Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

ben sinamekiyi yalnızca badem yagı v bemix ampulle kullandım canım
yalnız sinameki saçı kurutuyor o yüzden diplere sürmek gerek yalnızca
Ay saclarim da cok kuru aslinda
Arastiriyim da ona gore uygularim. Uzatti mi senin sacini
Birde Dax supergro. Hindistan cevizi yağı ve mucizevi yag kullanarak 5ayda ne kadar uzatabilirim sence?

Koltuk alti hizasina gelir mi

Ay saclarim da cok kuru aslinda
Arastiriyim da ona gore uygularim. Uzatti mi senin sacini
Birde Dax supergro. Hindistan cevizi yağı ve mucizevi yag kullanarak 5ayda ne kadar uzatabilirim sence?

Koltuk alti hizasina gelir mi

canım ben saçlarımı erkek traşı kestirdim 19 agustosta çünkü yanmış ve çok yıpranmışlardı
birde tatile gidince dayanamadım havuz deniz iyice elime gelmeye başladı küt idi kestirdim hatta tatilde
ve şuan saçlarımı arkadan toplayabiliyorum
arkadaşlarda uzadıgını farkettiler çabuk uzadı diye düşünüyorum öyle yorumlar alıyorum

Benimde kulak memesi hizamdaydi yaza kadar koltuk alti hizama gelse yeter suanda 1cm kaldi omuzlarima degmesine

Dun aksam Hindistan cevizi yagiyla zeytinyagi karistirip tum sacima surdum 1 gece beklettim

Yarin da dax gunum

Dax fena sacimi dokuyor bu kutudan sonra yenisini almayacagim
Merhaba saçımız aynı boyda bende uzatmak için şampuana vitamin ampulleri ,saç bakım yağı,koydum,10 kasımda başladım bu güne kadar 2 cm uzadı tavsiye ederim ampuller işe yarıyo.bide dax spergro ve sarımsak yağı aldım rossmandan onlarıda bol bol dürdüm onlarında etkisi oldu tabiki .benim saçımda boya yok açıcı vardı benim saçımda sarıydı uzundu kestirdim seninki kadar 3 ay falan oldu 10 kasımdan beridir bakım yaptım.bişey sorucam dax sı biraz fazla sürdüm galba çıkmadı bi önerin varmı elma sirkesi var evde işe yararmı acaba

Ampulleri denemistim ama hicbir faydasi olmadi bende.

Sinemakiyi onerdiler ama hergun bir sey suruyorum onu yapmaya vaktim yok.

Birde dax ve yaglar boyami akitti iyice çiğ sari oldu maalesef tekrar boya yapicam yakin zamanda.

Dax evet cok surunce zor ariniyor sacini islatmadan sampuanini sürmeyi dene o zaman durulaniyomus diye duydum.

Sirkeyi de gozenekleri actigi icin oneriyolar ama benim boyayi akitir diye denemedim. Yakinda boyucam boyamadan bir kere de sirke deniyim bari

Teşekkürler canım.soğan suyu denedinmi hiç

Teşekkürler canım.soğan suyu denedinmi hiç
Onu denemedim ya kokusu cikmaz diye korkuyorum birde sarimsak diyenler de var onu da denemedim.

Dax bitince yenisini almayi dusunmuyorum sacimi dokuyor cunku. Belki sadece yaglar ve sirkeyle devam ederim

Suan senin sacin ne renk canim

Onu denemedim ya kokusu cikmaz diye korkuyorum birde sarimsak diyenler de var onu da denemedim.

Dax bitince yenisini almayi dusunmuyorum sacimi dokuyor cunku. Belki sadece yaglar ve sirkeyle devam ederim

Suan senin sacin ne renk canim
Saçım koyu kumral canım.bide sirkeyle yağ olayını dene bakalım ne olacak.

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-28-19-42-51.png
    226,7 KB · Görüntüleme: 43
Saçım bu renk canım hafif dalgalı düze yakın .kendi resmimi atamıyorum kusura bakma canım saçımın rengi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…