Ay saclarim da cok kuru aslindaben sinamekiyi yalnızca badem yagı v bemix ampulle kullandım canım
yalnız sinameki saçı kurutuyor o yüzden diplere sürmek gerek yalnızca
Ay saclarim da cok kuru aslinda
Arastiriyim da ona gore uygularim. Uzatti mi senin sacini
Birde Dax supergro. Hindistan cevizi yağı ve mucizevi yag kullanarak 5ayda ne kadar uzatabilirim sence?
Koltuk alti hizasina gelir mi
Benimde kulak memesi hizamdaydi yaza kadar koltuk alti hizama gelse yeter suanda 1cm kaldi omuzlarima degmesinecanım ben saçlarımı erkek traşı kestirdim 19 agustosta çünkü yanmış ve çok yıpranmışlardı
birde tatile gidince dayanamadım havuz deniz iyice elime gelmeye başladı küt idi kestirdim hatta tatilde
ve şuan saçlarımı arkadan toplayabiliyorum
arkadaşlarda uzadıgını farkettiler çabuk uzadı diye düşünüyorum öyle yorumlar alıyorum
Merhaba saçımız aynı boyda bende uzatmak için şampuana vitamin ampulleri ,saç bakım yağı,koydum,10 kasımda başladım bu güne kadar 2 cm uzadı tavsiye ederim ampuller işe yarıyo.bide dax spergro ve sarımsak yağı aldım rossmandan onlarıda bol bol dürdüm onlarında etkisi oldu tabiki .benim saçımda boya yok açıcı vardı benim saçımda sarıydı uzundu kestirdim seninki kadar 3 ay falan oldu 10 kasımdan beridir bakım yaptım.bişey sorucam dax sı biraz fazla sürdüm galba çıkmadı bi önerin varmı elma sirkesi var evde işe yararmı acabaDax fena sacimi dokuyor bu kutudan sonra yenisini almayacagim
Ampulleri denemistim ama hicbir faydasi olmadi bende.Merhaba saçımız aynı boyda bende uzatmak için şampuana vitamin ampulleri ,saç bakım yağı,koydum,10 kasımda başladım bu güne kadar 2 cm uzadı tavsiye ederim ampuller işe yarıyo.bide dax spergro ve sarımsak yağı aldım rossmandan onlarıda bol bol dürdüm onlarında etkisi oldu tabiki .benim saçımda boya yok açıcı vardı benim saçımda sarıydı uzundu kestirdim seninki kadar 3 ay falan oldu 10 kasımdan beridir bakım yaptım.bişey sorucam dax sı biraz fazla sürdüm galba çıkmadı bi önerin varmı elma sirkesi var evde işe yararmı acaba
Teşekkürler canım.soğan suyu denedinmi hiçAmpulleri denemistim ama hicbir faydasi olmadi bende.
Sinemakiyi onerdiler ama hergun bir sey suruyorum onu yapmaya vaktim yok.
Birde dax ve yaglar boyami akitti iyice çiğ sari oldu maalesef tekrar boya yapicam yakin zamanda.
Dax evet cok surunce zor ariniyor sacini islatmadan sampuanini sürmeyi dene o zaman durulaniyomus diye duydum.
Sirkeyi de gozenekleri actigi icin oneriyolar ama benim boyayi akitir diye denemedim. Yakinda boyucam boyamadan bir kere de sirke deniyim bari
Onu denemedim ya kokusu cikmaz diye korkuyorum birde sarimsak diyenler de var onu da denemedim.Teşekkürler canım.soğan suyu denedinmi hiç
Saçım koyu kumral canım.bide sirkeyle yağ olayını dene bakalım ne olacak.Onu denemedim ya kokusu cikmaz diye korkuyorum birde sarimsak diyenler de var onu da denemedim.
Dax bitince yenisini almayi dusunmuyorum sacimi dokuyor cunku. Belki sadece yaglar ve sirkeyle devam ederim
Suan senin sacin ne renk canim
Bende kullu kumral 7.1 boyayacagim 1 haftaya.Saçım koyu kumral canım.bide sirkeyle yağ olayını dene bakalım ne olacak.
Istedigim renk tutuyo tutmasina da boyadiktan 1 ay sonra akiyor maalesefEki Görüntüle 2072966 Eki Görüntüle 2072967 Eki Görüntüle 2072968İstediğin tonlar bunlarmı canım.benim bu tonlar çok hoşuma gidiyo özellikle ilk foto.
Sacini yukleyebilir misin merak ettimEki Görüntüle 2072966 Eki Görüntüle 2072967 Eki Görüntüle 2072968İstediğin tonlar bunlarmı canım.benim bu tonlar çok hoşuma gidiyo özellikle ilk foto.
Kumral degil ki daha koyuSaçım bu renk canım hafif dalgalı düze yakın .kendi resmimi atamıyorum kusura bakma canımEki Görüntüle 2073007 saçımın rengi bu
Denemedim ama o kadar cok sampuan değiştirdim ki bi sure degistirmeyecegim elvese kullaniyodum fotograftaki simdi gliss aldim sampuanimi. Sac kremim durulanmayan kremim ve sampuanim gliss suan ben memnunum keratinliaçık kestaneyede benziyoCanım restorex de hızlı uzatıyo diyolar denedinmi hiçEki Görüntüle 2073019 Eki Görüntüle 2073020
Çok güzel bi renk seçmişsin bende severim bu tonu.kendi doğal saç rengin nedir?Istedigim renk tutuyo tutmasina da boyadiktan 1 ay sonra akiyor maalesef
Ilk boyamada bu renk oluyor istedigim renk de bu
Ah iste akmasaEki Görüntüle 2072974
Palette 7.1 boyayacagim kutunun uzerindeki sac da cok hoş. Suan sarı oldugundan tutar kesin ama akar yine
Eki Görüntüle 2072975