiye ederim kızlar. Marketlerde aktarlarda satılanlar argan yağı değil malesef.
Nashi argan yağı saçı parıl parıl yapıyor ve nemlendiriyor. Üzerine tanımam
O tarifi denedim saçımı uzatmamıştı tatlı badem yağıyla çam terebentin deneyeceğim bide soğan suyu yapıyorumTatlı badem yağı ve vitamin ampullerini(bemiks bepanten ve evin) doktor da tavsiye etmişti bana.