- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Saçın uzamış canım sen farkedemiyosun benceKullandığım urunler;
Eki Görüntüle 2065992
Eki Görüntüle 2065562
Her sali ve cuma dax gunum
Aklima geldikçe zeytinyagi Hindistan cevizi yagi suruyorum genelde haftada 1 veya 2haftada 1
11günlük fark(10kasım-21 kasım arası)
Ayni cizgiye geliyo diye bende nasil uzulmustumSaçın uzamış canım sen farkedemiyosun bence
Bence de uzamış ve rengi çok güzel, bir daha renk değiştirme canım bence :) Maşallah uzamasınaKullandığım urunler;
Eki Görüntüle 2065992
Eki Görüntüle 2065562
Her sali ve cuma dax gunum
Aklima geldikçe zeytinyagi Hindistan cevizi yagi suruyorum genelde haftada 1 veya 2haftada 1
11günlük fark(10kasım-21 kasım arası)
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim sarıya alışmışım bende koyu renkler bunalttı beniBence de uzamış ve rengi çok güzel, bir daha renk değiştirme canım bence :) Maşallah uzamasına
Yok yok, uzamış :)Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim sarıya alışmışım bende koyu renkler bunalttı beniUzamamış gibi gelmişti bana ya çok sevindim
Beni etiketler misin canim merak ettim ne zaman atacaksinYok yok, uzamış :)
Bu akşam bende karşılaştırma fotoğrafı atıyorum :)
Tamamdır, şimdi banyoya giriyorum. Düzleştirip atıyorum :)Beni etiketler misin canim merak ettim ne zaman atacaksin
Canım aynı bluzu giy bence her fotoğraftaFotografımı yükledim ilk mesaja kızlar. Uzama yok bence
Karsilastirma fotosunu yeni yukledim diye giymedim yesil cizgiliyi ama belli zaten uzamadigi canim. Guneste renginde de turunculuk var tekrar bi kat daha boyucamCanım aynı bluzu giy bence her fotoğrafta
Bence yıpratma biraz diplern çıksın öyle boyatırsın rengi güzel, boşu boşuna neden yıpransınKarsilastirma fotosunu yeni yukledim diye giymedim yesil cizgiliyi ama belli zaten uzamadigi canim. Guneste renginde de turunculuk var tekrar bi kat daha boyucam
Tamam canim 1aya çıkar dipler o zaman boyarimBence yıpratma biraz diplern çıksın öyle boyatırsın rengi güzel, boşu boşuna neden yıpransın
Bemix denedim memnun kalmadimsinameki ve bemix ampul
Dax ayrı bir gün, sinameki ayrı bir gün olursa kullanılır.Bemix denedim memnun kalmadim
Suan dax supergro kullaniyorum
Sinemaki daxla beraber kullanilir mi?
Daxı zaten durulamada problemim var. Bittiğinde almam yeniden onun yerine sinemakiye başlarım canımDax ayrı bir gün, sinameki ayrı bir gün olursa kullanılır.
Bemix denedim memnun kalmadim
Suan dax supergro kullaniyorum
Sinemaki daxla beraber kullanilir mi?