- 9 Ekim 2017
- 266
- 192
- 26
Sacini olaplex ile ac daha az hasar alırSacim hic uzamiyo bende şöyle dusundum sacimi oryalle acip tekrar sariya boyayacagim kendi sacimin uzamasini beklersem 2-3seneden bile uzun sürer
Çok teşekkür ederim canımBluerabbit şöyle bir hızlıca göz attım konuna, vakit bulunca uzun uzun okuyacağım ama bence o kadar dert etme uzatmayı, o kadar güzel bir yüzün var ki 3 numara olsa da güzelliğinden hiç bir şey alamaz
Caniiiim cok mutluyum beyaz oryalle actim sapsari oldu turunculuk cok az oh beeee rahatladimSacini olaplex ile ac daha az hasar alır
Oh valla ben de cok sevindim canım keske ben de boyayabilsem :)Caniiiim cok mutluyum beyaz oryalle actim sapsari oldu turunculuk cok az oh beeee rahatladimyarin da boyami yapicam suanki halini atiyorum ilk mesaja
Çok begendim tatlım böyle moralini daha yüksek tutarsınKizlar ben öldüm bittim yalisede 2de sacimi acik kumrala boyattirdim-hos ne kadar acik kumral denirse resmen turuncu yapti kuafor. 3ay falan idare ettim ama her goren begenmedigi icin ve rengin kapanmayacagini bildigim icin aldim hint kinasini kafama boca ettim. Lise boyunca hint kinasi kullandim. Lise bitti 2sene önce sacimi aciciyla actim falan turuncu oldu koyu renk boyadim biraktim belimdeydi bu arada saclarim. Gecen sene yine aciciyla actim kiriklar yariya kadar geldigi icin omuzlarimda kestirdim ama kullu sari tutturdum derken altta kina oldugu icin surekli bi turunculasma boyayi yenilemem gerekiyodu her boyamamda saclarim can cekisiyodu dedim bu boyle olmayacak aldim kahverengi hint kinasi yaktim suan kahverengi sacim. en iyisi ben kendi sacimi uzatiyim kinali yerler de gitsin sacimi o zaman sariya boyarim turunculasma da olmaz diyerek saclarimi sutyen hizasinda uzayan saclarimu omuzlarimda ki hala kiriklar cok fazla. Hindistan cevizi yagi aldim internetten dax supergro siparis verdim bu hafta elimde olacak. Deneyimli arkadaslara sorum omuzlarimdaki kinali sactan tamamen kac ayda veya yilda kurtulurum ve hizli uzatmam icin baska neler yapmaliyim. Dun hindistan cevizi yagi uyguladim bugun yikadim dax a basladigimda da fotolar yuklemeye baslayacagim
Kullandığım urunler;
Eki Görüntüle 2065992
Eki Görüntüle 2065562
Suan diplerim 1cm geldi sadece bu bakima baslamamis hali
Eki Görüntüle 2066138
Bugun16 kasim 1cme yakin bi uzama olmustu sacimin rengini açtım bugun
Eki Görüntüle 2068297
Bugun kullu kumrala boyadim cok guzel oldu sonunda eski sarisinligima döndüm canim cok rahtlatladim simdi cok takinti yapmadab uzatabilirim sacimiÇok begendim tatlım böyle moralini daha yüksek tutarsınyıpranma varsa da düzenli bakimla geçer maşallah uzunlugu da iyi bence
Sanırım ben sınava kadar beklicem canım saclarimi yipratmak istemiyorum sonra yine ayni hikaye yaşanıyor malum korkuyorumBugun kullu kumrala boyadim cok guzel oldu sonunda eski sarisinligima döndüm canim cok rahtlatladim simdi cok takinti yapmadab uzatabilirim sacimi
Ne renge karar verdin canim bakir mi mavi miSanırım ben sınava kadar beklicem canım saclarimi yipratmak istemiyorum sonra yine ayni hikaye yaşanıyor malum korkuyorum
Bakır zor renk bir de turunculaşıyor da açılmıyor ya kızıl yap gitsin diyorum kendime mavi dusunmuyorum şimdilik kim bilir belki doğal küllü sarı rengimi kullanırım :)Ne renge karar verdin canim bakir mi mavi mi
Ben kullu sari yaptim atiyim sana ozeldenBakır zor renk bir de turunculaşıyor da açılmıyor ya kızıl yap gitsin diyorum kendime mavi dusunmuyorum şimdilik kim bilir belki doğal küllü sarı rengimi kullanırım :)
Canım durulama suyuna doğal elmalı sirke döküyordum ben.Kizlar sac diplerine sirkeli su kullanan var mi ve nasil kullaniliyor bilen var mi
Dax evet guzel ondan memnunum ama uzama fark edemedim baslayli 2 hafta oldu :)Canım dax sürüp 1 gece streç sarıp beklet ben kullanıyorum memnunum :)
Hindistancevizi yağı da iyiymiş gratis de falan satılıyor büyük kavonozda dax bitsin onu alıp denicem haftanın 2 günü dene daxı saç uzatsn şampuanlar var aktarlarda onlardan dene bide .
Boyayi akitir mi acaba sacimi yeni boyadim daCanım durulama suyuna doğal elmalı sirke döküyordum ben.
Evet uzattı, bu kadar sık şampuan kullanma iyi değil ben marketten asla şampuan almam.Dax evet guzel ondan memnunum ama uzama fark edemedim baslayli 2 hafta oldu :)
Elseve benim sampuanim ama cok az kaldi bitince bioblasin sac uzatan sampuanini kullanicam diye ondan almistim bide dalanin zeytinyagli sampuanini almistim restorexi onerdiler bioblas bitince de onu alirim artik
Uzatti mi senin sacini dax
Bende artik bitkisel sampuanlardan alirim o zaman.suan cok kisa yaza kadar koltuk alti hizasina gelse bile bana yeterEvet uzattı, bu kadar sık şampuan kullanma iyi değil ben marketten asla şampuan almam.
Mecitefendi marka şampuanlar kullanıyorum genellikle.
Israrla kullan hemen pes etme 1 ay devam et masajla yedir saç derisine