Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım youtubeda menemen diye kanal var orda çocuğun dedigi çoğu sey dogru kirpiklerini uzatmis hem de baya izle istersenParmagimin ucuna 2 damla dokup kirpiklerime de surdum sac uzatiyorsa kirpiklerimi de uzatir diye
Aa gercekten mi izliyim canim sagolCanım youtubeda menemen diye kanal var orda çocuğun dedigi çoğu sey dogru kirpiklerini uzatmis hem de baya izle istersen
Hint yağı zeytinyagi da cok etkili ben kullandim ama useniyorum :)Aa gercekten mi izliyim canim sagol
Yıllar yillar once badem yagi surunce uzuyor diye okumustum surdum de bir sise bitene kadar ama uzatmadi hindistan cevizi yagini deniyim o zaman bundan sonra duzenli
Bugun surdum ama gozlerim bugulu bugulu oldu :) bundan sonra uyumadan biraz once surerimHint yağı zeytinyagi da cok etkili ben kullandim ama useniyorum :)
Hep gece sür gündüz içine dogru akiyor ben de hic sevmemBugun surdum ama gozlerim bugulu bugulu oldu :) bundan sonra uyumadan biraz once surerim
Ay bide ben kirpikler kesilince uzar diye duydum sehir efsanesi buyuk ihtimal kesmistim salak gibi cok cok az uzadi yani eski haline anca geldiHep gece sür gündüz içine dogru akiyor ben de hic sevmem
Ben de seneler once kestim öyle hala kesiyorum ama neden dersen bazı kirpiklerim anormal şekilde içine dogru kıvrılıp uzadi ben hatta cimbizla çektim onlari sonra şu tam bitme yerindeki kirpikler de acayip kivriliyordu kökünden kestim simdi normal uzunlukta bakalim zaten 1 ay ömrü var canım hemencecik uzar onlar yenisi gelir :)Ay bide ben kirpikler kesilince uzar diye duydum sehir efsanesi buyuk ihtimal kesmistim salak gibi cok cok az uzadi yani eski haline anca geldi
Ay nasil anlamadim niye oyle acabaBen de seneler once kestim öyle hala kesiyorum ama neden dersen bazı kirpiklerim anormal şekilde içine dogru kıvrılıp uzadi ben hatta cimbizla çektim onlari sonra şu tam bitme yerindeki kirpikler de acayip kivriliyordu kökünden kestim simdi normal uzunlukta bakalim zaten 1 ay ömrü var canım hemencecik uzar onlar yenisi gelir :)
Içlerinde 1 tane de beyaz kirpik var senelerdir düşmüyor cok anormalim galibaAy nasil anlamadim niye oyle acaba
Nasıl yaptın kına yokmuydu
Aciciyla actim toz acicilar oluyoya sonra sari turuncu karışık bi renk oldu. Ertesi gun (turunculugu aliyor mavi boya oyle arastirip bulnustum) boyamin icine findik kadar mavi koydum koleston 7.1 boyadim. Ilk mesaja fotosunu attim saciminNasıl yaptın kına yokmuydu
Benim de öyleydi canım şimdi 3 4 haftada 1 uyguluyorumBugun dax surdum. Acaip derecede sacim dokuluyor surerken
Fark var canım, uzamış saçın bakımlara devam11 gün geçti bakıma başlayalı şimdi kolaj yaptım ilk mesaja paylaşıyorum ama giç fark yok maalesef
Merak ettim, bana da yolla :)11 gün geçti bakıma başlayalı şimdi kolaj yaptım ilk mesaja paylaşıyorum ama giç fark yok maalesef
Gerçekten mi cok sevindim ayni cizginin uzerinde gorununce moralim bozulmustu. cok sevindimFark var canım, uzamış saçın bakımlara devam
1.sayfada ilk mesaja koydum canim hatta sacimi da boyadimMerak ettim, bana da yolla :)