Saç Uzatma Yöntemleri Sac uzatma gunlugum :(

Bluerabbit şöyle bir hızlıca göz attım konuna, vakit bulunca uzun uzun okuyacağım ama bence o kadar dert etme uzatmayı, o kadar güzel bir yüzün var ki 3 numara olsa da güzelliğinden hiç bir şey alamaz

Çok teşekkür ederim canım onceden audrey hepburn modelinde kisa kestirirdim ama bu laf anlamaz kuaforler asker traşı yapardı bana bi hevesle liseden sonra saçımı uzatayım dedim 2 senelik emeğimi mahvettiler tekrardan , müge anlı bile kırık aldırmaya gitmiş birsürü kat atmışlar saçına

Çok begendim tatlım böyle moralini daha yüksek tutarsın yıpranma varsa da düzenli bakimla geçer maşallah uzunlugu da iyi bence

Bakır zor renk bir de turunculaşıyor da açılmıyor ya kızıl yap gitsin diyorum kendime mavi dusunmuyorum şimdilik kim bilir belki doğal küllü sarı rengimi kullanırım :)
Ben kullu sari yaptim atiyim sana ozelden
Bakimlara 1 ay oldugunda ilk ve son hali diye kolaj yapip paylasicam

Her sali ve cuma dax suruyorum.
Her yikamadan sonra gliss durulanmayan sac kremi ve mucizevi yag suruyorum
2 haftada 1 Hindistan cevizi yagi zeytinyağı corekotu yagi karisimi suruyorum.

Sacimi boyadigim icin dipler kapandi uzamayi boydan takip edicem

Canım dax sürüp 1 gece streç sarıp beklet ben kullanıyorum memnunum :)

Hindistancevizi yağı da iyiymiş gratis de falan satılıyor büyük kavonozda dax bitsin onu alıp denicem haftanın 2 günü dene daxı saç uzatsn şampuanlar var aktarlarda onlardan dene bide .

Dax evet guzel ondan memnunum ama uzama fark edemedim baslayli 2 hafta oldu :)
Elseve benim sampuanim ama cok az kaldi bitince bioblasin sac uzatan sampuanini kullanicam diye ondan almistim bide dalanin zeytinyagli sampuanini almistim restorexi onerdiler bioblas bitince de onu alirim artik

Uzatti mi senin sacini dax

Evet uzattı, bu kadar sık şampuan kullanma iyi değil ben marketten asla şampuan almam.

Mecitefendi marka şampuanlar kullanıyorum genellikle.

Israrla kullan hemen pes etme 1 ay devam et masajla yedir saç derisine

Evet uzattı, bu kadar sık şampuan kullanma iyi değil ben marketten asla şampuan almam.

Mecitefendi marka şampuanlar kullanıyorum genellikle.

Israrla kullan hemen pes etme 1 ay devam et masajla yedir saç derisine
Bende artik bitkisel sampuanlardan alirim o zaman.suan cok kisa yaza kadar koltuk alti hizasina gelse bile bana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…