Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saçlarının yapısı nasıl .yağlımı, kurumu,normalmi.bide orta kalınlıktamı ince tellimi.ince telli ve yağlı saçlar bir senede bele kadar uzayabiliyor o yüzden sordumSaçım güneşte küllü siyah koyu gri gibi görünüyor. İstemeden de olsa biçok kişinin yapmayı istediği rengi elde ettim sanırım
1 aya açılıp kumral olacagından eminim ama uzaması benim için daha öncelik şuan
Her rengi yakıştırıyorum
Birde kış mevsimi koyu tutması iyi oldu bi yönden
yağlı bi his bırakıyomu saçta canım.ağırlaştrıyomu .bende saç bakım yağı alıcam ama karar veremiyorum hangisini alsamHergün elseve mucizevi yağa devam
İnce telli ama kuruCanım saçlarının yapısı nasıl .yağlımı, kurumu,normalmi.bide orta kalınlıktamı ince tellimi.ince telli ve yağlı saçlar bir senede bele kadar uzayabiliyor o yüzden sordum
Hayır ben çok memnunum kokusu da harika ağırlaştırma yaglanma yapmıyoryağlı bi his bırakıyomu saçta canım.ağırlaştrıyomu .bende saç bakım yağı alıcam ama karar veremiyorum hangisini alsam
Bak canımyağlı bi his bırakıyomu saçta canım.ağırlaştrıyomu .bende saç bakım yağı alıcam ama karar veremiyorum hangisini alsam
ısıl işlem kullanmıyorum.bakım amaçlı almayı düşünüyorum alırsam yağ olanını düşünüyorum.teşekkürlerHayır ben çok memnunum kokusu da harika ağırlaştırma yaglanma yapmıyor
Elseve mucizeviyağ serisinin saç kremi de var durulanmayan onu da alabilirsin normal el kremi gibi saça sürüyosun düzleştirmeden falan önce. Zararı aza indiriyor
Rica ederim canım ben bittikten sonra barcelino almayı düşünüyorum istersen onu da bi araştır onun da içinde çeşitli yağlar vardı fısfıslı kutusu çok pratikısıl işlem kullanmıyorum.bakım amaçlı almayı düşünüyorum alırsam yağ olanını düşünüyorum.teşekkürler
Saçını nemli tutmakla iyi yapıyosun canım o zaman.kuru saça nem şart.İnce telli ama kuru
Peki sence saçım uzaması için sürekli yıkamalı mıyım yoksa yağlanmasını mı beklemeliyimSaçını nemli tutmakla iyi yapıyosun canım o zaman.kuru saça nem şart.
Mutlaka dene.ben geçen sene saçıma uzatma yolunda kullandığım bi üründü kokusu okadar güzel ve saçada çok etkili.içinde birsürü yağ çeşitleri var hatta hatırlatman iyi oldu tekrar alabilirim.kokusu lavanta gibi sürünce saçın ferahladını hissettiren bi ürün kesinlikle dax spergrodan sonra ikinci tercih diyebilirim.ben beyenmiştim hatta 100 puan veriyorum bu tarz ürünler çoğalmalı.Çok övgü duymuştum deneyeceğim bende
Dediğim gibi dax saçımı döktü ve rengini değiştirdi yoksa uzatması harika ama kutuyu bitirdim ve yeniden almayacağım. Elseveyi bitiriyim de barcelino alıyım o haldeMutlaka dene.ben geçen sene saçıma uzatma yolunda kullandığım bi üründü kokusu okadar güzel ve saçada çok etkili.içinde birsürü yağ çeşitleri var hatta hatırlatman iyi oldu tekrar alabilirim.kokusu lavanta gibi sürünce saçın ferahladını hissettiren bi ürün kesinlikle dax spergrodan sonra ikinci tercih diyebilirim.ben beyenmiştim hatta 100 puan veriyorum bu tarz ürünler çoğalmalı.
Tam tersi yağlanmasını beklemelisin canım.saçı uzatan kendi yağı zaten diplerden besleniyo.o yüzden saçını kuruysa 3 günde bir falan yıka.benim saçım normal .kuru yada yağlı deil.ama çok yıkamıyorum yinede hızlı uzatmak istediğim için ve etkisinide görüyorum.Peki sence saçım uzaması için sürekli yıkamalı mıyım yoksa yağlanmasını mı beklemeliyim
Ben hergün duş alıyorum belkide saçım o yüzden kuruyodur?Tam tersi yağlanmasını beklemelisin canım.saçı uzatan kendi yağı zaten diplerden besleniyo.o yüzden saçını kuruysa 3 günde bir falan yıka.benim saçım normal .kuru yada yağlı deil.ama çok yıkamıyorum yinede hızlı uzatmak istediğim için ve etkisinide görüyorum.
Aynısı banada oldu canım dökülme yaptı.uzatması iyiydi.barselona bakım yağı olduğu için yıkamak gerekiyor canım ama esansiyeel bi tarafı var çok sıvı yapısı kullandığımız yağlar gibi deil.ince bi yapısı var.kokusuda lavanta gibi saçına sürünce lavanta kokusu geliyo ve çok ferah bi yağ gerçekten .Dediğim gibi dax saçımı döktü ve rengini değiştirdi yoksa uzatması harika ama kutuyu bitirdim ve yeniden almayacağım. Elseveyi bitiriyim de barcelino alıyım o halde
Yağlı kalıyo mu yıkamak gerekiyo mu
Ayyyhemen bitiriyim de mucizevi yağı. Barcelino alıyımAynısı banada oldu canım dökülme yaptı.uzatması iyiydi.barselona bakım yağı olduğu için yıkamak gerekiyor canım ama esansiyeel bi tarafı var çok sıvı yapısı kullandığımız yağlar gibi deil.ince bi yapısı var.kokusuda lavanta gibi saçına sürünce lavanta kokusu geliyo ve çok ferah bi yağ gerçekten .
Hergün yıkıyosan ondan kuruyabilir canım.özellikle kış aylarında saçlar daha çok kurur .sebebi soğuk hava şartları.yazın sıcağın etkisiyle saçlar daha hızlı yağlanıyor.o yüzden soğuk havalarda saçı korumak önemliBen hergün duş alıyorum belkide saçım o yüzden kuruyodur?