Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Seninki hangisi canım
Daha almadım canım ben hala karar verenmedim sanırım almayacağım çünkü saçtan arındırmak zor oluyor bu tarz ürünler.ben soğan suyu.zeytin yağı kullanıcam,şimdilik bunlar benim için yeterli.inecto şampuan aldım bugün,soğan suyu yeterli diye düşünüyorum açıkcası,bide zeytin yağlı argan yağı bu ikisi yetiyo:KK69:

Daha almadım canım ben hala karar verenmedim sanırım almayacağım çünkü saçtan arındırmak zor oluyor bu tarz ürünler.ben soğan suyu.zeytin yağı kullanıcam,şimdilik bunlar benim için yeterli.inecto şampuan aldım bugün,soğan suyu yeterli diye düşünüyorum açıkcası,bide zeytin yağlı argan yağı bu ikisi yetiyo:KK69:
Bende zaten boyadıktan sonra bakımları bırakıcam canım boyam akıyo yoksa

Selam kızlar çam terebentini de aldımmm şampuanıma katıcam :KK73:

Eklentiler

• B612_20180126_192242.jpg
    B612_20180126_192242.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 42
Bakım yapıyoruz aybüş de bende ama yinede normal uzayacağı kadar uzuyo bilmiyorum yinede uğraşıyoruz emeklerimiz boşa gitmese keşke
Canım foto koyabilirmisin saçını en son kestirmiştin ya merak ettim ne kadar uzunluğu,yaza kadar ne kadar uzar tahmin yürütürüz hem:KK36:

Canım foto koyabilirmisin saçını en son kestirmiştin ya merak ettim ne kadar uzunluğu,yaza kadar ne kadar uzar tahmin yürütürüz hem:KK36:
Koymuştum ama sildim artık diplerden takip ediyorum canım
Bende senin saçlarını çok merak ediyorum birgün yüklesen de baksak parlaklıgına canlılığına boyuna :)

Canım bunu şampuanına koyma çünkü sen esans almışsın yağ degil. Bu saçlarını çalıya cevirir ve zarar verir.

Sabah 5 te argan yağı sürmüştüm uçlara bol bol.diplere boylara
Az önce çam terebentinli şampuanla yıkadım :süslü:

Argan yağım az kaldı içine biraz çam terebentin esansı ekleyip karıştırıp diplere masaj yapıcam 2 gün sonra...

Argan yağım az kaldı içine biraz çam terebentin esansı ekleyip karıştırıp diplere masaj yapıcam 2 gün sonra...
Canım çam terebentin biraz tehlikeli, dikkatli kullanmak gerek, saçları aşırı kurutan birşey. İlla kullanılacaksa şampuanın içine bir kapak koymak gerekiyor. Bunu araştırmadan direkt kafana sürmemeni tavsiye ederim

Canım çam terebentin biraz tehlikeli, dikkatli kullanmak gerek, saçları aşırı kurutan birşey. İlla kullanılacaksa şampuanın içine bir kapak koymak gerekiyor. Bunu araştırmadan direkt kafana sürmemeni tavsiye ederim
Şampuanıma kattım canım uyarın için teşekkürler araştırdım başka yağlarla karıştırıp masaj yapmak uzatıyomuş birde az önce bi arkadaşta gördüm o da yapıyomuş bayağı uzatmış saçını

Dax supergro zaten sırf vazelin :işsiz:
Evet benimde daxım bitti alsam mı diye düşünürken nete yazdım vazelin saç bakımı diye meğer saç bakımında kullanılıyomuş uzatma onarma etkisi varmış yani ikisi bence birbirine çok benzeyen iki ürün
Ama saçtan arındırması zor oldugu için vazelini de kullanmıcam

Şuan çok az mucivezi yağım
Az argan yağım
Çam terebentim esansı döktüğüm şampuanım var

Diğer ürünlerimi hep bitirdim
Bu ürünleri de bitirip boyamı yapıp yeni ürünler almıcam ki boyam akmasın

Evet benimde daxım bitti alsam mı diye düşünürken nete yazdım vazelin saç bakımı diye meğer saç bakımında kullanılıyomuş uzatma onarma etkisi varmış yani ikisi bence birbirine çok benzeyen iki ürün
Ama saçtan arındırması zor oldugu için vazelini de kullanmıcam

Şuan çok az mucivezi yağım
Az argan yağım
Çam terebentim esansı döktüğüm şampuanım var

Diğer ürünlerimi hep bitirdim
Bu ürünleri de bitirip boyamı yapıp yeni ürünler almıcam ki boyam akmasın
1 ay daha bakım yapıp bir daha yapmayacak mısın?
Bir de bence bi bakım rutinine karar ver ve o şekilde devam et çok fazla değiştiriyorsun yeni bi şey deniyorsun gibi geldi :) böyle verim alamazsın. Bi ara ben de öyleydim ve hiçbir ekstra uzama görmüyordum.

1 ay daha bakım yapıp bir daha yapmayacak mısın?
Bir de bence bi bakım rutinine karar ver ve o şekilde devam et çok fazla değiştiriyorsun yeni bi şey deniyorsun gibi geldi :) böyle verim alamazsın. Bi ara ben de öyleydim ve hiçbir ekstra uzama görmüyordum.
Hayır ürünlerim bitince devam etmeyeceğim bakımlara her hakülarda ayda 1 cm uzuyo
Şuanda boyu da çok kısa değil yaza kadar istediğim yere gelir o yüzden boyam akmasım rengi benim için çok önemli renk güzel olunca her model yakışıyor :)
Çam terebentin esanslı şampuana devam ederim sadece
Bakımları bırakıcam yağ sürmeleri ama güzel bi bakım kremi tabiki sürücem nemlendirmesi için o kadar
Aslında fazla şey yapmıyorum ilk sayfadakileri yaptım ama hepsini aynı anda yapmadım bitirdiğim kutular olunca farklı yağlar aldım mesela o şekilde

X